DEMVAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMVAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.821.277

Publication

17/01/2013
ÿþVoor-behoudel aan het Belgisch Staatsbla

1

111111111111.11111j1 III

na neerlegging ter gri

me van ae akte

_.....

«mm-reDerr

mb. wb1..~o

RECHTBANK VAN KLOPRAl!MUL

1, 7 JAN. 2013

Grime

~~~

Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0825.821.277

Benaming

(voluit) : DEMVAN INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Zeelaan 180

Onderwerp akte : WIJZIGING BENAMING - UITBRE=IDING DOEL - KAPITAALVERHOGING  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksljde (Sint ldesbald) op zesentwintig december tweeduizend en twaalf, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd tien bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 27.12.2012, Boek 5/114 Blad 55 vak 20. Ontvangen vijfenentwintig euro. De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Rudy RYCX" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMVAN INVEST" gevestigd te 8660 De Panne, Zeelaan 180 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Bruno Van Damme, te Nieuwpoort, op achtentwintig april tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig mei daarna, onder nummer 20100521/0073956.

EERSTE BESLISSING -WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist dat de vennootschap verder zal bestaan ais de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "DEMVAN".

Dienovereenkomstig wordt artikel één van de statuten aangepast als volgt:

"ARTIKEL 1 : Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht. Zij draagt de naam "DEMVAN".

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft."

TWEEDE BESLISSING - UITBREIDING DOEL.

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerders houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel, en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders, daar alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

DERDE BESLISSING

WIJZIGING ARTIKEL VIER

De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden en artikel vier der statuten dienovereenkomstig aan te passen als volgt :

"ARTIKEL 4 : Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

Bedrijfsbeheer en advies aan bedrijven, managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen en/of verenigingen.

Aankoop of bouw van onroerende goederen met het oog op verhuur. Alle verrichtingen als bouwpromotor en onder meer het zelf oprichten of laten oprichten en/of verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Projectontwikkeling voor en handel in onroerend goed voor woningbouw en niet-residentiële bouw.

Bemiddeling en het verlenen van advies bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Het zoeken, begeleiden, bemiddelen, coördineren van projecten, terreinen en middelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

- - Me verrichtingen-die -rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking -hebben op- het oordeelkundig beheer van : onroerend patrimonium en onder meer de aankoop en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de; urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende gebouwde en ongebouwde' onroerende goederen voor eigen rekening.

Dit alles in de meest ruime zin.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De uitbating van een hotel, motel, restaurant, traiteurzaak, cafetaria, wellness center en fitness, dit alles in: de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Qe vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en aile waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken."

VIERDE BESLISSING

LASTHEBBER AD HOC -

Mevrouw VANLANDEGHEM Carine, voornoemd, deelt de vergadering mede dat zij voor een tegenstrijdigheld van belangen staat gezien zij enerzijds zaakvoerder is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEMVAN iNVEST" en dat zij anderzijds van plan is op onderhavige ka- pitaalsverhoging in te tekenen door inbreng in volle eigendom van het onroerend goed te De Panne, Zeelaan 180 dat wordt gebruikt voor de uitoefening van hoteluitbating mits de prijs van TWEE MILJOEN ZESHONDERDDUIZEND EUR (2.600.000,00 EUR).

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen mevrouw MASQUELIN Ann-Sophie Maria Anny Gaston, geboren te leper op acht februari negentienhonderd vijfentachtig(nafionaal nummer 85.02.08 282-16), wonende te 8908 leper (Viamertinge), Landingstraat 34, aan te stellen als lasthebber ad hoc om in naam en voor rekening van de vennootschap de inbreng van het hierna volgend onroerend goed te aanvaarden:

38008 GEMEENTE DE PANNE  eerste afdeling -- artikelnummer 12748

Een hotel, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te De Panne, Zeelaan 180, ten kadaster bekend volgens titel wijk A nummer 113/A voor een oppervlakte van zeshonderd zevenentachtig vierkante meter, en thans volgens een recent kadastraal uittreksel afgeleverd op drie december tweeduizend en twaalf, wijk A nummer 113/A voor eenzelfde oppervlakte.

(kadastraal inkomen : 11.799,00 EUR)

Mevrouw MASQUELIN Ann-Sophie, voornoemd, komt alhier tussen en verklaart haar opdracht te aanvaarden.

VIJFDE BESLISSING

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de Voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de zaakvoerders en van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, te Roeselare, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewaile, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie verstrekte wer-kelijke vergoeding voor de inbreng.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

Het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, te Roeselare, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, de dato tien december tweeduizend en twaalf, besluit als volgt:

`5. Besluit

De in breng In natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DEMVAN INVEST, bestaat uit de inbreng van een onroerend goed, door mevrouw Carine VANLANDEGHEM, voor een inbrengwaarde van 2.600.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controtewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuiteit en het )roerstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap jast te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid 'en duidelijkheid;

c) dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng bit te geven aandelen zodat de Inbreng ln natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 12.580 aandelen van de BVBA DEMVAN INVEST, zonder vermelding van de nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Luik B - Vervolg

Dit verslag-werd-opgesteld overeenkomstig artikel 313 vanhetWetboek van vennootschappen in het-kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DEMVAN INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

ZESDE BESLISSING

EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met TWEE MILJOEN VIJFHONDERD, NEGENENNEGENTIG DUIZEND NEGENHONDERD EN ACHT EUR ZESTIG CENT (2.599.905,60 EUR) om, het te brengen van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EUR (18.600,00 EUR) op TWEE MILJOEN' ZESHONDERD ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EN ACHT EUR ZESTIG CENT (2.618.508,60 EUR) door het creëren van twaalfduizend vijfhonderd tachtig (12.580) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die: dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winsten der. vennootschap vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in natura, zoals hierna vermeld, en zij zullen volstort worden bij de inschrijving.

Inschrijving - afbetaling.

Is hier tussengekomen :

Mevrouw VANLANDEGHEM, Carine Anna Maria, geboren te Izegem op veertien maart negentienhonderd zesenvijftig (identiteitskaart nummer : 591-1936285-73  nationaal nummer : 56.03.14-288.04), wonende te 8660 De Panne, Zeelaan 180.

Die verklaart op de twaalfduizend vijfhonderd tachtig (12.580) nieuwe aandelen in te schrijven door hierna vermelde inbreng in natura.

INBRENG IN NATURA VAN DE VOLLE EIGENDOM VAN HET ONROEREND GOED TE DE PANNE, ZEELAAN 180 DAT WORDT GEBRUIKT VOOR DE UITOEFENING VAN HOTELUITBATING

Door mevrouw VANLANDEGHEM Carine, voornoemd, wordt in de vennootschap ingebracht, het onroerend goed te De Panne, Zeelaan 180 dat wordt gebruikt voor de uitoefening van hoteluitbating, voor een bedrag van TWEE MILJOEN ZESHONDERDDUIZEND EUR (2.600.000,00 EUR).

Voor zover de hierboven vernielde inbreng, bij onderhavige akte onvoldoende gespecifieerd is, wordt uitdrukkelijk verwezen naar het hierboven vermelde verslag van de bedrijfsrevisor waarin de inbreng in natura gedetailleerd beschreven Is.

Mevrouw MASQUELIN Ann-Sophie, voornoemde lasthebber ad hoc, verklaart om in naam en voor rekening van de vennootschap de inbreng van het hiervoor vernoemd onroerend goed te aanvaarden.

BIJZONDERE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG VAN DE VOLLE EIGENDOM VAN HET ONROEREND GOED TE DE PANNE, ZEELAAN 180 DAT WORDT GEBRUIKT VOOR DE UITOEFENING VAN HOTELUITBATING

Mevrouw VANLANDEGHEM Carine, voornoemd, verklaart ter volstorting van de door haar onderschreven aandelen, hierna volgend onroerend goed in de vennootschap in te brengen, hetgeen de vennootschap aanvaardt:

38008 GEMEENTE DE PANNE  eerste afdeling -- artikelnummer 12748

Een hotel, op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te De Panne, Zeelaan 180, ten kadaster bekend volgens titel wijk A nummer 113/A voor een oppervlakte van zeshonderd zevenentachtig vierkante meter, en thans volgens een recent kadastraal uittreksel afgeleverd op drie december tweeduizend en twaalf, wijk A nummer 113/A voor eenzelfde oppervlakte.

(kadastraal inkomen : 11.799,00 EUR)

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven onroerend goed hoorde oorspronkelijk toe aan de heer DE MEYER, Jean Jacques Gustave Joseph, te De Panne, om het verkregen te hebben Ingevolge vereffening-verdeling tussen hem en zijn moeder mevrouw DECROOS, Magdalena Maria Cornelia, ingevolge akte verleden voor notaris Johan Lahaye, te Oostende, op tweeëntwintig september negentienhonderd achtenzeventig, overgeschreven op het 'hypotheekkantoor te Veume op eenendertig oktober daarna, boek 6289 nummer 10.

De heer DE MEYER, Jean Jacques, voornoemd, heeft voormeld goed Ingebracht in de huwgemeenschap bestaande tussen hemzelf en zijn echtgenote mevrouw VANLANDEGHEM Carine, voornoemd, ingevolge akte Wededen voor notaris Paul Verhaeghe, te Veurne, op zeventien juli tweeduizend en drie, overgeschreven op het rtypotheekkantoor te Veurne op tien oktober daarna, onder formaliteitnummer 066-T-10/10/2003-07356. Gehomologeerd ingevolge beslissing van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Veurne op drie oktober tweeduizend ;n drie, en bekrachtigd ingevolge akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe, te Veurne, op eenentwintig hovember tweeduizend en drie, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op negen december ;daarna, onder formaliteitnummer 066-T-09/12/2003-09038.

Ingevolge akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe, te Veurne, op veertien februari tweeduizend en acht, {overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veume op twaalf maart daarna, onder formaliteitnummer 066-T;12/03/2008-02122, hebben de echtgenoten Jean Jacques DE MEYER-VANLANDEGHEM Carine, beiden lroornoemd, hun huwelljksvermogensstel gewijzigd onder meer door toebedeling aan mevrouw " WANLANDEGHEM Carine, voornoemd, van voorschreven onroerend goed. Gehomo-logeerd ingevolge beslissing van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Veume op zeven mei tweeduizend en acht, en bekrachtigd ingevolge akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe, te Veume, op één december tweeduizend en acht, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veume op twaalf december daarna, onder formaliteitnummer 006T-12112/2008-09014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

c ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolq

Conform-artikel i69bis van het-Wetboek der Registratierechten en-met" hetoog" op de toepassingvan'artikel

115 bis van het Wetboek der Registratierechten, verklaart de inbrenger dat voormelde lokalen niet geheel of

gedeeltelijk tot bewoning aangewend of bestemd worden.

De inbreng vormt een algemeenheid van goederen en gebeurt onder de voorwaarden gesteld In artikel ei

van het BTW-wetboek.

Op deze twaalfduizend vijfhonderd tachtig (12.580) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven

" mits de prijs van TWEE MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND EUR (2.600.000,00 EUR), waarvan

- twee miljoen vijfhonderd negenennegentig duizend negenhonderd en acht EUR zestig CENT

(2.599.908,60 EUR) zal geboekt worden ais kapitaal;

- eenennegentig EUR veertig CENT (91,40 EUR) zei geboekt worden als uitgiftepremie.

leder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd

procent.

* De vennootschap moet het onroerend goed, aanvaarden in zijn huidige staat en ligging, met aile actieve; en passieve erfdienstbaarheden welke eraan mochten kleven, doch ook zonder waarborg van maat al overtrof' het verschil in min of meer zelfs meer dan één twintigste, alles ten voor- of ten nadele van de vennootschap blijvende.

* De vennootschap bekomt het eigendom en genot van het ingebrachte goed te rekenen vanaf heden, mits er ook vanaf heden aile taksen en lasten van af te dragen en te betalen.

De inbrengster waarborgt dat het ingebrachte goed vrij is van elk gebruik.

* Betreffende de heersende en lijdende erfdienstbaarheden en andere bijzondere voorwaarden, voortvloeiend uit eigendomstitels of andere van de ingebrachte onroerende goederen, verwijst de vennootschap naar de bepalingen opgenomen in de voornoemde titels, waarvan zij verklaart kennis te hebben genomen en waarvan zij de ondergetekende notaris ontslaat ze bij deze te hernemen.

* Daarenboven verklaart de inbrengster dat, voor zover haar bekend het voorschreven goed niet het voorwerp 1s geweest van een koninklijk besluit tot onteigening, noch van een beschermingsmaatregel genomen krachtens de wetgeving op monumenten en landschappen.

* De inbrengster kan geen verzekering geven over de mogelijkheid nieuwe bouwwerken op het goed op te richten, verbouwingen uit te voeren of er enige vaste of verplaatsbare Inrichting op te steilen die voor bewoning kan worden gebruikt.

* Geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op de goederen waarop de akte betrekking heeft, zolang de bouwvergunning niet is verkregen.

* De partijen verklaren een kopie ontvangen te hebben van het stedenbouwkundig uittreksel van het

gemeentebestuur De Panne van twaalf december tweeduizend en twaalf, gericht aan ondergetekende notaris

Vincent Van Waileghem te Koksijde.

*. De inbrengster verklaart dat het hiervoor ingebrachte goed niet is opgenomen op de inventaris van het

bouwkundig erfgoed. (http://inventaris.vioe.be)

*. De partijen verklaren kennis te hebben van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

De inbrengende partij verklaart:

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing;

- dat voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van enig voornemen tot onteigening.

- dat er geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of

daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

*. De instrumenterende notaris verklaart dal, volgens de stedenbouwkundige inlichtingen die hem verstrekt

werden :

- er voor voorschreven goed recent volgende stedenbouwkundige vergunning Is uitgereikt:

380081731/B/1996/421; 38008113341B/1996/59, 38008173118119931422;

- de bestemming van dit onroerend goed luidt: "woongebieden";

- er voor voorschreven goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 lot

n met 6.1.43;

- er op voorschreven goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1;

er voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- er geen as-builtattest is uitgereikt en gevalideerd aangezien deze wetgeving nog niet van toepassing is.

*. Ondergetekende notaris-minuuthouder verwijst partijen naar artikel 4.2.1. van de Codex Ruimtelijke

rdening. Deze bepaling omschrijft de vergunningspiichtige handelingen.

STOOKOLIETANK

De inbrengster verklaart dat in het ingebrachte goed een stookolietank aanwezig Is

De inbrengster verklaart dat deze stookolietank niet door een erkende technicus werd uitgerust, met een

bvervulbeveiiiging zoals voorgeschreven door VLAREM Il.

De partijen zullen het nodige doen, ofwel laten ze de stookolietank keuren en aldus uitrusten met een

broene dop, ofwel laten ze de tank weghalen, ofwel laten ze die opvullen met zand.

BODEMDECREET

1. De inbrengster verklaart dat de grond die het voorwerp Is van onderhavige akte, bij haar weten geen

risicogrond is of was in de zin van het decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, zoals

ook blijkt uit voormeld schrijven van de gemeente De Panne.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~i

Luik B - Vervolg

2. De-inbrengster-legt- het-bodemattest-voor-dat betrekking heeft op het hierbij overgedragen goed-en dat,

werd afgeleverd door de OVAM op drie december tweeduizend en twaalf.

De inhoud van het bodemattest luidt:

"1. Kadastrale gegevens

datum : toestand op: 01.01.2012

afdeling: 38008 DE PANNE 1 AFD

straat f nr.: Zeelaan 180

sectie: A

nummér : 0113100A000

Verder 'deze grond' genoemd.

2. inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan: de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2. bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3. ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De inbrengster verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de kopers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverpllchíing, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengster te goeder trouw afgelegd werd, neemt dé vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart zij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring zullen zijn gehouden.

4.De instrumenterende notaris bevestigt dat alle bepalingen betreffende 'Hoofdstuk VIiI  Overdrachten" van Titel IiI van het bodemdecreet inzake overdracht van gronden werden toegepast.

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de inbrengster volgende aandelen toegekend

- Aan mevrouw VANLANDEGHEM Carine, voornoemd, twaalfduizend vijfhonderd tachtig (12.580) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde

BESTEMMING VAN HET INGEBRACHTE VERMOGEN

De inbreng die ais gezegd TWEE MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND EUR (2.600.000,00 EUR) bedraagt, wordt aangewend als volgt:

- twee miljoen vijfhonderd negenennegentig duizend negenhonderd en acht EUR zestig CENT (2.599.908,60 EUR) zal geboekt worden als kapitaal;

- eenennegentig EUR veertig CENT (91,40 EUR) zal geboekt worden ais uitgiftepremie.

ZEVENDE BESLISSING

VASTSTELLING DAT DE EERSTE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoeken mij, notaris, te notuleren dat de eerste kapitaalverhoging, van twee miljoen vijfhonderd negenennegentig duizend negenhonderd en acht EUR zestig CENT (2.599.908,60 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dal het kapitaal aldus werd gebracht op

TWEE MILJOEN ZESHONDERD ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EN ACHT EUR ZESTIG CENT (2.618.508,60 EUR), vertegenwoordigd door twaalfduizend zeshonderd zeventig (12.670) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder éénitwaaifduizend zeshonderd zeventigste van het kapitaal 'vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLISSING

TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van 'EENENNEGENTIG EUR VEERTIG CENT (91,40 EUR) om het kapitaal te brengen van TWEE MILJOEN ZESHONDERD ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD EN ACHT EUR ZESTIG CENT (2.618.508,60 EUR) op TWEE MILJOEN ZESHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (2.618.600,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van de onbeschikbare reserve "uitgiftepremie.

NEGENDE BESLISSING

VASTSTELLING DAT DE TWEEDE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoeken mij, notaris, te notuleren dat de tweede kapitaalverhoging van ÈENENNEGENTIG EUR VEERTIG CENT (91,40 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werd gebracht op TWEE MILJOEN ZESHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR 12.618.600,00 EUR), vertegenwoordigd door twaalfduizend zeshonderd zeventig (12.670) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder éénitwaalfduizend zeshonderd zeventigste van het kapitaal vertegenwoordlgen, en dat bijgevolg de wijziging van artikel vijf der statuten definitief Is en geeft elke machtiging aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLISSING

WIJZIGING ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-bahouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

E

De algemene vergadering beslist artikel vijf der statuten te wijzigen ais volgt :

"Artikel 5 : Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN

ZESHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (2.618.600,00 EUR).

Het is verdeeld in twaalfduizend zeshonderd zeventig (12.670) aandelen zonder aanduiding van de

nominale waard, met een breukwaarde van éénitwaalfduizend zeshonderd zeventigste ieder."

ELFDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaak-voerders tot uitvoering van het genomen besluit

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

een expeditie van de akte van statutenvsijzlging

- verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief

- coördinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.04.2012, NGL 31.08.2012 12557-0335-012

Coordonnées
DEMVAN INVEST

Adresse
ZEELAAN 180 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande