DELTA-IMMOBILIEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELTA-IMMOBILIEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.480.514

Publication

04/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

11 111

*izo9 9a7~*

IR

~

~

NEERGELEGD

23. 05. 7012

(3,CCl'TG4I~ií KOOPHANDEL

Grlff10f~~TriJí~ '

Ondernemingsnr : 0413.480.514

Benaming

(voluit) : DELTA-IMOBILIËN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Guldenbergplantsoen 5 bus 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENING - ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURDERS - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 28 maart 2012, "geregistreerd te Waregem op 5 april 2012, boek 104, blad 75, vak 9, 2 bladen, 0 renvooien, Ontvangen 25,00 euro, de E.A, Inspecteur, get. B. Van Thuyne", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DELTA-IMMOBILIËN", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Guldenbergplantsoen 5 bus 32, volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT -- KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen :

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor;

staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"5 BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV DELTA IMMOBILIËN heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2011 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 49.530,19 EUR en een netto-actief t.b.v. 18.878,30 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud de niet geboekte voorziening voor de kosten van ontbinding en vereffening, zoals ereloon revisor, ereloon accountant, ereloon notaris, publicatiekosten, afrekening verzekerings- en andere contracten en werkingskosten tijdens vereffening, t.b.v. 3.000,00 EUR.

Inclusief correctie bedraagt het netto-actief 15.878,30 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingscontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 27 maart 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin"

b) Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan-tot de- onmiddellijke sluiting van _de vereffening van de vennootschap in toepassing van de Omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie van veertien november tweeduizend en zes betreffende de wijzigingen aan de vereffeningsprocedure in het wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van punt zeven van voormelde Omzendbrief is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1.Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2.Er zijn geen passiva meer verschuldigd.

3.Alle aandeelhouders dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eerspar I' a d van stemmer besluiten orn de ontbinding en de vereffening in één akte te doen, overeenkomstig de voormelde omzendbrief.

4.De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1.De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2,De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, vast dat de vennootschap geen openstaande schulden meer heeft.

3.De vergadering stelt vast dat aile aandeelhouders van de vennootschap aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig voormelde omzendbrief.

4.De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de aandeelhouders overeenkomstig het derde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, hetgeen door de hier aanwezige bestuurders uitdrukkelijk wordt erkend.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, over te gaan tot toebedeling aan de aandeelhouders van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om alle eventuele nog opduikende vereffeningskosten en  lasten te dragen en te betalen.

De aandeelhouders hebben ieder afzonderlijk verzaakt aan de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De toebedeling wordt tevens door elkeen van de individuele aandeelhouders uitdrukkelijk goedgekeurd.

De vergadering geeft vervolgens machtiging aan iedere thans in functie zijnde bestuurder tot het indienen van de vereiste fiscale aangiften en de toebedeling aan de aandeelhouders zoals voormeld.

VIERDE BESLUIT  BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS -KW1JT1NG

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de voornoemde bestuurders.

De vergadering besluit om hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat ais bestuurder tot op heden.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden door de heer Raphaël Delabie, te Kortrijk, Guldenbergplantsoen 5 bus 31, die gelast wordt met de bewaring ervan.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, met name

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FACC', vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Noreillie, te 8792 Waregem (Desselgem), Poelstraat 19, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband met de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het uniek ondernemingsnummer en de Kruispuntpank van Ondernemingen en het verrichten van andere formaliteiten.

- aan mevrouw Sabine Holvoet, bediende van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUMINAD, Hoge Voetweg 14, te 8560 Gullegem, Ondernemingsnummer 0822.321,062, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot Kruispuntbank der Ondernemingen, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

*e'

Voor- Voor echt verklaard ontledend uittreksel ro

behouden Notaris Bénédicte Strobbe

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Samen neergelegd met dit uittreksel : de uitgifte van de akte, bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de Bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 23.07.2011 11321-0544-008
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09312-0253-009
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 19.06.2008 08244-0337-010
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.08.2007, NGL 31.08.2007 07657-0046-010
14/08/2006 : KO087710
19/07/2006 : KO087710
02/08/2005 : KO087710
03/08/2004 : KO087710
03/11/2003 : KO087710
12/12/2002 : KO087710
14/12/2000 : KO087710
12/05/1999 : KO087710
01/01/1988 : KO87710
01/01/1986 : KO87710

Coordonnées
DELTA-IMMOBILIEN

Adresse
GULDENBERGPLANTSOEN 5, BUS 32 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande