DENEVCO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DENEVCO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 806.486.209

Publication

13/06/2014
ÿþBj1agPn bi~hetBelgisch.Staatsbiail..-13106/2014 Annexes du Moniteur" beige

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N EER-C-u ELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

03 JUN 2014

Gent Afdallitrugge

De griffier

M12.1

0806.486.209

De Neve Hubert, vereffenaar

Tegelijk neergelegd: kopij van het vonnis van de goedkeuring van het verdelingsplan.

*14116053*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

DENEVCO

Rechtsvorm: Vennootschap onder Firme

Zetel: Koningin Elisabethlaan 8 te 8000 brugge

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

In een algemene vergadering, gehouden op 15 mei 2014 Koningin Elisabethlaan 8 te 8000 Brugge, heeft de vergadering beslist, na ontvangst van het door de rechtbank van koophandel op 24 april 2014 gehomologeerd verdelingsplan, dat de vereffening afgesloten is en dat de VOF. DENEVCO opgehouden heeft te bestaan vanaf einde april 2014, zelfs voor de behoeften van de vereffening, op uitzondering van de eventuele toekomstige controles van diverse fiscale administraties.

De vergadering verleent volledig en onbeperkt kwijting aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer De Neve Hubert wonende Koningin Elisabethlaan 8 te 8000 Brugge ingevolge de machten hem toegekend door de buitengewone algemene vergadering van verzoekster gehouden op 4 december 2013, die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

Op de laatste blz. van Lia B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2014
ÿþ

r' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~;,~tif~~s

behou+ III II1IIIIglllIIIII1II -02- ioi4 ~TEUR B~LGEBeigis 1111111111 ~~~,~~~,~~~ n` ~ >n~to

~~`~t;~ Ti

aan h

nry

J 5CH STr1ATSBLAIr` ~ 0r6ffie tif¬ ier.

" ~~ ~.2~t~t

staatst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0806.486.209

Benaming

(voluit) : DENEVCO

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Koningin Elisabethlaan 8 te 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontbinding-invereffeningstelling-benoeming vereffenaar

Op de buitengewone vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 4 december 2013 om 16.00u werd besloten tot het volgende:

1.Ontbinding van de vennootschap:

De voorzitter geeft ter kennis dat er op basis van het verslag van de zaakvoerder de vervroegde vrijwillige ontbinding gevraagd wordt te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat dan nog enkel voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden.

2.Aanstelling van de vereffenaar:

De algemene vergadering stelt vervolgens als vereffenaar van de vennootschap voor de heer De Neve Hubert, geboren op 6 september 1943 en gekend met rijksregistemummer 43,09.06-305-93 en wonende Koningin Elisabethlaan 8 te 8000 Brugge

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de heer De Neve Hubert aan te stellen als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van aanvaarding door de rechtbank (homologatie).

3.Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien door artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar mag alle handelingen stellen voorzien in het artikel 181 van voormelde wet, zonder machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe vergadering in de gevallen waarin deze voorzien zijn in de wet. De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke macht toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve inschrijving, hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, reohtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. Hij wordt er van vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

4. Bezoldiging van de vereffenaar:

Het mandaat van vereffenaar in deze vennootschap is kosteloos voor de aangestelde vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van aanvaarding door de rechtbank (homologatie). De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen dat het mandaat kosteloos is.

5.Kwijting zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer De Neve Hubert, wonende Koningin Elisabethlaan 8 te 8000 Brugge, te rekenen vanaf heden. Kwijting wordt verleend over de uitoefening van hun functie.

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen het ontslag te aanvaarden en kwijting te verlenen aan de zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd het afschrift vonnis benoeming vereffenaars

De Neve Hubert





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DENEVCO

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 8 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande