DEMACO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMACO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.691.905

Publication

29/03/2013
ÿþ mod 11.1



E r:w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20. 03. 2013



RECHTâM~i' OOpKAntoEl.

R]JK

Voor- ICI IIII I II II IYI IIII I1III II

behouden " 13050538

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr: Çt4 654 90Ç Benaming (voluit) : Demaco Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Caseelstraat, 124 8790 Waregem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

:; Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,; standplaats HEULE, op 18 maart 2013, neergelegd voor registratie. Bij deze akte wordt een besloten; j: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties:

EE De vennoten:

- De Heer DEWULF Mark Lue Leo, echtgescheiden, geboren te Oostende op twee juni negentienhonderd: achtenzestig, (Identiteitskaart nummer: 591-1104421-81 - Rijksregister nummer: 68.06.02-275.68); en - Mevrouw VANDENBORRE Sylvie Sophie, echtgescheiden, geboren te Kortrijk op negenentwintig april: negentienhonderd tweeënzeventig, (Identiteitskaart nummer: 591-6199585-29 - Rijksregister nummer:; , 72.04.29-258.24);

,j samenwonende te 8501 Kortrijk (Heule), Heulebosstraat, 7,

VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMACO INVEST"

,; DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met; !, betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of;

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere; EE roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

;, 2. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke, Ei goederen, in 't korttussenpersoon in de handel;

`l 3. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de, opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten,

,: 4. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van: ;: bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en verkoop: ,: hiervan.

,; 5. Het uitvoeren van alle studies, raadgeving, consultancy, onderzoek; het verrichten van marktonderzoek,; promotie, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering; het; verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

:j 6. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het; j woord, inclusief operationele opdrachten ad interim. Het voeren van consultingactiviteiten, omvattende onder;

meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische en;

financiële aangelegenheden.

_, 7. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten,; EE technologieën, materialen en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

8. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doe! van deze totaal; afwijkt van het eigen doel.

iE 9. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel; rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, j ;j verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle; vormen van alle roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instand houden en de, valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn; ,: de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

° Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door' derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

10. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

11. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

12. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere. middelen.

13. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, In waarde stelten, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

14. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning ais vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten.

ZETEL. 8790 Waregem, Caseelstraat, 124.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (ê 150.000,00), vertegenwoordigd door DUIZEND VIJFHONDERD (1500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/duizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort.

BESTUUR.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De algemene vergadering benoemt de zaakvoerders met drie/vierde meerderheid van stemmen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in.rechte ais eiser of als verweerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad



e, Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder:

de Heer Mark Dewulf, wonende te Kortrijk (Heule), Heulebosstraat, 7.

Die aanvaardt.

De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van zijn overlijden of onbekwaamheid zal Mevrouw Sylvie Vandenborre, van rechtswege in zijn plaats treden, die dit aanvaardt. Dit opvolgend mandaat wordt echter beperkt tot de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zesentwintig,

ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering gaat door op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Bij gemeen akkoord van alle vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen,

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij afwijking op de regeling, vervat in beide voorgaande alinea's, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO.

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen,

Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voer een hoger bedrag werden afbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het eindigt per éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste algemene vergadering vindt plaats in tweeduizend en vijftien.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Adfisc', met kantoor te Roeselare, Kwadestraaf, 201C.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEMACO INVEST

Adresse
CASEELSTRAAT 124 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande