DELMAR HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELMAR HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.824.920

Publication

13/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iu1u111i~u~~~~uunim

44

- 3 0tC. 2013

ffie

Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0450.824.920

Benaming (voluit) : Delmar Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zonnebeekseweg 286

8900 leper

;; Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Henri Mesen, op 29 november 2013,

;;BLIJKT

.;Dat de buitengewone algemene vergadering de naamloze vennootschap "DELMAR HOLDING", zetel te 8900 Ieper, Zonnebeekseweg beslissingen heeft genomen :

THEVELIN, notaris te;

van aandeelhouders van: met maatschappelijke 286, de volgende;

i'jEerste besluit

;Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de ,,:voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere: ;:algemene vergadering de dato 27 november 2013.

houdende de beslissing, tot uitkering van een tussentijds; !!bruto-dividend, rekening houdend met artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, ten bedrage van vierhonderd :;zevenenzestig duizend zeshonderd éénentwintig euro negentig;; :kent, waarop tien procent (10%) roerende voorheffing ;verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves zoals deze blijken uit de jaarrekening afgesloten op : 3 l december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van juni 2012,

en houdende het voornemen van alle aandeelhouders om minstens :; deze netto-dividenden onmiddellijk op te nemen in het kapitaal:; ;;van de vennootschap.

De dividenden werden toegekend als volgt:

:-aan de heer José DELTOUR een bruto-bedrag van vierhonderd" ::zevenenzestig duizend vierhonderd vijfendertig euro, hetzij na: ;;betaling van roerende voorheffing, een netto-bedrag van ,;vierhonderd twintig duizend zeshonderd éénennegentig euro vijftig cent (¬ 420.691,50) euro;

ij-aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

:; "INFOLINK", een bruto-bedrag van honderd zesentachtig_ euro;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

negentig cent hetzij na betaling van roerende voorheffing een, netto-bedrag van honderd achtenzestig euro éénentwintig cent (£168,21).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 27 november 2013 door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

Tweede besluit: verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopij van de verslagen.

Dat de hierna gemelde natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag de dato 15 maart 2013, opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor.

Er wordt hier akte genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

"6. BESIUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV DELMAR HOLDING door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer José DELTOUR en een vordering die zal worden toegekend aan de BVBA INFOTHEK naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen biij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Daarenboven dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een inningsrisico op de vordering, opgenomen onder de overige vorderingen op korte termijn, ten opzichte van de heer José DELTOUR, voormeld, ten belope van 188.787,96 EUR aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Verder merken wij op dat onder de overige vorderingen op korte termijn nog drie vorderingen, met een totaal openstaand saldo ten belope van 773.510,20 EUR, vermeld staan op drie weliswaar solvabele verbonden ondernemingen dewelke evenwel niet over de nodige liquiditeiten beschikken om de betreffende vorderingen op korte termijn terug te betalen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 420.859, 71 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 15 november 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor." Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van stemmen goed.

Derde besluit

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vierhonderd twintig duizend achthonderd negenenvijftig euro éénenzeventig cent (£420.859,71), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van twee en zestig duizend drie en twintig





Jfagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



euro (¬ 62.023,00) op vierhonderd tweeëntachtig duizend

achthonderd tweeëntachtig euro éénenzeventig cent

(¬ 482.882,71), door inbreng in natura van de rekeningen-courant gecreëerd door uitkering van tussentijdse dividenden, door alle aandeelhouders naar evenredigheid van hun aandeel in het kapitaal, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, allen hier aanwezig, die, na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaren dat de inbrengen worden gedaan naar evenredigheid tot hun bestaande vertegenwoordiging in het kapitaal, en dus zonder creatie van nieuwe aandelen, en dit als volgt:

. de heer José DELTOUR verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierhonderd twintig duizend zeshonderd éénennegentig euro vijftig cent

(¬ 420.691,50), te willen intekenen op voormelde

kapitaalverhoging, hetzij vierhonderd twintig duizend zeshonderd éénennegentig euro vijftig cent (¬ 420.691,50) kapitaal door inbreng van de rekening-courant op zijn naam in de vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, welke op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

. de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INFOLINK", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd achtenzestig euro éénentwintig cent (¬ 168,21), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij honderd achtenzestig euro éénentwintig cent (¬ 168,21) kapitaal door inbreng van de rekening-courant op haar naam in de vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, welke op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 27 november 2013.

Ingevolge onderhavige inbrengen, wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vierhonderd tweeëntachtig duizend

achthonderd tweeëntachtig euro éénenzeventig cent

(¬ 482.882,71) .

Vierde besluit

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de hoger genoemde besluiten, en bijgevolg om de tekst van de eerste paragraaf van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende paragraaf:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vierhonderd tweeëntachtig duizend achthonderd tweeëntachtig euro éénenzeventig cent







Staatsb`Iad = II12I20-1 - Annexes du Moniteur belge

Sïjlagen bij hefBéTgïscli





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' " 4 ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

m'A 11.1

(¬ 482.882,71) en is verdeeld in 2.502 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderd en tweede van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

Vijfde besluit

Aan de raad van bestuur worden de nodige machten verleend om de genomen beslissingen uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coordineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte statutenwijziging,

- verslag van de raad van bestuur,

- verslag van de bedrijfsrevisor,

- gecoordineerde tekst.

Henri Thevelin,

Notaris te Mesen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2013
ÿþMale

IAI 1111,101111

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.824.920

Benaming

(voluit) : DELMAR HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zonnebeekseweg 286 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : NIEUWE VASTE VERTEGENWOORDIGER VAN DE BVBA DELMAR METAL

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur de dato 22 december 2011 blijkt dat de raad van bestuur kennis genomen heeft van de mededeling door de zaakvoerders van de BVBA "DELMAR METAL", met zetel in de Sluisbaan 44 te 7780 Komen-Waasten , ondernemingsnummer 415.345.387, te weten de heer José Deltour en de BVBA "BENJAMIN DELTOUR", met zetel in de Overleiestraat 15 bus 3.1. te 8500 Kortrijk, vast vertegenwoordigd door de heer Benjamin Deltour, dat de BVBA "DELMAR METAL", met ingang van 01/01/2012, voor de uitoefening van haar mandaat als bestuurder in de NV "DELMAR HOLDING" (met ondernemingsnummer 0450.824.920) niet langer vast vertegenwoordigd zal worden door de heer José Deltour maar door de heer Benjamin Deltour, die met ingang van 01/01/2012 de nieuwe vaste vertegenwoordiger wordt van de BVBA "DELMAR METAL" voor de uitoefening van haar mandaat als bestuurder in de NV "DELMAR HOLDING".

Getekend:

José Deltour, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013 : IE034885
05/01/2012 : IE034885
16/12/2011 : IE034885
17/12/2010 : IE034885
07/04/2010 : IE034885
11/09/2009 : IE034885
01/10/2008 : IE034885
13/07/2007 : IE034885
31/08/2006 : IE034885
22/11/2005 : IE034885
18/11/2005 : IE034885
12/01/2005 : IE034885
23/01/2004 : IE034885
26/08/2003 : IE034885
02/01/2003 : IE034885
10/10/2001 : IE034885
20/11/1999 : IE034885
18/11/1999 : IE034885
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16513-0484-019

Coordonnées
DELMAR HOLDING

Adresse
ZONNEBEEKSEWEG 286 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande