DEPA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.715.286

Publication

24/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301989*

Neergelegd

22-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DEPA INVEST

0834715286

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8870 Izegem, Slagmeersenstraat 60

Onderwerp akte : Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

eenentwintig maart tweeduizend elf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer DELAERE Kris Peter, geboren te Izegem op 19 mei 1969, echtgenoot van mevrouw LESIRE Karolien Maria Ghyslaine, geboren te Hasselt op 29 juni 1972, wonende te 8870 Izegem, Slagmeersenstraat 60.

2. De heer DELAERE Dries Jo, geboren te Izegem op 10 juni 1972, echtgenoot van mevrouw VANOOTEGHEM Isabelle Marcella, geboren te Izegem op 28 november 1973, wonende te 8870 Izegem, Meensestraat 31.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "DEPA INVEST"

Zetel: Slagmeersenstraat 60 te 8870 Izegem.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel alle onroerende verrichtingen en verhandelingen te verrichten, inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van deze onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van deze goederen.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding en/of instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en alle andere overeenkomsten in verband met gebruik, genot en opbrengst, alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, ruilen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap heeft tot doel bijstand te verlenen aan bestaande en nog op te richten vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie en administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Zij kan functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in eender welke Belgische of buitenlandse vennootschap of onderneming.

De vennootschap heeft tot doel, onder welke vorm ook, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Zij kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen.

In het algemeen zal de vennootschap aldus alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en manieren, die zij het best zal achten, voor zover die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR), volgestort ten bedrage van tienduizend euro (10.000,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer DELAERE Kris, voornoemd, bedraagt vijfduizend euro (5.000,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van de heer DELAERE Dries, voornoemd, bedraagt vijfduizend euro (5.000,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij FORTIS Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: De enige zaakvoerder heeft, of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, alle zaakvoerders, samen optredend, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder alleen optredend vertegenwoordigt, of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, alle zaakvoerders, samen optredend, vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2011.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 januari 2011 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer DELAERE Kris en de heer DELAERE Dries, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Volmacht:

De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SBB Accountants en Belastingconsulenten , met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven,ondernemingsnummer BTW BE 0459.609.556, en in het bijzonder aan de heer Koen De Taeye.

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. eenentwintig maart tweeduizend elf

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15503-0111-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0302-010

Coordonnées
DEPA INVEST

Adresse
SLAGMEERSENSTRAAT 60 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande