DEMOCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMOCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.742.451

Publication

24/01/2014
ÿþ MoclWogd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeric---'p ter griffie van de akte



egenej sELG MON ÏiTR.A ciT:

Ondernemingsnr 0840.742.451

Benaming

(voluit) DEMOCON

(verkort)'.

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte OMZETTING VAN COMM.V. NAAR BVBA

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 30 oktober 2013, geregistreerd te Waregem op 5 november 2013, boek 111, blad 39, vak 19, 7 bladen, 0 renvooien, Ontvangen 50,00 euro, de E.A. Inspecteur, get. B. Van Thuyne, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "DEMOCON", waarvan de zetel gevestigd is te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achtentwintigduizend zeshonderd euro (28.600,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) to dertigduizend zeshonderd euro (30.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd zesentachtig (286) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

Tweede beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DEMOCON", en in te schrijven op de tweehonderd zesentachtig (286) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten

- de heer DE CLERCQ Johan Jozef P, geboren te Waregem op vierentwintig augustus negentienhonderd zesenzeventig (identiteitskaartnummer 591-8397037-43, nationaal nummer 76.08.24-219.34), wonende te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41, ten belope van honderd drieënveertig (143) kapitaalaandelen;

- mevrouw MONTEYNE Lindsay Magdalena M, geboren te Izegem op achtentwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig (identiteitskaartnummer 591-0237421-67, nationaal nummer 77.0528-284.43), wonende te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41, ten belope van honderd drieënveertig (143) kapitaalaandelen.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van achtentwintigduizend zeshonderd euro (28.600,00 EUR).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE27 0017 1092 2473 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 29 oktober 2013, welk in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

Derde beslissing: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voomielde kapitaalverhoging van achtentwintigduizend zeshonderd euro (28.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op dertigduizend zeshonderd euro (30.600,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd en zes (306) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vierde beslissing: Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vennootschap "DEMOCON" om te zetten in een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMOCON" is de voortzetting van de gewone commanditaire vennootschap "DEMOCON", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activ.az en . ppssive_posten van de omgezette vennootschap..........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

eNK KOOPHANDEL

KOP UIJK

~ r. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de heer Thomas Van Overbeke, extern accountant, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belvano" kantoorhoudend te 8490 Varsenare, Reigerzele 12. Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de gewone commanditaire vennootschap "DEMOCON", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMOCON".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMOCON".

De som van het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de gewone commanditaire vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMOCON" behoudt het ondernemingsnummer 0840.742.451 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven was.

De driehonderd en zes (306) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend van de omgezette vennootschap "DEMOCON".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de gewone commanditaire vennootschap "DEMOCON" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet ouder is dan drie maanden, alsook van het verslag van voornoemde heer Thomas Van Overbeke, extern accountant, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belvano", over de staat van activa en passiva van de vennootschap de data 30 september 2013, zoals opgelegd door artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de extern accountant, luiden als volgt :

"VNL BESLUITEN

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/09/2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-passief volgens deze staat van 9.585 euro is 28.135 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende externe inbrengen. Cfr. art. 333 Wetboek van Vennootschappen kan elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap vragen.

Varsenare, 25 oktober 2013.

Belvano BVBA

IAB nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

Extern accountant IAB 11561-N-77"

Een exemplaar van het verslag van de extern accountant zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk samen met de uitgifte van deze akte.

Vijfde beslissing : Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren, waarvan het uittreksel als volgt luidt

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DEMOCON".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel :

- de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot

a) personal computers, bedienings- en controlepanelen, laptops;

b) computerwerkstations, processors

c) servers;

d) alle randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal in het algemeen, alle computersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren doormiddel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge - het verlenen van diensten en adviezen op het domein van informatica met name de verkoop, levering, installatie, integratie, herstelling, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten;

- het verlenen van advies en consultancy op het vlak van informaticatechnologie en toepassingen, software en technologische ontwikkelingen;

- de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, drukwerk;

- interieurontwerp;

- tussenpersoon in de handel, handelsvertegenwoordiger;

- handel in boeken, zowel nieuwe als tweedehandse;

- ontwerp en productie decoratiemateriaal;

belettering;

- ontwerpen en bedrukken van textiel;

- organisatie van evenementen en tentoonstellingen;

fotografie;

- het geven en het organiseren van cursussen;

- reclame in het algemeen;

- het uitgeven van publicaties;

- het ontwerpen en produceren van promotleartikelen en gadgets;

- het uitbaten van een drankgelegenheid;

- zakelijke dienstverlening;

- aankoop, verkoop, verhuur van boeken en andere informatiedragers van welke aard ook.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere

ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze,

De vennootschap kan :

- zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen,

onder meer door haar goederen in hypotheek of in te pand, inclusief de eigen handelszaak;

- beheer en bestuur, uitbating en management, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden,

van aile vennootschappen en rechtspersonen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop  zowel volle eigendom, blote eigendom en/of vruchtgebruik van onroerende goederen, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Uitdrukkelijk uitgesloten worden alle vastgoedmakelaarsactiviteiten zoals deze omschreven zijn in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening, of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, evenals belangen nemen in andere vennootschappen, met het oog op het bereiken van het bovenomschreven doel:'

De zetel is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend zeshonderd euro (30.600,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door driehonderd en zes (306) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ééndriehonderd en zesde (1/306de) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De identiteit van de vaste vertegenwoordiger moet vooraf en uitdrukkelijk aanvaard worden docr de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, bij beslissing te nemen met een gewone meerderheid van stemmen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" .

Voor-

"behouden

'a.an het

Belgisch

Staatsblad

Indien- de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de ' bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar oe in en buiten rechte.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Johan De Clercq, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: leder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met elle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vocruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Zesde beslissing: Ontslag zaakvoerder

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan

- de heer Johan De Clercq, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de zaakvoerder bekomt de uittredende zaakvoerder onvoorwaardelijk kwijting voor het door hem gevoerde bestuur.

Zevende beslissing : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd

- mevrouw Lindsay Monteyne, voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen wordt als statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer Johan De Clercq, voornoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit,

Het mandaat van de zaakvoerders wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, het verslag van de extern accountant en het

verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passive is gevoegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2011
ÿþRechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : OOIGEMSTRAAT 41 - 8780 OOSTROZEBEKE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dat op 15 oktober 2011 een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen

1.DE CLERCQ Johan, geboren te Waregem op 24 augustus 1976, informaticus van beroep, gehuwd met. Monteyne Lindsay te Oostrozebeke op 20 mei 2011, zonder huwelijkscontract.

"

2. MONTEYNE LINDSAY geboren te Izegem op 28 mei 1977, zonder beroep, gehuwd met DE CLERCQ; Johan te Oostrozebeke op 20 mei 2011, zonder huwelijkscontract

samenwonende te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41

Waarvan zij de statuten als volgt hebben samengesteld :

Artikel 1  Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt : "Demoton"

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 41.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- De aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers,:

hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal,

met inbegrip van, maar niet beperkt tot :

a) personal computers, bedienings- en controlepanelen, laptops

b) computerwerkstations, processors

c) servers

d) aile randapparatuur

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal in het algemeen, alle

computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen,

huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en

systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

- Het verlenen van diensten en adviezen op het domein van informatica met name de verkoop, levering,

installatie, integratie, herstelling, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante

diensten.

- Het verlenen van advies en consultancy op het vlak van informaticatechnologie en toepassingen, software

en technologische ontwikkelingen.

- De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering,

algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, drukwerk

- lnterieurontwerp.

- Tussenpersoon in de handel, handelsvertegenwoordiger.

- Handel in boeken, zowel nieuwe als tweedehandse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24. 10. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

11,1.1.1.11,1111A11,1.11111

Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl - . . ter griffie van de akte

M

rV t TE DfRER

N g e: p r W t rj.- ; . - " .

ION

C7 E i

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Demoton

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Ontwerp en productie decoratiemateriaal

- Belettering

- Ontwerpen en bedrukken van textiel

- Organisatie van evenementen en tentoonstellingen

- Fotografie

- Het geven en het organiseren van cursussen

- Reclame in het algemeen

- Het uitgeven van publicaties

- Het ontwerpen en produceren van promotieartikelen en gadgets

- Het uitbaten van een drankgelegenheid

- Zakelijke dienstverlening.

- Aankoop, verkoop, verhuur van boeken en andere informatiedragers van welke aard ook Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Beheer en bestuur, uitbating en management, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, van alle vennootschappen en rechtspersonen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop  zowel volle eigendom, blote eigendom en/of vruchtgebruik van onroerende goederen, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen ; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Uitdrukkelijk uitgesloten worden alle vastgoedmakelaarsactiviteiten zoals deze omschreven zijn in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening, of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, evenals belangen nemen in andere vennootschappen, met het oog op het bereiken van het bovenomschreven doel.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.000,00 euro en is verdeeld in 20

aandelen met een fractiewaarde van 1/20e van het kapitaal.

Artikel 8  Bestuur

1. Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

2. Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders aangesteld, dan heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide macht om alle handelingen te stellen die bijdragen tot het realiseren van het maatschappelijk doel, behalve wanneer de bevoegdheid toekomt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor beslissingen inzake aan- en verkoop van onroerende goederen, lening, hypotheekstelling en inpandgeving is er een eensluidend akkoord nodig van alle zaakvoerders.

5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 9  Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Artikel 10  Algemene vergadering van de vennoten

e 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

ó De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of

van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen

de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het

.os daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal

et vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering volgens de bepalingen opgenomen in het

et

Wetboek van Vennootschappen.

3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

4, Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna

bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de

besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige

et

ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van aile

pq gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11  Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering  verliezen

1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

Voorbehouden v aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling  Reservering -- Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden doôr de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 12  Ontbinding  Vereffening

1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden

- tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen ;

- tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de

quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging.

2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moet brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet " werden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : Johan De Clercq, voornoemd.

De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Bekrachtiging

Alle verbintenissen worden overgenomen sedert 1 oktober 2011..

Opgemaakt te Oostrozebeke, op 15 oktober 2011.

Johan De Clercq Lindsay Monteyne

Oprichter Oprichter.

Gecommanditeerde vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 27.08.2015 15484-0403-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0582-011

Coordonnées
DEMOCON

Adresse
OOIGEMSTRAAT 41 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande