DELRUE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELRUE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.350.173

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.08.2014, NGL 29.08.2014 14533-0328-010
05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.03.2013, NGL 31.05.2013 13143-0430-008
24/11/2011
ÿþ Mul 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422.350.173

Benaming

(voluit): Weverij Demeulemeester

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blauwe-Zwaanstraat 58, 8790 Waregem

Voorwerp akte : Statutenwijziging

_8. 2G11

TAAI' SEtLAD ~l Griffie

:~ur~

RECHTEsh1^Lri KOOPHANDEL

1<,-:PT^1 iK

I I IIII III NI III II

" 111 108*

1?

E ELGIS5

BEST

111

i

beha

aal

Bel Staa

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op achtentwintig oktober tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Weverij Demeulemeester is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

1/ De zetel van de vennootschap wordt verplaatst van 8790 Waregem, Blauwe-Zwaanstraat 58, naar 8570 Anzegem, Grote Leiestraat 117.

2/ De vergadering beslist om de maatschappelijk benaming van de vennootschap te wijzigen naar "Delrue Invest" en overeenkomstig de aanpassing van de statuten.

3/ De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het betreffende artikel van de statuten integraal te vervangen.

4/ De vergadering besluit het kapitaal in de statuten uit te drukken in euro: het bedraagt achttienduizend. vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

5/ De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, ieder aandeel zal een fractiewaarde vertegenwoordigen van het kapitaal.

6/ De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99), om het te; brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en door incorporatie in het kapitaal van' zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99), af te houden van de beschikbare reserves zoals deze vermeld staan in de door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening.

7/ De vergadering verzoekt mij notaris te akteren dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt.

De vergadering besluit dat in de hierna geactualiseerde statuten een historiek van het kapitaal zal worden ingevoerd.

8/ De vergadering aanvaard het vrijwillig ontslag als statutair zaakvoerder van de heer Paul DEMEULEMEESTER, voornoemd, met ingang van heden. Zij verleent kwijting voor het mandaat voor de voorbije periode, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening op de eerstkomende gewone algemene vergadering.

De vergadering besluit tevens dat de passage in de statuten in verband met het opvolgend, zaakvoerderschap door mevrouw Olga VANDERBEKEN, echtgenote van de heer Paul DEMEULEMEESTER,; zal worden weggelaten.

9/ De vergadering besluit de heer Johan DELRUE, wonende te 8570 Anzegem, Kerkstraat 13, te benoemen tot statutair zaakvoerder, met ingang van heden. Zijn mandaat zal overeenkomstig de statuten onbezoldigd zijn,, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Hij verklaart alhier uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

10/ De vergadering besluit over te gaan tot de actualisering van de statuten door het aannemen van een nieuwe tekst overeenkomstig de genomen besluiten, schrapping van de artikelsgewijze verwijzingen naar de vennootschapswet en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen, zonder inhoudelijke. wijzigingen aan te brengen aan de essentiële bepalingen van de statuten van de vennootschap zoals de naam,. de zetel, het doel, de duur, het kapitaal en de aandelen, het bestuur en het toezicht, de algemene vergadering,i het boekjaar, de inventaris, de jaarrekening, de ontbinding en de vereffening, behoudens de voormelde goedgekeurde wijzigingen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN.

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "Delrue Invest".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem, Grote Leiestraat 117.

De vennootschap heeft tot doet:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Beheer machinepark.

De uitbating van bedrijvencentra, wat onder meer inhoudt het ter beschikking stellen van diensten aan beginnende ondernemers, zoals ontvangst van bezoekers, typwerk volgens een tijdsbestek, behandeling van dagelijkse postdistributie, telefoonbeantwoording, telexservice, fotokopieerdienst, adviesverlening, verlichting en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, gebruik van infrastructurele faciliteiten zoals parking, toegangshal, vergaderzaal, sanitaire lokalen, spreekkamers. De opsomming van deze diensten is explicatief zonder limitatief te zijn.

Alle onroerende verrichtingen, zowel in België als in het buitenland. Zij mag onder meer, alle grondpanden en gebouwen kopen, verkopen, uitwisselen, huren en verhuren, in optie nemen en geven, alle wegeniswerken uitvoeren of laten uitvoeren, dit alles zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming; aile onroerende goederen verpanden of in waarborg geven, parkings verhuren, winkel, banken, ontspanningsruimten en dergelijke, verhuren.

Immobiliën in de ruimste zin van het woord.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of roerende waarden, van welke vorm ook.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten, en functies welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het uitbaten van hotels en aanverwante diensten.

Het verkopen van energie en uitbaten van tankstations.

Het uitvoeren van persoonlijke diensten.

Het huren en verhuren van horecamateriaal en benodigdheden.

Het huren en verhuren van tenten en aanverwante benodigdheden.

Het huren en verhuren, de leasing en het onderhoud van alle roerende goederen, en in het bijzonder van rollend materieel en machines.

De aankoop en verkoop, engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materiaal, machines en outillages, en in het algemeen alle roerende verrichtingen.

Het gewone onderhoud van auto's: wassen (onder andere car wash), anti roest behandeling, olie verversen, vervangen en herstellen van binnen en buitenbanden, vervanging van ruiten enzovoort, het slepen van auto's en hulpverlening bij pech onderweg. Mag de onderneming zelf doen of uitbesteden aan derden.

De kleinhandel in smeer en koelmiddelen.

De kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen.

De kleinhandel in tweedehandswagens.

Markt- en straathandel/Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen.

Kleinhandel in allerlei producten bij wijze van huis-aan-huis-verkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enzovoort.

Uitbaten van een vervoersfirma, zowel voor personenvervoer, goederenvervoer en verhuizingen, zowel bezoldigd als onbezoldigd, en alle commerciële toepassingen.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven en dient in de meest uitgebreide zin te worden opgevat.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen, indien ze werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan slechts worden herroepen met eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten.

De heer Johan DELRUE, wonende te 8570 Anzegem, Kerkstraat 131, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te duiden. Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd, zal deze een vaste vertegenwoordiger aanduiden die exclusief zal optreden voor dit bestuursmandaat.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alléén alle handelingen te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zowel wat betreft het (dagelijks) bestuur als de vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien aan het mandaat van zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of een andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder moeten voorzien. Iedere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter griffie om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad.

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

D. TOEZICHT EN ALGEMENE VERGADERING.

Elk jaar, de laatste maandag van de maand mei om 14 uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist als alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering kan bovendien buitengewoon en ten allen tijde worden samengeroepen door het bestuursorgaan en de commissarissen, indien die er zijn.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven aile aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

E. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnln

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 28 oktober 2011;

- verslag van de zaakvoerder aangaande de doelswijziging met bijhorende staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.09.2010, NGL 13.09.2010 10544-0459-013
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.09.2009, NGL 18.09.2009 09764-0280-014
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.08.2008, NGL 18.08.2008 08577-0005-014
20/06/2008 : KO100635
29/08/2007 : KO100635
01/09/2006 : KO100635
20/10/2005 : KO100635
28/10/2004 : KO100635
23/10/2003 : KO100635
13/09/2002 : KO100635
06/10/2001 : KO100635
01/05/1990 : KO100635
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 31.08.2016 16554-0464-012

Coordonnées
DELRUE INVEST

Adresse
GROTE LEIESTRAAT 117 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande