DENTURCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTURCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.209.062

Publication

28/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' - - .-._._.~.__~--------------------------

,_-

Ondernemingsnr: 0871.209.062

Benaming (voluit) : DENTURCK

(verkort) : *

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i` Zetel : Klerkenstraat 65

iE 8650 Houthulst

te i Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

11

e



i aansprakelijkheid "DENTURCK", met zetel te 8650 Houthulst, Klerkenstraat 65, met Belasting op de`

c : Toegevoegde Waarde- en Rechtspersonenregisternummer BE0871.209.062, in het rechtsgebied Veurne. Tot volgende beslissingen is overgegaan:

e EERSTE BESLUIT: NOTULEN ALGEMENE VERGADERING

'7:3 De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene:£ wvergadering van 30/12/2013, met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging, welk verslag aatt!É

e i huidige akte gehecht zal blijven.

d TWEEDE BESLUIT: DIVIDENDUITKERING

De vergadering stelt vast dat het dividend voor bruto-bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro,;

mi-

(e 250.000,00) werd uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

N Verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde ó! vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), levert dit een totaal op van tweehonderd vijfentwintigduizend euro

ó ' (6 225.000,00) netto-dividend.

eq DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

I

Notulen algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30/12/2013 en`;

-9 ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen

et Neerlegging verslagen

z Een exemplaar van voormeld notulen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd;=

41 ,, worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. .

te

rm

; Kapitaalverhoging

á > De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren met geIdelijke inbreng, voor een

bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), mits creatie en uitgifte van tweeduizend;: tweehonderd vijftig nieuwe (2.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, om het kapitaal t&

.r : brengen op tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (8 243.600,00).

Inbreng

Cà ': Mevrouw Es Chantai en de heer Denturck Matthias, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap een;

e . geldelijke inbreng te doen van elk honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (6112.500,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene

P: ? vergadering van 30/12/2013.

' Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende! voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering in het kapitaal opgenomen.

Mevrouw Es Chantal en de heer Denturck Matthias verklaren dat zij de totaliteit van voormelde netto

dividenden, hetzij elk honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (6 112.500,00) hebben volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

beh

aa

Bel Stag

u i





*19069406*

DIdiEzltiC3MMZZ TER ïnUFM RECHTBANK VAN I1AOnIEiNnEL

17Itititi 20%

latitnwom

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 07/0312014, dat:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte

mod 11.1

- `oor- béhnuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Denturck" bij de j naamloze vennootschap

zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op dat mij is overhandigd om na ondertekening "ne varietur" in het dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiële instelling die het geld in deposito heeft genomen, bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte en de neerlegging, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners.

Versoedina "

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed j wordt door toekenning aan mevrouw Es Chantal en de heer Denturck Matthias van elk duizend honderd vijfentwintig (1.125) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00).

Deze tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van. de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

VIERDE BESLUIT

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (E 243.600, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd zesendertig (2.436) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vierhonderd zesendertigste (1/2.436) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE WETGEVING. De vergadering beslist met algemene stemmen volgende wijzigingen aan de statuten van de vennootschap te brengen:

* Artikel 33 wordt gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

Artikel 33: Vereffenaars.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit." ZESDE BES UIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Kantoor Huyghe", te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Huverco', te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 333/B, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, hij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie wijzigingsakte; Codrdinatie en historiek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0395-013
09/11/2011
ÿþ~- V~oor-(1.--~ MW 2.1

' belioude~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aánjhet

`i Belgisch~

Staatsbladi

~

I n 11u1~~1iu~~ui~uu

+111689 98

Ondernemingsnr : 0871.209.062 Benaming

(voluit) : DENTURCK

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KLERKENSTRAAT 65 TE 8650 HOUTHULST

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 mei 2005 gehouden ten maatschappelijke zetel in aanwezigheid van alle vennoten van de vennootschap.

Dhr. Denturck Bernard biedt zijn ontslag aan als zaakvoerder van de vennootschap en dit met onmiddellijke: ingang. Dit ontslag wordt unaniem aangenomen. De Algemene Vergadering maakt zich sterk dat hem. décharge zal verleend worden voor het voorbije en lopende boekjaar en dit op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Opgemaakt te Houthulst op 29 mei 2005

Denturck Bernard Es Chantal Denturck Matthias

' -- --- . - - -- -- - - -

-------...

4> 199 l%~~ ~k- ~ L4ll l~ e Jët4it~isl~ :~:: I~W ~ lkt~ai,~k~iSl ~ a~ iii~t44itti~ttt~tt4($ iit4tt3i4b~ , lk~tz~ji ~ (119~iC(Sti"))

eiemstil e r44dtilkeetreffli ttw eegewp t19ffl+ttelew[4Prdkel

vtelfC19:: laeenii ikffltt4}kgleiltsi

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 29.08.2011 11483-0109-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 24.08.2010 10446-0324-013
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 28.08.2009 09690-0006-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 27.08.2008 08662-0184-014
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 24.08.2007 07610-0087-014
08/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 31.08.2006 06775-2395-015
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 27.08.2015 15484-0112-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0031-013

Coordonnées
DENTURCK

Adresse
KLERKENSTRAAT 65 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : Klerken
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande