DELPHI CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELPHI CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.698.622

Publication

16/05/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

Bi

Sta

r

4

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

" 6 MEI 20%

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.698.622

Benaming (voluit) : DELPHI CONSULT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Guido Gezelleplein 2

Onderwerp akte :- BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -- KAPITAALVERHOGING -- AFSCHAFFEN OUDE STATUTEN EN OPSTELLEN NIEUWE STATUTEN  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

;Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris ;Vincent Van Walleghem te Koksijde op vierentwintig april tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het 1° registratiekantoor Veurne op; dertig april tweeduizend veertien, elf bladen geen; verzendingen, Register 5 Boek 444 Blad 97 Vak 6. Ontvangen(° vijftig euro. De ontvanger Rudy Ryck adviseur, dat de buiten-:!gewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DELPHI CONSULT", gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Guido. iGezelleplein 2., met eenparigheid van stemmen, de hierna ver-.' i melde beslissingen heeft genomen.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Serge Van Damme, te De ;Panne op tien augustus negentienhonderd drieënnegentig, °;bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van :vier september daarna, onder het nummer 19930904/199.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden

,voor notaris Frank Heyvaert, te Veurne, op negentien september= tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen van het` Belgisch Staatsblad van zestien oktober daarna, onder het:: nummer 20011016/394.

EERSTE BESLISSING

Bevestiging wijziging vorm aandelen

;De vergadering bevestigt dat de aandelen aan toonder van de.

-vennootschap werden omgezet in aandelen op naam ingevolge de;

=beslissing van de raad van bestuur de dato tien januari

tweeduizend veertien.

dienovereenkomstig aanpassing van artikel negen van de.' ';statuten .

Artikel negen . Aard van de aandelen

!De volgestorte aandelen zijn op naam.

ka. Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bijgehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventueler

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beigiseh Staatsblad

winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of-houder overhandigd.

'b. Aandelen en andere effecten : Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten uit."

'Overeenkomstig voorgaande beslissing werden de aandelen op naam :toebedeeld als volgt:

de heer FLORIZOONE Philip, voornoemd, eigenaar van dertig

aandelen 30,-

mevrouw MORTIER Benedikte, voornoemd, eigenares van dertig,

aandelen

30,-

=Hetzij in totaal zestig aandelen 60,-vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk, ;kapitaal.

TWEEDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

'De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere' algemene vergadering de dato zeventien april tweeduizend; :veertien waarbij werd beslist tot de uitkering van reeds op; 31/03/2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de; heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing: overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art. 537 W1B92): en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van de aldus: verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op ZESHONDERD VIJFTIEN; DUIZEND EUR (615.000,00 EUR) bruto, voor inhouding van de' roerende voorheffing van tien procent.

Ingevolge voormelde beslissing werd een netto-dividend: toegekend van in totaal VIJFHONDERD DRIEËNVIJFTIG DUIZEND VIJFHONDERD EUR (553.500,00 EUR).

Om te voldoen aan de vereisten van art. 537 W1B92 beslist de vergadering het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk, aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de_ vennootschap onder de vorm van inbreng in geld.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan: ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, tei verhogen met VIJFHONDERD DRIEËNVIJFTIG DUIZEND VIJFHONDERD EUR' (553.500,00 EUR) om het te brengen van TWEEËNZESTIG DUIZEND EUR= (62.000,00 EUR) op ZESHONDERD VIJFTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EUR: (615.500,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren , maar door; verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend,ë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ingevolge de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves na inhouding van de heffing van tien procent (100) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art.537 W1B92)

;Comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting.

Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit ;dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

VIERDE BESLISSING

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde aandeelhouders, zijnde de heer Florizoone Philip en mevrouw Mortier Benedikte, beiden voornoemd, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de, statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en, in te schrijven op de volledige kapitaalverhoging om te voldoen` aan de voorwaarden van art. 537 WIB92 en deze kapitaalverhoging te volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet, werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij VIJFHONDERD DRIEËNVIJFTIG DUIZEND VIJFHONDERD-EUR (553.500,00 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening:

BE85 645104834706 op naam van de

vennootschap bij de Bank J. Van Breda & C° zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door, voornoemde instelling op 24/04/2014.

Dat door mij notaris in het dossier wordt bewaard.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht ;van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap cover de bijzondere rekening kan beschikken.

VIJFDE BESLISSING

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING VERWEZENLIJKT IS. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat ze. volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven_ ;vermeld.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ZESHONDERD VIJFTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EUR (615.500,00 EUR); en is verdeeld in zestig (60) aandelen zonder vermelding van, nominale waarde.

ZESDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing; tot " kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende; tekst:

"Axtike.Z vijf  kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt ZESHONDERD VIJFTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EUR (615.500, 00 EUR) en is verdeeld in zestig (60) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle zestig (60) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1 i,i

ZEVENDE BESLISSING

Nieuwe statuten

De 'vergadering beslist de oude statuten af te schaffen en

nieuwe statuten op te stellen teneinde deze in overeenstemming

:te brengen met het Wetboek van vennootschappen. De nieuwe

statuten luiden als volgt:

'STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap

luiden als volgt :

NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

AARD - RECHTSVORM - NAAM.

,De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de

naam "DELPHI CONSULT".

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van deze akte ter Griffie, van de Rechtbank van Koophandel.

;ZETEL.

:De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Guido Gezelleplein 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het' Nederlands taalgebied of het tweetalige Brusselse: Hoofdstedelijke Gewest worden verplaatst bij besluit van de Raad van Bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de Raad van

:Bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administra-' rtieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en, 'bijkantoren oprichten.

'DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks: betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand: houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik` en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven en laten ombouwen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende: vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van: benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het; voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete! projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing' van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking; stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en: het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

en dit zonder enige beperking.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden mits

vergoeding.

De vennootschap mag tevens bestuurdersmandaten waarnemen.

Het inrichten van reizen en verplaatsingen in binnen- en

:buitenland, zowel wetenschappelijke, artistieke, zakelijke als vakantiereizen, zowel groepsreizen als individuele reizen en ;verplaatsingen, dit alles zowel rechtstreeks als in hoedanigheid van makelaar, vertegenwoordiger of agent.

Dit alles in de meest ruime zin, inbegrepen het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op gelijk welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, ;alle commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of' onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel,; of die van aard zijn de verwezenlijking ervan, geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

De vennootschap mag daartoe alle nijverheids-, handels-, enz financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk kunnen verbonden zijn met het maatschappelijk doel of de uitbreiding en ontwikkeling ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken. De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen ook: in naam en voor rekening van om het even welke lastgever, en' aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissaris, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of onder gelijk welke andere naam.

De vennootschap kan bestuursmandaten waarnemen.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermede associëren, inbrengen doen, participeren in het. kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen,;

voorschotten toestaan, kredieten verlenen en er zowel= persoonlijke als zakelijke waarborgen voor verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enige territoriale beperking en op de wijze die zij daartoe het best geschikt zal achten.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren zoals hij het noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van haar onderneming.

KAPITAAL EN AANDELEN.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt' ZESHONDERD VIJFTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EUR (615.500,00 EUR), Het is verdeeld in zestig (60) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VORM VAN DE AANDELEN

De volgestorte aandelen zijn op naam.

a. Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bijgehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens; een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

overhandigd.

b. Aandelen en andere effecten : Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten uit.

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene, vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat' er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag de zes jaren niet te boven gaan en° zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

DAGELIJKS BESTUUR -- BIJZONDERE OPDRACHTEN.

Directiecomité

;De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen

aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking :kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op' ;alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de :wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

;Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van ;bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan' 'niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het. directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun; opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur' aan ieder ander persoon.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden' en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen, aangerekend worden op de algemene kosten.

UITOEFENING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad: van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

;derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt, of door twee bestuurders die gezamenlijk ,optreden.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam,; aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking, van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en. aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de' vergadering een brief gezonden; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd. Zelfde personen kunnen er echter individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze mededeling via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten: die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op :naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, ,alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op

het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot. 'besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van= aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen; een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten: voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De: personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben: vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of; houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn; effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter:

zetel cran de vennootschap kosteloos een afschrift van deze' stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle; besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING - STEMRECHT

.Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde al dan "niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

leder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of ,fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen ;stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal: stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de .kleinste fractiewaarde bevat.

;TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de :bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten !inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of ,gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

WETTELIJKE RESERVE

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een' twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds ; de: verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt. :BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene ;vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de, bestuurders. Zij is steeds bevoegd te sluiten dat de winst, geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen: naar het volgend boekjaar.

ONTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als. rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

WIJZE VAN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de. rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 7,86 en 187 van het ';Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der' vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten, verhoudingsgewijze met hun aandeel in het kapitaal.

;zijn alle aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de, vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te' beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende: volgestorte aandelen hetzij door voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijni 'volstort in een grotere verhouding.

:De vereffenaar moet tijdens de zevende en dertiende maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de. ;rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede' jaar van de vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor hij de vereffening afsluit, moet de vereffenaar een plan. met de verdeling van de activa onder de verschillende, schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn :instemming moet betuigen met dit plan.

;Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

een expeditie van de akte van statutenwijziging

coordinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : VE034567
01/03/2013 : VE034567
31/01/2013 : VE034567
20/02/2012 : VE034567
17/01/2011 : VE034567
29/01/2010 : VE034567
05/03/2009 : VE034567
28/02/2008 : VE034567
29/01/2007 : VE034567
28/06/2006 : VE034567
24/01/2006 : VE034567
25/01/2005 : VE034567
25/03/2004 : VE034567
10/03/2004 : VE034567
18/02/2003 : VE034567
22/01/2002 : VE034567
16/10/2001 : VE034567
10/03/2001 : VE034567
05/02/1999 : VE034567
01/01/1997 : VE34567
24/05/1996 : VE34567
04/09/1993 : VE34567
06/02/2017 : VE034567

Coordonnées
DELPHI CONSULT

Adresse
GUIDO GEZELLEPLEIN 2 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande