DENDOOVEN MARTIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENDOOVEN MARTIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.623.856

Publication

17/04/2014
ÿþMod Word 11.1

I leh

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï1111111111J11118

MON ITEU BELGE

09 2014 BELGISCH S AATSBI

RECHISANKtfl KtUilMet

AnELISG. 11Rütg.

eEtagen UP

t4 11 AM 14'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.623.856

Benaming

(voluit) : DENDOOVEN MARTIN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Sint-Niklaasstraat 2/B

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte houdende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DENDOOVEN MARTIN, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Sint-Niklaasstraat 2/B verleden voor notaris Pierre Van Hove op 17 februari 2014, blijkt dat:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bediijfsrevisor

8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van DENDOOVEN MARTIN BVBA bestaat uit de inbreng van een schuldvordering aangehouden door de heer Martin DENDOOVEN voor een totaal bedrag van 236.601,90 EUR. Deze schuldvordering is ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992,

De vergoeding van deze inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de huidige 186 aandelen van de vennootschap DENDOOVEN MARTIN BVBA voor een kapitaalwaarde van 236.601,90 EUR. Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de ftscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebraohte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Het bestuursorgaan heeft geopteerd om geen nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng gezien de inbrenger dezelfde is als de enige aandeelhouder en hij de kapitaalverhoging volledig zal onderschrijven. Er zal dus geen verschuiving ontstaan binnen het aandeelhouderschap van de vennootschap,

4.ReKening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan in het aandeelhouderschap van de vennootschap, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 30/06/2013 van de inbrenggenietende vennootschap.

5.in de gegeven omstandigheden zijn weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura nie overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken deze inbreng in nature.

Pit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van DENDOOVEN MARTIN BVBA in het kader van de toepassing van artikel 537 W1B92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te goeder trouw

Kortrijk, op_28_januari 2014

Op de laatste blz. van 1,4_4( B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd zesendertig duizend zeshonderd en één euro negentig eurocent (¬ 236.601,90 ) om het kapitaal te brengen van aohtien disizend zeshonderd euro (E 'MM)) op tweehonderd vijlenviiitig duizend tweenonderd en één euro negentig eurocent (¬ 255.201,90 ) door de hierna beschreven inbreng in natura ten befope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen mit elk aandeel één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigt.

Inbreng

De heer Martin DENDOOVEN voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng in nature van de openstaande vorderingen te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd tweeënzestig duizend achthonderd éénennegentig euro (¬ 262.891

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd inbreng in nature van de openstaande vorderingen tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2013 . Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op tweehonderd zesendertig duizend zeshonderd en één euro negentig eurocent (E236.601 ,90 ) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers , beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen van duizend euro per aandeel naar duizend driehonderd tweeënzeventig euro vijf eurocent per aandeel.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook,

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met de stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd vijfenvijftig duizend tweehonderd en één euro negentig eurocent (¬ 255.201,90 ) bedraagt, vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (86) aandelen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE DE KAPITAALVERHOGINGEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijfenvijftig duizend tweehonderd en één euro negentig eurocent euro (¬ 255.201,90 ), Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig ( 186) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde dooumenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van bvba boekhoudkantoor Acfibota, met zetel te 8480 Eernegem, Stationsstraat 70.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Pierre Van Hove te Brugge

gelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- verslagen

r

Voor-

!?ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r-.........

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4-4

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 30.12.2013 13702-0273-014
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.12.2014, NGL 02.01.2015 15001-0244-014
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 02.01.2013 13001-0305-014
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 02.01.2012 12001-0169-013
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 29.12.2010 10649-0369-013
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 28.12.2009 09909-0253-014
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 29.12.2008 08874-0272-014

Coordonnées
DENDOOVEN MARTIN

Adresse
SINT-NIKLAASSTRAAT 2B 8300 WESTKAPELLE

Code postal : 8300
Localité : Westkapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande