DEN BOUW REALISATIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN BOUW REALISATIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.121.696

Publication

14/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : t~ ~~ . JO

Benaming

(voltril) : B-Plan

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zonnebekestraat 4 - 8920 Langemark

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Voor- 1111

behouden *11056908*

aan het

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit de onderhandse akte geregistreerd te leper op 24 maart 2011:

geboekt vier blad geen verzending. Boek 43.blad 20 vak 17. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro) de

eerstaanwezend inspecteur , blijkt dat:

Op zeventien maart tweeduizend en elf zijn verschenen:

1.De heer Buyse Benny, geboren te Roeselare op 6/12/1982 (identiteitskaart nr. 590.9154556.13 en NN 82.12.06-169.02) en woonachtig te Zonnebekestraat 4, 8920 Langemark, gehuwd en samenwonend met Mevr. D'Hulster Liesbeth.

2.Mevrouw D'Hulster Liesbeth, geboren te Roeselare op 4/05/1985 (identiteitskaart nr. 591.1805194.29 NN

85.05.04-272.70) en woonachtig te Zonnebekestraat 4, 8920 Langemark, gehuwd en samenwonend met Dhr. Buyse Benny.

Deze verklaren om bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de benaming "B-Plan" waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel I . Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "B-Plan".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Langemark, Zonnebekestraat 4.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in België.

Artikel 3. Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verstrekken van advies, begeleiding en consulting inzake bouwaangelegenheden.

-Het prospecteren, opstarten, aansturen, coördineren van integrale projecten inzake bouwaangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals: de aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de oprichting en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goed projecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coordinator van immobilaire activiteiten. De vennootschap mag ter verwezelijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

-Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op weder belegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

-Alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afbreken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, opschikken, restaureren, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren. Het voorbereiden, uitvoeren of laten uitvoeren en afwerken van alle karweien, herstellingswerken, schilderwerken, stukadoor, kleine bouwwerken, verbouwingen, metselwerken, vloeren, tegelzetten schrijnwerk en alle restauratie-, onderhouds- en herstellingswerken.

-Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij.

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; uitbating van een kantoor voor mechanografische werken voor letter- en decoratieschilderingen, uitbating van een kantoor voor publiciteitspromotie, ontwerpbureau, copywriting, huisstijlontwikkeling, belettering van reclameborden/signalisatie, bedrijfsmiddelen, drukwerkbegeleiding, ontwerp, verpakkingen, productfiches, repress, maken en ontwerp van mailings, folders en catalogi, beeldmanipulatie, afdruk reuzeformaten.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm van technologie en hun toepassingen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen.

-Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend overeenkomstig de wettelijke bepalingen, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Kapitaal en inbreng

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend EUR (1.000,00 Euro), volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

a)door de heer Buyse Benny, voornoemd voor 6 aandelen

b)door mevrouw D'Hulster Liesbeth, voornoemd voor 4 aandelen

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in een of meer keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Beherende vennoten

a.De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Stille vennoten

b.De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk gehouden voor het maatschappelijke passief.

De heer Buyse Benny is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw D'hulster Liesbeth is de stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan ten belope van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 8. Overdracht aandelen

Overgang van aandelen onder levenden.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaandelijk en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de beherende vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig art. 10 van de Vennootschappenwet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Overgang van aandelen in geval van overlijden.

Het aandeel van een overleden vennoot gaat over op zijn/haar erfgenamen of rechtverkrijgenden mits akkoord van de andere vennoten. Ingeval van geen akkoord zullen de erfgenamen recht hebben op een vergoeding gelijk aan de boekhoudkundige waarde van de aandelen op dag van het overlijden.

De vergoeding van de aandelen dient binnen de 6 maanden na het overlijden te worden uitbetaald aan de erfgenamen.

Artikel 9. Aantal, toelating, uittreding en overlijden van de vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap:

de heer Buyse Benny

zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden, zolang de vennootschap duurt.

Bij overlijden van de zaakvoerder zal comparant 2, mevrouw D'Hulster Liesbeth, deze opvolgen. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder kan slechts ontslagen worden om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren,'met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan met behulp van een bijzondere volmacht een gedeelte van hun rechten overdragen aan Iedere vennoot of aan een derde.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Controle

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ,

Artikel 1 1. Boekjaar - jaarvergadering - jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de vennootschappenwet.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op I juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar 30 juni afgesloten. Dit kan gewijzigd worden bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) maakt / maken de inventaris, de balans en de winst en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd op definitieve wijze, door de vennoten verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede zaterdag van de maand december om 18.00 uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de statutaire zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, Indien ten minste de helft van de gecommanditeerde vennoten hierom verzoeken per aangetekende brief aan de zaakvoerder, met opgave van de te behandelen onderwerpen.

Stemrecht  besluiten

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders is bepaald in onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Tot een wijziging van de statuten kan maar besloten worden mits éénparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten.

DL

Artikel 12. Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

>11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13. Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de vennoot,

r indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

re Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient

pQ uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.

Artikel 14. Vereffening

Zi

Cln geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering,

pQ overeenkomstig artikel 183 en volgende van de wet op de vennootschappen.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijke kapitaal.

Artikel 15. Diversen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek op de vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

Eerste boekjaar

Ten uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt van de eerste dag van de aanvang van de activiteit van de vennootschap tot 30 juni 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december 2012 om 18.00 uur.

Bekrachtiging

De handelingen aangegaan door de oprichters vanaf 1 maart 2011 worden geacht te zijn geweest voor de vennootschap in oprichting, dit in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze bekrachtiging zal enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

Benoeming zaakvoerder(s)

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende persoon, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om gepubliceerd te worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerder, met ingang van heden.

De heer Buyse Benny, voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Gedaan te Langemark op 17/03/2011, in 5 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent een exemplaar te hebben ontvangen. De overige exemplaren zijn bestemd voor administratieve doeleinden.

Buyse Benny D'Hulster Liesbeth

Beherend vennoot-zaakvoerder Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

II

3 0 MAART 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.121.696

Benaming (voluit) : B-Plan (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel (volledig adres) : Zonnebekestraat 4 - 8920 Langemark (Langemark-Poelkapelle)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging  Naamswijziging  Doelsuitbreiding Kapitaalverhoging  Wijziging boekjaar  Omzetting in BVBA

asosz3si*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op zeventien maart tweeduizend en vijftien, geregistreerd op het registratiekantoor te leper AA op twintig maart tweeduizend en vijftien, Register 05 Boek 000 Blad 000 Vak 2379, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de gewone commanditaire vennootschap B-Plan, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Zonnebekestraat 4 8920 Langemark (Langemark Poeikapelle), de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Den Bouw Realisaties" en om artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

Tweede besluit

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder van dertien maart tweeduizend en vijftien aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en veertien.

De aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en veertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel 3 van de statuten:

" Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden aile handelingen of daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de openbare of private bouwonderneming. Zij mag, dienaangaande alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen aankopen, huren of verwerven, bouwen; of verbouwen;

- De coördinatie en uitvoering van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord; studie en raadgevend bureau;

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

- Het ruimen van bouwterreinen, het ophogen, egaliseren, nivelleren en draineren van bouwterreinen;

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afweken, enzovoort);

- Het boren en aanleggen van waterputten en funderingen;

- Het aanbrengen van chappen en isolatiematerialen;

- Het uitvoeren van voegwerken en gevelreinigingen;

- Het leggen van kabels en van diverse leidingen, draineringswerken, uitbaggering en rioleringswerken; het

aanleggen en onderhouden van vijvers en tuinen; het plaatsen van afsluitingen:

- Het monteren van al dan niet zelf vervaardigde metalen constructiewerken;

- Het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden;

Het optrekken van gebouwen voor industrieel, agrarisch of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen,

gebouwen voor cultuur, sport en recreatie;

- De montage van hangaars, loodsen, schuren voor landbouwdoeleinden;

- De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw en voor industriële

uitrusting;

- Het vervaardigen van metalen werkstukken voor eigen rekening en voor rekening van derden;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen zoals de installatie en onderhoud van elektrische bedrading en toebehoren, hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), elektrische verwarmingsinstallaties, de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

- Installatie en onderhoud van verwarmingssystemen op gas- en stookolieapparaten, verwarmingsketels, apparaten en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enzovoort;

- Groot en kleinhandel in bouwmaterialen;

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.{ 4 - Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder en vereffenaar. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide ziin.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurtinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding op het vlak van management, organisatie, administratieve en juridische ondersteuning van vennootschappen en natuurlijke personen, dit alles in de meest ruime betekenis. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De opsomming is louter indicatief en niet limitatief.

Indien de vennootschap activiteiten zal verrichten die wettelijke gereglementeerd zijn, mogen deze slechts uitgeoefend worden voorzover voldaan is aan de voorschriften terzake."

en om artikel 3 van de statuten in die zin aan te vullen.

Derde besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) om het te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, met creatie van honderd zesenzeventig (176) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen .delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, zodat de vennootschap in totaal over honderd zesentachtig (186) aandelen beschikt, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste (1/1865) van het maatschappelijk kapitaal.

ONDERSCHRIJVING EN VOLSTORTING

En onmiddellijk wordt de kapitaalverhoging volledig onderschreven en volledig volstort in speciën, tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel wordt onmiddellijk volledig volstort, als volgt:

- door de heer BUYSE Benny, voornoemd, voor

een bedrag van zeventienduizend zeshonderd

euro: 17.600,00 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hetzij in totaal: een bedrag van

zeventienduizend zeshonderd euro: 17.600,00 EUR De inschrijver verklaart en de aandeelhouder erkent dat overeenkomstig de wettelijke beschikkingen ter zake deze storting van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) gedeponeerd werd op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de vennootschap bij Belfius Bank met rekeningnummer BE55 0882 6936 4244, zodat de vennootschap vanaf heden over een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) beschikt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op zes maart tweeduizend en vijftien.

De vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat voornoemde kapitaalverhoging volledig verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Teneinde de statuten aan te passen aan voornoemde kapitaalverhoging, besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal."

Vierde besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op twee maart tweeduizend en vijftien, met in bijlage een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien, die de omzetting van de rechtsvorm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag, dat zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling leper, en verklaart dit goed te keuren.

Vijfde besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT', vertegenwoordigd door de heer Godefroidt Jacky, bedrijfsrevisor, te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, van achtentwintig februari tweeduizend en vijftien over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig december tweeduizend en veertien.

De vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag, dat zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling leper, en verklaart het goed te keuren.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"8. BESLUIT

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 31 december 2014 van de GCV "B-PLAN", met maatschappelijke zetel te 8920 Langemark, Zonnebekestraat 4, nagezien met het oog op haar omzetting in een EBVBA.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief bedraagt ¬ 43.873,71 en is ¬ 42.873, 71 hoger dan het maatschappelijk kapitaal. Voorafgaandelijk aan de omzetting zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 17.600,00 teneinde het kapitaal in overeenstemming te brengen met het minimum kapitaal vereist voor een EBVBA. Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Opgemaakt te Izegem op 28 februari 2015

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT;

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT

Bedrijfsrevisor"

Zesde besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het vennootschapsdoel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap (zoals deze zullen zijn na de doorgevoerde beslissingen over de vermelde agendapunten) en waarvan de activa- en passivabestanddelen met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen worden behouden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaan.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0835.121.696 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling leper.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Zevende besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, met name de heer Buyse Benny, voornoemd,

De eerstvolgende jaarvergadering zal beslissen over de te verlenen kwijting aan de statutaire zaakvoerder voor zijn mandaat uitgeoefend tot op heden.

Achtste besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het boekjaar voortaan te laten lopen van één oktober tot en met dertig september van het daaropvolgend jaar, en om het huidig boekjaar dat loopt van één juli tweeduizend en veertien tot en met dertig juni tweeduizend en vijftien te verlengen tot dertig september tweeduizend en vijftien, en om de algemene vergadering voortaan te houden op de eesrte zaterdag van de maand maart. De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste zaterdag van maart tweeduizend en zestien.

Negende besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om, rekening houdend met voorgaande beslissingen een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, die onder meer luidt ais volgt:

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "DEN BOUW REALISATIES".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8920 Langemark, Zonnebekestraat 4.

Hij kan warden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verstrekken van advies, begeleiding en consulting inzake bouwaangelegenheden;

- Het prospecteren, opstarten, aansturen, coördineren van integrale projecten inzake bouwaangelegenheden;

- Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals: de aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de oprichting en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het cormercialiseren van onroerend goed projecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobilaire activiteiten. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. ln deze zin behoort tot activiteit; aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers;

- Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer ais met het oog op verkoop en wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken;

- Alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afbreken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, opschikken, restaureren, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren. Het voorbereiden, uitvoeren of laten uitvoeren en afwerken van alle karweien, herstellingswerken, schilderwerken, stukadoor, kleine bouwwerken, verbouwingen, metselwerken, vloeren, tegelzetten, schrijnwerk en alle restauratie-, onderhouds- en herstellingswerken;

- Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij;

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; uitbating van een kantoor voor mechanografische werken voor letter- en decoratieschilderingen, uitbating van een kantoor voor

publiciteitspromotie, ontwerpbureau, copywriting, huisstijlontwikkeling, belettering van

reclameborden/signalisatie, bedrijfsmiddelen, drukwerkbegeleiding, ontwerp, verpakkingen, productfiches,

repress, maken en ontwerp van mailings, folders en catalogi, beeldmanipulatie, afdruk reuzeformaten;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm

van technologie en hun toepassingen;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen;

- Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen zowel bij wijze van

managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten

in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden alle handelingen of daden stellen

die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de openbare of private bouwonderneming. Zij mag

dienaangaande alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen aankopen, huren of verwerven, bouwen

of verbouwen;

- De coördinatie en uitvoering van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord; studie en raadgevend

bureau;

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het

gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

- Het ruimen van bouwterreinen, het ophogen, egaliseren, nivelleren en draineren van bouwterreinen;

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afweken, enzovoort);

- Het boren en aanleggen van waterputten en funderingen;

- Het aanbrengen van chappen en isolatiematerialen;

- Het uitvoeren van voegwerken en gevelreinigingen;

- Het leggen van kabels en van diverse leidingen, draineringswerken, uitbaggering en rioleringswerken; het

aanleggen en onderhouden van vijvers en tuinen; het plaatsen van afsluitingen:

- Het monteren van al dan niet zelf vervaardigde metalen constructiewerken;

- Het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden;

- Het optrekken van gebouwen voor industrieel, agrarisch of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen,

gebouwen voor cultuur, sport en recreatie;

- De montage van hangaars, loodsen, schuren voor landbouwdoeleinden;

- De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw en voor industriële

uitrusting;

- Het vervaardigen van metalen werkstukken voor eigen rekening en voor rekening van derden;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen zoals de installatie en onderhoud van elektrische bedrading

en toebehoren, hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), elektrische verwarmingsinstallaties, de installatie

van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

- Installatie en onderhoud van verwarmingssystemen op gas- en stookolieapparaten, verwarmingsketels,

apparaten en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enzovoort;

- Groot en kleinhandel in bouwmaterialen;

Aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen;

- Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder en

vereffenaar. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding op het vlak van management, organisatie, administratieve en juridische ondersteuning van vennootschappen en natuurlijke personen, dit alles in de meest ruime betekenis. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De opsomming is louter indicatief en niet limitatief.

Indien de vennootschap activiteiten zal verrichten die wettelijke gereglementeerd zijn, mogen deze slechts uitgeoefend worden voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten

hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

y ' " Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand maart, om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag, De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke

en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve ais aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote

eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s)

een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de

bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van

de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 22. Vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in funktie zijnde

zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen,

wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen,

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van

hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging,

zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

01.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnin

Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

Artikel 24. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap. Artikel 25. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 26. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

Tiende besluit

De vergadering beslist niet éénparigheid van stemmen om als niet-statutair zaakvoerder te benoemen: de heer Buyse Benny, voornoemd.

De bij deze benoemde zaakvoerder die aanwezig is, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

Elfde besluit

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten, en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Twaalfde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Santaks, te 8900 leper, Rijselseweg 44-46, vertegenwoordigd door de heer Mario Labeeuw, of elke andere door hem aangewezen persoon, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T,W. en met het oog op de inschrijving, wijziging of schrapping bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte statutenwijziging;

verslag zaakvoerder betreffende de kapitaalverhoging en omzetting in BVBA;

- verslag zaakvoerder betreffende de doelsuitbreiding;

- staat van activa en passiva afgesloten per 3111212014;

- exemplaar gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 11.12.2015, NGL 14.01.2016 16015-0513-011

Coordonnées
DEN BOUW REALISATIES

Adresse
ZONNEBEKESTRAAT 4 8920 LANGEMARK

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande