DEPANNAGE COOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPANNAGE COOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.739.725

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-02-2015

Griffie

*15303182*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598739725

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Depannage Cool

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Kortemarkstraat 110 8810 Lichtervelde

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pieter Steyaert, te Ichtegem op 17 februari 2015 dat :

1. De heer COOL Rik Marcel, geboren te Torhout op 2 mei 1961, echtgenoot van mevrouw BODDIN Veroniek, wonende te 8810 Lichtervelde, Brugse Baan 2A.

2. De heer COOL Thijs Leo, geboren te Roeselare 4 september 1990, wonende te 8810 Lichtervelde,

Brugse Baan 2 A.

Oprichters genaamd.

*De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en met de naam «DEPANNAGE COOL».

*De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8810 Lichtervelde, Kortemarkstraat 110.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

*Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt door :

" door de heer COOL Rik in geld ingeschreven op 90 aandelen, volstort voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 ¬ ).

" Door de heer COOL Thijs in geld ingeschreven op 10 aandelen, volstort voor een bedrag van zeshonderd twintig euro (620,00 ¬ )

Totaal: 100 aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE30 0689 0186 5611 bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 januari 2015 afgeleverd bankattest.

Het kapitaal is volstort voor zes duizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

* De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op automobiel en andere motorvoertuigen nl. depannage van wagens, camionettes, aanhangwagens, lichte vrachtwagens, vrachtwagens en alle andere rollend materieel in het algemeen alsook de stockage en parking daarvan; carrosserieherstelling en carrosseriebouw inclusief spuiten en verven van personen-, sport-, bestel- en vrachtwagens, opleggers, motorfietsen, motorvoertuigen en aanhangwagens; het verhuren, in huur nemen, leasen van deze voertuigen ; alle mechanische,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

hydraulische, elektrische of algemene constructiewerken in verband met rollend materieel of andere goederen ; in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van personen-, sport-, bestel- en vrachtwagens, opleggers, motorfietsen, motorvoertuigen en aanhangwagens, en onderdelen daarvan, zowel nieuw als tweedehands ; het gewone onderhoud van auto s, moto s en andere transportmiddelen voor vervoer te land, inclusief wassen,antiroestbehandeling, olie verversen, herstellen van binnen- en buitenbanden, de handel in banden voor motorvoertuigen ; de verkoop van en de handel in brandstoffen, smeermiddelen en andere aanverwante artikelen, het slepen van voertuigen de hulpverlening bij pech onderweg, het uitbaten van een pompstation ; de promotie en organisatie van sportevenementen voor eigen rekening of voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel van alle artikelen die samengaan met de autosport en alle aanhorigheden ; activiteiten van tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder wordt verstaan handelsbemiddeling, makelaarsactiviteiten, commissie-handel en agentuur van om het even welke goederen zowel in binnen- als buitenland ;

vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken, onderdelen daarvan en gebinten voor de bouw ; het ruimen van bouwterreinen, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, stores, traliewerk, hekken, geblindeerde deuren en dergelijke in metaal en in andere materialen dan metaal; het toezien op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking en dergelijke) ; de werkzaamheden van bouwpromotor ; de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten in de meeste ruime zin van het woord ; alle verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen ; het afsluiten van overeenkomsten in verband met het gebruik, genot en opbrengst van onroerende goederen, alle verkavelingen van gronden, het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken, dit zowel in het binnen- als het buitenland ; het optreden als syndicus (beheer van mede-eigendom) ; alle studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en de uitbreiding van haar roerend en onroerend patrimonium en ermee verband houdende handelingen, zoals het verwerven, vervreemden, in huur nemen, verhuren, beheren, schatten, uitbaten, in waarde brengen, delen, verkavelen, urbaniseren, beschermen, bouwen of doen verbouwen, promotie van het makelen in alle soorten onroerende goederen, sociale woningen en appartementen inbegrepen en alle ermede verband houdende roerende goederen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en of tussenpersonen, en in de meest uitgebreide zin.

Zij zal binnen haar erkenningen overheidsopdrachten kunnen aanvaarden en uitvoeren.

De vennootschap mag aandelen verwerven door inschrijving of door aankoop, zij mag aandelen beheren evenals obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Zij mag alle activiteiten uitoefenen inzake het besturen en vereffenen van ondernemingen en vennootschappen, begeleiden en adviseren, zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, computerservices, financiën, verkoop en productie. Zij mag optreden als managementvennootschap en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaarding of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap mag bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van vennootschappen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag verkopen op krediet. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel nastreven overal en met alle middelen die zij het meest geschikt acht. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

* De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. *Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, mits die vennoot is. Volmachten aan derden zijn ook toegelaten, maar alleen indien alle vennoten met die volmachten instemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. *Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

*Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

*De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang er geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

* Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1o van het Wetboek van Vennootschappen.

*Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

*In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

- De oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1. De heer COOL Rik, voornoemd.

2. De heer COOL Thijs, voornoemd.

Die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De comparanten verklaren, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

* Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

* De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december

2016.

* De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA Boekh. Vannieuwenborgh, met

zetel te Brugge, Ten Briele 12 bus 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te

verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel:

Pieter Steyaert, geassocieerd notaris.

Worden tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEPANNAGE COOL

Adresse
KORTEMARKSTRAAT 110 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande