DELRUE CHRISTOPHE INTERIEUR & SCHRIJNWERK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELRUE CHRISTOPHE INTERIEUR & SCHRIJNWERK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.563.542

Publication

22/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14300783*

Neergelegd

20-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544563542

Benaming (voluit): Delrue Christophe interieur & schrijnwerk (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8553 Zwevegem, Surremontstraat(O) 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 20 januari 2014, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Delrue Christophe interieur & schrijnwerk", met maatschappelijke zetel te 8553 Zwevegem, Surremontstraat(O) 15

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Delrue Christophe interieur & schrijnwerk".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8553 Zwevegem, Surremontstraat(O) 15.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De heer DELRUE Christophe, geboren te Kortrijk op eenentwintig oktober duizend

negenhonderdnegenenzeventig, wonende te 8553 Zwevegem, Surremontstraat(O) 15.

Voor 50 aandelen

2. Mevrouw DERYCKE Debbie, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig juli duizend

negenhonderdtweeëntachtig, wonende te 8553 Zwevegem, Surremontstraat(O) 15.

Voor 50 aandelen

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel 1/100ste deel

van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven in speciën deels en deels

door inbreng in natura en volledig volstort als volgt:

-in specien ten belope van 5.072,70 euro;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-in natura door inbreng van de handelszaak van schrijn- en timmerwerk, door hen uitgebaat te 8553

Zwevegem (Otegem), Surremontstraat 15, gekend onder de naam CHRIwood, ingeschreven in het

rechtspersonenregister ondernemingsnummer BE 0896.790.239,

hebbende als BTW-nummer BE 0896.790.239

Deze inbreng omvat:

ACTIVA

MATERIELE VASTE ACTIVA 17.777,58

- Installaties, uitrusting 10.595,43

- Kantoormeubilair 2.217,60

- Computermateriaal 794,55

- Rollend materieel 4.170,00

VOORRAAD 2.226,59

- Voorraad 2.226,59

PASSIVA

KREDIETINSTELLINGEN -6.476,88

- Business lening ING -2.522,77

- Business lening ING -3.954,11

NETTO-INBRENG 13.527,29

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, werd de heer Günther Adins, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 71, door de oprichters aangesteld om het verslag over de inbreng in natura op te maken. Dit verslag handelt over de voorbeschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 16 januari 2014, luiden als volgt:

 9. BESLUIT

Ondergetekende, B.V.C.V. Callens, Pirenne & Co, vertegenwoordigd door Günther Adins, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de oprichters op 7 januari 2014 om krachtens art. 219 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura van de vermogensbestanddelen van de eenmanszaak bij de oprichting van de BVBA Delrue Christophe interieur en schrijnwerk, waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8553 Otegem, Surremontstraat 15. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- wij ons niet kunnen uitspreken over de ingebrachte voorraad ten bedrage van 2.226,59 EUR gezien wij de inventaris ervan niet konden bijwonen;

- behoudens het voorgaande, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractie waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 73 aandelen van de BVBA Delrue Christophe interieur en schrijnwerk, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotten aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortrijk, 16 januari 2014

Callens, Pirenne & C°, vertegenwoordigd door Günther Adins, Bedrijfsrevisor.

In een bijzonder verslag hebben de oprichters, overeenkomstig zelfde artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december. Het eerste boekjaar zal lopen van twintig januari tweeduizend veertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden de reserves beneden peil komen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming zaakvoerder:

Word als statutair zaakvoerder benoemd : de heer DELRUE Christophe; en dit zonder beperking van duur.

Dit mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tot een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. De vennootschap heeft als doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Onderneming voor:

-timmer- en schrijnwerk van gebouwen, hout en kunststof, de montage- van binnen- en buitenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal, zoals deuren, vensters, trappen, muurkasten, keukens, kantoor- en winkelinrichtingen;

-vervaardiging van alle soorten meubelen, fabricatie en plaatsing van ingemaakte meubelen;

-aan- en verkoop, alsmede plaatsing van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, tuin- en terrasmeubelen en alle andere meubelen;

-het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van alle schrijn- en timmerwerk en bewerking van hout, houtderivaten, vezelplaten en aanverwante kunststoffen;

Het vervaardigen van maatmeubelen voor bad-, slaap-, zit- en eetkamer, keuken, dressingrooms, schuifwanden, kantoor- en winkelinrichtingen, met bepaald het vervaardigen, plaatsen, verkopen, onderhouden herstellen en verwijderen van interieur-, kantoor- en winkelinrichtingen, alle maatwerk; De aanneming van interieurwerken en van interieurinrichtingswerken, inclusief meubelmontage en alle bijkomende dienstverlening;

Dit alles in, de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, interim-management, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen, ondernemingen of associaties; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel; handelsbemiddeling, gespecialiseerd in overige goederen of nutsvoorzieningen, al dan niet via gebruik van webshop; verhuring en operationele leasing.

6. Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling, syndic, met inbegrip van de activiteiten als vastgoedmakelaar, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten waar dit vereist zou zijn, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (blote eigendom, tréfonds, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, vastgoedontwikkeling en  promotie, bouwcoördinatie, projectmanagement, gedelegeerd bouwheerschap, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook (blote eigendom, vruchtgebruik, ....), zoals het verwerven door inbreng, inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, certificaten van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden in de meest ruime zin, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Luik B - Vervolg

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven of in het algemeen door haar onroerende goederen en/of enig recht of belang in roerende en/of onroerende goederen te bezwaren, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming van de doeleinden is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste zaterdag

van juni om 10 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 6 juni 2015 om 10 uur.

VOLMACHT

De oprichters verlenen tenslotte hierbij alle machten aan de heer Sam Ernalsteen, wonende te 8580 Avelgem, Ruggekouterweg 5, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 20 januari 2014;

-bijzondere verslagen over de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 24.08.2016 16498-0139-010

Coordonnées
DELRUE CHRISTOPHE INTERIEUR & SCHRIJNWERK

Adresse
SURREMONTSTRAAT 15 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande