DELOVECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELOVECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.515.445

Publication

28/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II OH11,11011 1111

Ondernemingsnr : 0845.615.445 Benaming

(voluit) : DELOVECK

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8940 WERVIK, Robert Ktingstraat 96 bus F

(volledig adres)

Onderwerp akte: zeteiverplaatsing

De zaakvoerders hebben op 1 februari 2014 beslist dat de maatschappelijke zetel met ingang van 1 februari 2014 verplaatst wordt naar de Sterrekensstraat 3 te 8860 Lendelede.

Getekend: Flore DUVERGER, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8940 Wervik, Robert Klingstreat 96 bus F

" Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 20 april 2012 (neergelegd véár; registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte'

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Deloveck".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8940 Wervik, Robert Klingstraat 96 bus F.

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer VANHECKE Dempsey Gustaaf Christine, wonende te 8860 Lendelede, Izegem-sestraat 101.

Mevrouw DUVERGER Flore Lilianne Yolande Maria, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Wervikstraat 116,

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappe-lijk kapitaal (in: voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag? van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ vertegenwoordigd door 1.860 aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven als volgt:

De heer Dempsey Vanhecke heeft ingetekend op 930 aandelen, en heeft daarvoor een bedrag van 9.300,00, gestort.

Mevrouw Flore Duverger heeft ingetekend op 930 aandelen, en heeft daarvoor een bedrag van 9.300,00 ¬ gestort.

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 18.600,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de deponering werd verricht bij ING België.

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

7, De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid.

Op de laatste biz. vaniK B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemroordigen

Verso Naam en handtekening.

=iaoase4s" dl

ber

Be

a2 Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr p ei6 _

Benaming

(voluit) : Deloveck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld,

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle bestuurshandelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, behalve als er een college van zaakvoerders werd ingesteld. In het geval er een college van zaakvoerders is, wordt de vertegenwoordigingsmacht opgedragen aan twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, is met betrekking tot de volgende handelingen en verrichtingen evenwel de gezamenlijke handtekening van minstens 2 zaakvoerders vereist, welke beperking in beginsel niet kan worden ingeroepen tegen derden:

- elke handeling of een verrichting die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan 2.500,00 E.

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen.

- het sluiten, beëindigen, vernieuwen of verlengen van huurovereenkomsten voor onroerende goederen.

het vervreemden of inpandgeven van de handelszaak of het handelsfonds van de vennootschap.

het aangaan van leningen en kredieten en het stellen van waarborgen.

- het zich borg stellen door de vennootschap.

- het verwerven en vervreemden van participaties in andere vennootschappen.

- de aanwerving, het ontslag, de promotie en de bezoldiging van personeelsleden.

Worden benoemd tot eerste, niet statutaire zaakvoerders, en dit voor een onbepaalde duur :

- de heer VANHECKE Dempsey Gustaaf Christine, wonende te 8860 Lendelede, Izegemsestraat 101.

mevrouw DUVERGER Flore Lilianne Yolande Maria, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Wervikstraat 116,

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

- Het verrichten van alle activiteiten van een bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten en handelszaken.

Het verrichten van alle activiteiten van een beheerder van goederen die instaat voor het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten en het uitoefenen van de functie van syndicus in onroerende goederen in mede-eigendom.

- De aan- en verkoop, de huur en verhuur, de leasing, de huurfinanciering, het bouwen en verbouwen, het afbreken, het onderhouden, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten onder welke vorm dan ook en het beheer van onroerende goederen waaronder zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen en terreinen.

- Het opzetten, het ontwikkelen, het uitwerken, het berekenen, het bestuderen, het promoten, het uitvoeren en

coördineren van alle residentiële en niet residentiële bouwprojecten en van alle overige projecten in verband met onroerend goed in het algemeen en in verband met de renovatie, de herbouw of nieuwbouw in het bijzonder.

- Het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juri-dische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het in dit kader ter beschikking stellen en/of verhuren van goe-deren tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia.

- Het optreden als studiebureau voor industriële, private en utilitaire topografie, industriële schattingen en expertisen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De opbouw, het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, het onderhouden en het huren en verhuren in de ruimste zin van het woord, van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag zij overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen; tot het verwerven, verkopen, beleggen in en valoriseren van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effecten allerhande, participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen, alsook portefeuille- en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen.

- Het deelnemen in of het voeren van de directie over om het even welke vennootschappen, verenigingen en ondernemingen;

- Het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen.

- Met nemen van belangen, 'hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland.

- Het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, afbreken, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, inzonderheid doch zonder een limitatieve lijst te beogen, het verwerven en verhandelen van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, meubilair, enzovoort, dit evenwel met uitsluiting van het be-leggingsadvies en het vermogensbeheer dat overeenkomstig het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd negentig werd voorbehouden aan erkende instellingen.

- Het uitoefenen van management- en consultancyopdrachten en het uitoefenen van functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen, met inbegrip van het uitvoeren van specifieke en algemene managementopdrachten van algemene aard, zoals de (re)organisatie van de diensten, leiden en besturen van de diensten (onder andere: administratieve diensten, personeelsdiensten, boekhoudings- en financiële diensten,), de consulting inzake o.a. administratieve-, personeels- en audit-diensten en het bijwonen en organiseren van vergaderingen van diverse bestuurs- en directieniveaus.

- Het verrichten van en het verlenen van advies inzake beleggingen en het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en verenigingen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalïsatieondememingen.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, met inbegrip van het optreden als tussenpersoon in de handel van de voormelde goederen.

- De ontwikkeling, verwerving en uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen.

De vennootschap mag in algemene zin alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden net de verwezenlijking of uitbreiding van haar doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van juni om 18u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht v66r de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare storting en niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 februari 2012 en de ondertekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de op-schortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

13. Volmacht formaliteiten:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BV onder de vorm van een BVBA "Barroo Mees Vankemmel" te 8900 leper, Ter Waarde 64 (ondememingsnummer 0405.482.368), evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

o

e

Opgemaakt te Menen op 20 april 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan he't Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik i3 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
DELOVECK

Adresse
ROBERT KLINGSTRAAT 96, BUS F 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande