DENFEET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DENFEET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.901.845

Publication

22/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iteriefletate -+ier Vin de

reM tbank van k~

afdeling Ositencill

OP 09AP'.'1e

Griffi

Ondernemingsnr : 0448.901.845

et

Benaming (votuit) : Denfeet

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 74 8810 Lichtervelde

Onderwerp akte : NV: omzetting >t

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van Notaris ides Viaene te Roeselare', dd 28.3.2014 dat volgende beslissingen werden genomen:

Het jaar tweeduizend veertien

Op achtentwintig maart,

Voor mij, Notaris Ides VIAENE, met standplaats te Roeselare, op het kantoor.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap DENFEET waarvan de zetel gevestigd is te Lichtervelde, Stationsstraat, 74.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris AMEYE Yves te Roeselare op 16 december

1992, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december 1992 onder

nummer 921231673.

L SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De zitting wordt geopend om elf uur onder het voorzitterschap van de Heer Etienne

Denys.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

A  Aandeelhouder(s)

Is aanwezig, de hierna genoemde aandeelhouder in het bezit, volgens zijn verklaring, van het achter zijn naam vermelde aantal aandelen, welke hem in voile eigendom toebehoren: De heer DENYS Etienne Jules Jozef, geboren te Torhout op 1 april 1954, (NN: 54.04.01511.39), echtgenoot van mevrouw VANDERPER Christina Juliana, wonende te 8830 Hooglede (Gits), Bosstraat 2.

eigenaar van 1250 aandelen: 1.250-

Totaal: duizend tweehonderd vijftig aandelen 1,250-

Toepassing artikel 646 Wetboek Vennootschappen

De comparant erkent kennis te hebben van artikel 646 Wetboek van Vennootschappen m.b.t. een eenhoofdige naamloze vennootschap en de gevolgen van het in één hand verenigd zijn van de aandelen.

B - Bestuurders

De vennootschap telt thans 2 bestuurders:

de heer Etienne Denys, voornoemd.

De heer DENYS Fernand Georges Jozef, geboren te Torhout op 30 oktober 1958, (NN:

58.10.30-421,64), wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Boutensdreef 3. die hier

meeverschijnt.

1fI. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER - VASTSTELLINGEN

A - Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering werd

bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agendapunten:

Op de laatste Plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'nad 11.1

VASTSTELLING VAN DE UITDRUKKING VAN HET KAPITAAL IN EURO - AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN - KAPITAALVERHOGING

Vaststelling dat het bedrag van het kapitaal in euro wordt uitgedrukt zodat het kapitaal dat nog steeds 1.250.000Bfr. bedroeg thans 30.986,69¬ bedraagt met wijziging van artikel 5 als volgt:

"Het kapitaal bedraagt dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69E) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde."

WIJZIGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

a) voorlezing van het verslag van de raad van bestuurd dd. 18.3.2014 in verband met de voorgestelde wijziging van het doel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de voorgestelde wijziging omstandig wordt verantwoord.

Bij dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd gedagtekend van 18.3.2014

b) Voorstel tot wijziging van het doel door wijziging van de tekst van artikel 3 als volgt

"De vennootschap heeft als doek

activiteit van holding en het uitvoeren van bestuursmandaten,

- het beheer van vennootschappen en ondernemingen van eender welke aard, met eender welk doel, de participatie in en het beheer van ondernemingen en vennootschappen, alsook de uitoefening van mandaten van bestuurder, vereffenaar of gelijkaardige functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, de verwerving, verkoop en beheer van investeringsgoederen van aile aard en verlenen van diensten in zijn meest brede zin aan ondernemingen en vennootschappen van eender welke aard, inclusief maar niet beperkt tot administratie, management- en vennootschapsorganïsotie,

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Voorstel tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap om deze te verplaatsen naar Hooglede-Gits, Bosstraat 2 met aanpassing van de tekst van artikel 2 als volgt

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hooglede-Gits, Bosstraat, 2.,

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsíng geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland administratieve zetels oprichten, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen, alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Voorstel tot wijziging van de datum en uur van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de laatste zaterdag van de maand mei om 11u.00 met aanpassing van de tweede alinea van artikel 27 als volgt

"De jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand mei om 19u.00"

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA EN INBRENG IN SPECIËN

1. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

2. Kapitaalverhoging met 417.500,00¬ om het te brengen van 30.986,69¬ op 448.486,69¬ door inbreng in natura, van 167 aandelen van de vennootschap Voeders Denys, te Lichtervelde, Statiestraat, 74 RPR nummer 0406.995.865 mits creatie van 8.186 nieuwe aandelen en waarbij

het kapitaal verhoogd wordt met 202.930,94¬ en het verschil, namelijk 214.569,06¬ geplaatst wordt als uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

- de uitgiftepremie van 214.569,06¬ ingelijfd wordt van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" in het kapitaal waardoor het kapitaal komt te liggen op 448.486,69¬ vertegenwoordigd door 9.436 aandelen, zonder nominale waarde.

Bepaling van de rechten van deze nieuwe aandelen.

b) Aanpassing van de eerste zin van artikel 5 van de statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste zin door de hierna volgende tekst:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rijlagen Ur het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behduden

aán het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"Het kapitaal bedraagt 448.486,69¬ vertegenwoordigd door 9.436 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/9.436S10 van het kapitaal vertegenwoordigen."

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

- Kapitaalverhoging met een bedrag van 51.513,31¬ om het kapitaal te brengen van 448.486,69¬ op 500.000,00¬ door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van 1010 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van 51.513,31¬ en waarbij

het kapitaal verhoogd wordt met 25.037,90¬ en het verschil, namelijk 26.475,41¬ geplaatst wordt ais uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

- de uitgiftepremie van 26.475,41¬ ingelijfd wordt van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" in het kapitaal waardoor het kapitaal komt te liggen op 500.000,00¬ vertegenwoordigd door 10.446 aandelen, zonder nominale waarde.

Bepaling van de rechten van deze nieuwe aandelen.

- Vaststelling en verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor.

b) Aanpassing van de eerste zin van artikel 5 van de statuten door vervanging van de

bestaande tekst van de eerste zin door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt 500.000,00¬ vertegenwoordigd door 10.446 aandelen zonder

nominale waarde die elk 1/10.446Ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS

Ontslag van de bestuurders met het oog op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP NAAR BVBA

1) Teneinde te voldoen aan de voorschriften voorzien in artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, kennisgeving van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omstandig toelicht en waarbij een staat van activa en passiva afgesloten per

is gevoegd, alsmede verslag van de bedrijfsrevisor over deze staat.

2) Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat enige wijziging wordt aangebracht aan de benaming, het doel, de duur van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de aandeelhouders, het geplaatst kapitaal en de reserves, noch aan de activa en passiva.

3) vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benoeming zaakvoerder(s) en opvolgend zaakvoerder.

B - Oproepingen

a) van de aandeelhouders

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, te notuleren dat er:

- thans 1250 aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan;

- op heden 1250 aandelen aanwezig zijn zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

b) van de bestuurders

De beide bestuurders zijn hier aanwezig en verklaren:

- uitgenodigd te zijn tot de huidige buitengewone algemene vergadering en kennis te hebben genomen van de agenda;

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen, evenals aan het ter besohikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen;

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van Vennootschappen.

" De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er tot op heden:

- geen commissaris werd aangesteld;

- noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

C - Vaststellingen - Verklaringen

Verder stelt de Voorzitter vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, te notuleren dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VoOr-

beheuden

aán het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

a) overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VANDER DONCKT  ROOBROUCK CHRlSTIAENS" Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, verslag heeft uitgebracht over de door de raad van bestuur vastgestelde staat van actief en passief, afgesloten volgens de toestand per

in verband met de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besluiten van dit bedrijfsrevisoraal verslag luiden als volgt: 6, BESLUIT

Onze werkzaamheden !n het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de NV "DENFEET" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 18 maart 2014, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 18 maart 2014 bedraagt 64,408,59 EUR en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 30.986, 69 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de NV "DENFEET".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd.

Roeselare, 26 maart 2014

"VANDER DONCKT ROOBROUCK CHR!STIAENS"

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor

In overeenstemming met hetzelfde artikel heeft de raad van bestuur zijn verslag

opgemaakt.

b) de aandeelhouders een afschrift ontvangen hebben van: het verslag van de raad van bestuur; van een staat van actief en passief van de vennootschap; van het verslag van de bedrijfsrevisor; een ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Aile hiervoor vermelde verslagen zullen, samen met een afschrift van onderhavige akte, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

c) geen enkel beding in de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

d) om aangenomen te worden, het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de vaststelling van de nieuwe statuten ten minste vier/vijfden van de stemmen moet behalen volgens artikel 781 §1, 2°, a) van het Wetboek van Vennootschappen.

e) ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

IV - VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V - AFHANDELING VAN DE AGENDA

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en neemt zij na beraadslaging en telkens bij afzonderlijke stemming de volgende besluiten, telkenmale met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het bedrag van het kapitaal in de statuten nog steeds in belgische frank werd uitgereikt in euro wordt uitgedrukt zodat het kapitaal dat nog steeds I.250.00013fr. bedroeg thans 30.986,69¬ bedraagt met wijziging van artikel 5 als volgt: "Het kapitaal bedraagt dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30,986,69¬ ) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde."

TWEEDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beheuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

SïjTàgën birbe Bérgisclï S'faatsbl d-= 2278472Üf4 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Voorzitter leest het verslag voor in verband met de voorgestelde wijziging van het doel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de wijziging omstandig wordt verantwoord, alsmede een staat van activa en passiva dagtekende van

De vergadering beslist het doel te wijzigen zoals aangeduid in de agenda en artikel 3 aan te passen zoals aangeduid in de agenda.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsten naar Hooglede-Gits, Bosstraat 2 met aanpassing van de tekst van artikel 2 zoals opgenomen in de agenda.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de datum en het uur van de jaarvergadering aan te passen zodat

deze voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om 11 u.00

met aanpassing van de tweede alinea van artikel 27 zoals aangeduid in de agenda.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, "VALADER DONCKT  ROOBROUCK  CHRIST1AENS" Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK aangaande de inbreng in natura luiden als volgt :

VIL BESLUIT

De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "DENFEET" bestaat uit de inbreng van 167 aandelen van de naamloze vennootschap "VOEDERS DENYS" voor een totaal bedrag van 417.500 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenstemt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8,186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de naamloze vennootschap "DENFEET';

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden. Het wordt gedateerd op datum van beëindiging van onze controles.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 26 maart 2014

"VANDER DONCKT ROOBROUCK CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Het verslag van de bedrijfsrevisor en van de Raad van Bestuur zal neergelegd worden ter

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 417.500,00¬ om het te brengen van

30.986,69¬ op 448.486,69¬

door inbreng in natura, van 167 aandelen van de vennootschap VOEDERS DENYS" met

zetel te 8810 Lichtervelde, Statiestraat, 74 RPR nummer 13E0406.995.865 mits creatie en

uitgifte van 8.186 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en waarbij:

- het kapitaal verhoogd wordt met 202.930,84¬ en het verschil, namelijk 214.569,06¬ geplaatst wordt als uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

- de uitgiftepremie van 214.569,06¬ ingelijfd wordt van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" in het kapitaal waardoor het kapitaal komt te liggen op 448.486,69¬ vertegenwoordigd door 9.436 aandelen, zonder nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in natura zoals hierna nader omschreven:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bi lagenbij he Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Onderschrijver:

De Heer Etienne Denys, voornoemd, verklaart in de vennootschap de hierna beschreven inbreng in natura te doen :

- door de Heer Etienne Denys: 167 aandelen van de NV Voeders Denys, met zetel te Lichtervelde, Stationsstraat, 74.

De inbrenger verklaart dat deze aandelen vrij kunnen overgedragen worden rekening houdend met het feit dat de vennoten van de NV Voeders Denys uitdrukkelijk hun akkoord hebben gegeven met de aandelenoverdracht en dat er geen verbodsbepalingen bestaan met betrekking tot voormelde aandelen om over te gaan tot de overdracht ervan, onder meer uit hoofde van onder meer inpandgeving of andere beperkingen.

Voorwaarden van de inbreng in natura

De vennootschap-verkrijgster verwerft vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen.

Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

Aanvaarding -vergoeding :

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen worden uitdrukkelijk aanvaard door alle comparanten en warden globaal geschat op 417.500,00¬

Vergoeding

Ter vergoeding van deze inbreng wordt, met de uitdrukkelijke instemming van alle comparanten, aan:

-de Heer Etienne Denys: 8.186 nieuwe aandelen toegekend;

De nieuw gecreëerde aandelen zijn gelijk aan de bestaande aandelen, en nemen deel aan de winst pro rata temporis.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans 448.486,69¬ bedraagt, vertegenwoordigd door 9.436 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Bijgevolg beslist de vergadering tot de aanpassing van de eerste zin van artikel 5 van de statuten door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "Het kapitaal bedraagt 448.486,69¬ vertegenwoordigd door 9.436 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/9.436st° van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 51.513,31¬ om het te brengen van 448.486,69¬ op 500.000,00¬ door inbreng in geld en mits creatie en uitgifte van 1.010 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van 51.513,31¬ en waarbij - het kapitaal verhoogd wordt met 25.037,90¬ en het verschil, namelijk 26.475,41¬ geplaatst wordt als uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

- de uitgiftepremie van 26.475,41¬ ingelijfd wordt van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" in het kapitaal waardoor het kapitaal komt te liggen op 500.000,00¬ vertegenwoordigd door 10.446 aandelen, zonder nominale waarde.

Deze 1010 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Inschrijving  Volstorting

Vervolgens neemt de vergadering aan dat op deze 1.010 nieuwe aandelen onmiddellijk worden onderschreven en volgestort in geld door de Heer Etienne Denys, voormeld, en die verklaart in te schrijven op alle 1.010 nieuwe aandelen, dewelke volledig worden volgestort, namelijk door inbreng van een bedrag van 51.513,31¬ .

Bewijs van deponering

Comparant verklaart en erkent dat tot voormelde volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van 51.513,31¬ werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer op naam van de vennootschap, bij de KBC Bank Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgemelde financiële instelling op 27/03/2014 werd aan ondergetekende notaris overhandigd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bilagen bij liètilèTeCh Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behOuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



Vª% oor-

. behôuden aán het Belgisch Staatsblad

Vergoeding  aanvaarding

De aldus 1.010 onderschreven aandelen worden aldus, als volledig volstort zijnde zoals hiervoor vermeld, toegekend aan de Heer Etienne Denys.

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans 500.000,00E bedraagt, vertegenwoordigd door 10.446 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk 10.446ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dienvolgens beslist de vergadering tot de overeenkomstige aanpassing van artikel 5 der statuten (in verband met het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap) door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt 500.000,00¬ , vertegenwoordigd door 10.446 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die elk 1/10.446ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van:

1) de heer Etienne Denys, voornoemd.

2) De heer Fernand Denys, voornoemd.

allen voornoemd, ingediend met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering bevestigt kennis gekregen te hebben van het verslag van de raad van bestuur omtrent de omzetting met bijgaande staat van actief en passief van 18.3.2014 alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor.

- De vergadering beslist, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de benaming, de bedrijvigheid en het maatschappelijk doel en het duur blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de min- en meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer in het rechtspersonen-register van de naamloze vennootschap.

De omzetting gebeurt op basis van voormelde actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 18.3.2014.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden

geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De 10.446 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

Na elk artikel afzonderlijk, en met eenparigheid van stemmen, te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de uit de omzetting gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op als volgt:

TITEL I.: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "DENFEET ",

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hooglede-Gits, Bosstraat, 2.

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland administratieve zetels oprichten, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en









Eijlagen-liïj 7ièt BelgiscI Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11.1

agentschappen, alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

Artikel 3.: Doel

"De vennootschap heeft als doel:

activiteit van holding en het uitvoeren van bestuursmandaten,

- het beheer van vennootschappen en ondernemingen van eender welke aard, met eender welk doel, de participatie in en het beheer van ondernemingen en vennootschappen, alsook de uitoefening van mandaten van bestuurder, vereffenaar of gelijkaardige functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, de verwerving, verkoop en beheer van investeringsgoederen van alle aard en verlenen van diensten in zijn meest brede zin aan ondernemingen en vennootschappen van eender welke aard, inclusief maar niet beperkt tot administratie, management- en vennootschapsorganisatie;

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL Il.- KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 500.000,00E, vertegenwoordigd door 10.446 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die elk 1110.446ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.: Aard van de aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Artikel 7.: Overdracht en overgang van aandelen

A. Overdracht van aandelen onder de levenden

1. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drievierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

2. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

3. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

4. ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, za! worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behciuden

aan het

Belgisch Staatsblad

lagen bîj liëfTRè gisëli Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

B. Overgang van aandelen bij overlieden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 7/A van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

TITEL III.- BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 8.: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene

vergadering.

Tenzij anders bepaald dcor de algemene vergadering wordt het mandaat van de zaakvoerder

kosteloos uitgeoefend.

Wordt als statutaire zaakvoerder aangesteld de Heer Etienne Denys, voornoemd.

Bij ontslag of overlijden van de zaakvoerder zal hij van rechtswege worden opgevolgd door

Mevrouw VANDERPER Christina Juliana, geboren te Torhout op 27 oktober 1954, (NN:

54.1027-346.48), echtgenote van de Heer DENYS Etienne, wonende te 8830 Hooglede,

Bosstraat 2.

Zij heeft het recht om dit mandaat op het gestelde ogenblik te weigeren. Treedt de opvolger

werkelijk in functie dan wordt zulks openbaargemaakt.

Artikel 9.: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze

statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 10.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Artikel 11.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 12.: Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand mei om 11'1.00.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats

op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 13.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in België,

zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14.: Beraadslaging - Besluiten

a) Quorum:

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig

of vertegenwoordigd deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behducten dan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij ïié£Bëlgisek Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

t mad 1 i.1

Y

aanwezigheidsquorum vereist.

b) Besluiten:

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen,

tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene

vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 15.: Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 16.: Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen,

hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een

schriftelijke volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene

vergadering , om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Artikel 17.: Schorsing van het stemrecht - Inpandgevinq van aandelen - Vruchtgebruik

a) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten , mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door aile mede-eigenaars.

b) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

c) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

TITEL Vl. BOEKJAAR

Artikel 18.: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

TITEL Vil. BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 19.:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt,

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt (mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen).

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 20.: Benoeming van vereffenaar(s)

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Artikel 21.: Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOTVERKLARINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l F Voor-

behbuden àan het Belgisch

Staatsblad















mod 11.1

1/ Fiscale verklaring: Deze omvorming geschiedt onder het voordeel van artikel 121 van

het Wetboek der Registratierechten en van artikel 214 van het Wetboek der

Inkomstenbelasting.

2I De comparanten bevestigen tevens dat de ondergetekende notaris hen naar behoren

heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige

akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

3/ Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de partijen op zicht van de

identiteitsgegevens.

4/ Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in

artikel 12 alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die

werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte. De gehele akte

werd door mij, ondergetekende notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht.

5/ Voor de uitvoering dezer verklaren partijen woonplaats te kiezen op de

maatschappelijke zetel van onderhavige vennootschap.

6/De comparanten verklaren dat alle kosten die ten laste van de vennootschap komen uit

hoofde van onderhavige statutenwijziging, de som van drieduizend euro.

Recht op geschriften

Ondergetekende notaris verklaart een bedrag van vijfennegentig euro (¬ 95,00) te hebben

aangerekend als recht op geschriften.

SLUITING VAN DE VERGADERING

1/ De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover

telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden op plaats en datum zoals voormeld.

En na vervulling van alles wat hierboven vermeld staat, hebben alle comparanten,

tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, deze akte ondertekend, samen met

mij, notaris.

(volgen de handtekeningen)

Voor beredeneerd uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces verbaal dd 28.3.2014

- gecoordineerde statuten met historiek

- bijzonder verslag bestuurder ivm wijziging doel en staat van actief en passief

- verslag revisor inbreng in natura en verslag bestuurders

- verslag revisor omvorming vennootschap en verslag bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

BijYagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/02/2014 : OO049270
26/08/2013 : OO049270
03/09/2012 : OO049270
29/08/2011 : OO049270
31/08/2010 : OO049270
17/09/2009 : OO049270
27/08/2008 : OO049270
10/08/2007 : OO049270
07/09/2006 : OO049270
04/08/2005 : OO049270
04/10/2004 : OO049270
11/08/2003 : OO049270
24/08/2015 : KO049270
23/04/2003 : OO049270
05/02/2002 : OO049270
12/08/2000 : OO049270
18/08/1999 : OO049270

Coordonnées
DENFEET

Adresse
BOSSTRAAT 2 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande