DELPUTTE SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELPUTTE SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.566.672

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 24.04.2014 14105-0520-012
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 05.04.2013 13086-0038-012
17/10/2012
ÿþf

Motl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON!TEU

10-10- NEERGELEGD

L.GlSCH Si

t;le911îJK Gtij:fiielANDEL

eneol.i>t



BE



24. 09, 2012

Ondernemingsnr : 0839566672

Benaming

(voluit) : Delputte Systems

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Processieweg 2A te 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Quasi - inbreng (art. 220 en 222 Wetboek van Vennootschappen)

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

- Verslag m.b.t. een quasi-inbreng, opgemaakt te Wevelgem dd. 17/07/2012 door BVBA ; Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door Dhr, Dujardin Piet, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12.

Bijzander Verslag van de zaakvoerder, opgemaakt te Wevelgem dd.2111212011

Delputte Luc,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/10/2011
ÿþMod 2.1

II1 ii iiinnuivM i

*11150901*

Ondernemingsnr : e635, 5-6, 64-1

Benaming

(voluit) : DELPUTTE SYSTEMS BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 WEVELGEM (Gullegem), Processieweg 2A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op negenentwintig augustus tweeduizend en elf, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 30 AUG. 2011, bladen acht, verzendingen geen, boek 199 blad 56 vak 6. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). (getekend) D. KNOCKAERT e.a. Inspecteur", dat Heer DELPUTTE Luc-Lieven-Joris, zelfstandige, geboren te Kortrijk op elf september negentienhonderd negenenzeventig (rijksregisternummer 790911 197 31), ongehuwd, wonende te Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 36, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "DELPUTTE SYSTEMS BVBA" heeft opgericht.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Wevelgem (Gullegem), Processieweg 2A. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00

¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Heer Luc Delputte, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating, het. onderhouden en herstellen van aile technische, elektrische en elektronische apparatuur en installaties, leidingen, onderdelen, automatisering en domoticamateriaal.

Het leggen van kabels en van diverse leidingen. Dit omvat onder meer de localisatie van hoog- en laagspanningskabels en pijpen en het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het ontwerpen en maken van machines alsook het installeren van hydraulische en pneumatische. installaties.

Het fabriceren en plaatsen van lichtreclames.

De groot- en kleinhandel in aile, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, huishoudtoestellen. De" handel in alle toestellen, apparatuur en materiaal in verband met of in aanvulling met de handelingen hiervoor bepaald.

Alle aannemingen of onderaannemingen daarmee verband houdend en dit alles in de meest uitgebreide zin. Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

De groot- en kleinhandel, de in-en uitvoer en onderhoud van alle nieuwe en tweedehandse fietsen, elektrische fietsen, fietsen met hulpmotor, bromfietsen, onderdelen, accessoires, fietskledij en  uitrusting, helmen, fitnesstoestellen- en artikelen.

Het verhuren van alle fietsen en bromfietsen.

Het verhuren van sport- en recreatieartikelen;

Het verhuren van allerhande feestartikelen en  benodigdheden zoals tafels, stoelen, muziekinstallaties, koelsystemen,

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en codrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle ! ' , er ' riffie van de akte

MONITEU

DIRE

TI ON

(àU

z7-o 2011 14. 09, 2011

LGISCH AATSBL,g ECrei=erPANOEL gESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap za! zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Dit alles is opsommend doch niet beperkend.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen;

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap;

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen en vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag Leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Het verrichten van alle handelingen, dit zowel in binnen- als buitenland, zijn in de meest ruime zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend is.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de " vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één september tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Heer Luc Delputte, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER ST1CHELE, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELPUTTE SYSTEMS

Adresse
PROCESSIEWEG 2A 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande