DEMEYERE STEPHAN GYNAECOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMEYERE STEPHAN GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.739.240

Publication

06/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14300104*

Neergelegd

02-01-2014



Griffie

0543739240

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8310 Brugge (Sint-Kruis), Engelendalelaan 60 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Annelies Ghesquière te Ieper op drieëntwintig december tweeduizend dertien, nog niet geregistreerd.

BLIJKT :

Dat daarbij een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht.

1° Oprichter:

Dokter DEMEYERE Stephan Johan Pierre, geboren te Roeselare op 13 mei 1958, wonend te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Engelendalelaan 60 A.

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam  DEMEYERE STEPHAN GYNAECOLOGIE .

3°  Zetel.

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Engelendalelaan 60 A. Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

4°  Doel.

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de gynaecologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de gynaecologie en dit in de breedste

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): DEMEYERE STEPHAN GYNAECOLOGIE

(verkort):

Op de laatste bl z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5°  Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

6°  Kapitaal  Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door dokter Stephan Demeyere ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 Eur), hetzij voor duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven volledig volstort is. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de ING Bank te Brugge zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 13 december 2013 afgeleverd bankattest.

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door

de enige vennoot die geneesheer is.

Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon

niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de

vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

b) Controle.

Controle gebeurt  indien wettelijk vereist  door de commissaris.

De enige vennoot kan zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel

141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij

hoeft het niet te doen maar hij kan het.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens heeft de oprichter beslist dokter Stephan DEMEYERE voornoemd te benoemen tot eerste,

niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur.

Hij aanvaardt dit mandaat.

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst

Luik B - Vervolg

wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

10° Jaarvergadering.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde dinsdag van de maand mei van ieder jaar om 16.00 uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

11° Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. 12° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

13° Volmacht BTW / handelsregisterformaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Stefaan Pattijn, wonende te 8500 Kortrijk, Nieuwpoortstraat 29, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

- Uitgifte van de oprichtingsakte

Annelies GHESQUIERE

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.05.2016, NGL 24.06.2016 16226-0308-010

Coordonnées
DEMEYERE STEPHAN GYNAECOLOGIE

Adresse
ENGELENDALELAAN 60, BUS A 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande