DENEUT PETER ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENEUT PETER ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.290.860

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 13.08.2014 14422-0004-010
13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.08.2013 13409-0235-010
27/04/2012
ÿþKS

Modi Word 711

bel R

a,

BE

Sta



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Deneut Peter Architect

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ter gracht 11 - 8980 Passendale (Zonnebeke)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-LE-Zonnebeke, op VIER APRIL TWEE DUIZEND TWAALF "Geboekt acht bladen geen verzending te IEPER de 5 APR. 2012 boek 178 blad 55 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur ai., (getekend) Ryckeghem Carine Adj. Fin. Ass.", dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als:

BENAMING: "Deneut Peter Architect"

ZETEL: 8980 Zonnebeke (Passendale), Ter Gracht 11.

OPRICHTER : de heer DENEUT Peter André, geboren te Ieper op 26 mei 1976, nationaal nummer 760526

283.83, wonende te 8980 Zonnebeke (Passendale), Ter Gracht 11; "

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor" rekening van derden opdrachten :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband zijn met haar, maatschappelijk doel.

- Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten.

- Het uitvoeren van studies en ontwerpen van stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair,

centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken en zo verder.

- Beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn.

- Decoratie, interieur- en landschapsinrichting.

- Design.

- Opmetingen en topografie.

- Stedenbouwkunde en milieubeheer.

- Burgerlijke bouwkunde.

Het uitvoeren van expertisen.

- Binnenhuis- en tuininrichting.

- Het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenrand.

De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap zal het beheer van onroerende goederen slechts aannemen voor zover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor en in overeenstemming met de deontologische regel betreffende de deelneming van de architect aan een vennootschap van onroerende diensten.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dal deze vennootschap uitsluitend van professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

DUUR : onbepaalde duur vanaf 4 april 2012 en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting door de heer Deneut Peter voornoemd, vanaf 1 januari 2012.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

ieder aandeel werd door de oprichter volstort ten belope van tweelderden. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd (12.400,00) euro.

111

=iaoei3sa*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR : 1. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders. al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten. de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. Het mandaat van gewone zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

3. Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

BEVOEGDHEDEN: 1. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, aaleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

2. Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij ale eiser, hetzij als verweerder.

3. Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van architecten.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de mandataris, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde

architect aangewezen, die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke, als een rechtspersoon zijn.

12.4. Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd de heer DENEUT Peter voornoemd, tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur. De bezoldiging zal door de algemene vergadering worden vastgesteld.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarlijkse vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur en voor de eerste maal de derde vrijdag van de maand juni 2013.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergaderingen, gewone, buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen slechts laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd vennoot is.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

leder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR : ingaande op 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken en eindigt op 31 december 2012. Alle verrichtingen sedert 1 januari 2012 worden in het eerste boekjaar opgenomen.

WINSTDELING: 1. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

2. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING: Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld warden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

VOLMACHT: Bijzondere volmacht, niet recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de naamloze vennootschap "FISCAAL BURO GHESQUIERE", kantoorhoudend te 8800 Roeselare, tileensesteenweg 401, (ondernemingsnummer 0432.861.312 - RPR Kortrijk), teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DENEUT PETER ARCHITECT

Adresse
TER GRACHT 11 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande