DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.202.872

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 14.04.2014 14091-0382-009
07/01/2015
ÿþOndernemingsnr : 0866.202.872

Benaming (voluit) : DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN (verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blekerijstraat 81

8870 Izegem

'1

Onderwerp akte :BVBA: ONTBINDING - IN VEREFFENING STELLING  AFSLUITING VEREFFENING

In het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN.

Op NEGENTIEN SEPTEMBER om 15.30 uur.

Te Izegem, ten kantore,

Voor mij, Meester Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem.

IS BI EENGEKOMEH:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte!

aansprakelijkheid "DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN", met zetel te 8870 Izegem, Blekerijstraat, 81

ZIJN AANWEZIG, de hierna vermelde vennoten, die volgens hun verklaring het totaal aantal aandelen, bezitten:

i' 1. Heer DEPAUW Christophe André, ...

Eigenaar van 30 aandelen,

2. Mevrouw PLOVIE Angelique Marina Lucienne, ,.,

Eigenares van 30 aandelen.

3 Totaal : 60 aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen van de vennootschap. ;

I. VERKLARING.

1. De vennoten verklaren dat de vennootschap geen publiek beroep op het spaarwezen doet of in het, verleden gedaan heeft.

2. De vennoten verklaren dat er geen aanleiding bestaat tot het schorsen van stemrecht.

3. De vennoten verklaren dat er geen obligaties, noch aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven. 4, De vennoten verklaren te verzaken aan de toepassing van artikel 194 van het Wetboek van' vennootschappen dat luidt als volgt:

"Na afloop van de vereffening en ten minste I maand voor de algemene vergadering, leggen des vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, Deze: documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of, een externe accountant. In voorkomend geval aanhoort de enige vennoot het verslag van de commissaris eni beslist over de kwijting."

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

De voorzitter stelt vast:

1. Dat de huidige vergadering bijeengeroepen werd teneinde te beraadslagen over navolgende agenda:

Il. Dat de vennoten tijdig in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen' afschrift hebben ontvangen van de voormelde verslagen en staat van actief en passief.

III. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle vennoten met vertegenwoordiging van de' integraliteit van het kapitaal aanwezig zijn.

IV. Dat een voorstel tot vrijwillige ontbinding slechts geldig aangenomen is als de aanwezige vennoten minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen en als het voorstel ten minste drie vierden van de geldig; ;_ _uiíge1»achte _stemmen=hekornt RDat_~roor.~e _aticerige_ besluiten een_ ge+nrone _m eetderheicE~vralstaat _ __ _: ___ _ ____ : _ _ _ __.;

Op de laatste blz. van Lui vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II

V

IVIIIIIIIYIII VIIII

*15003219*

MONITEU

30 -12 BELGISCH S

R BELGE

- 2014

AATSBLAp

mad 11.1

l = 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

23 flgT, 2014

Rechtbank van tKbFtiR KORTRIJK GeCtri#t`t~

~sr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

'"é

R

151

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V, De voormelde vennoten zijn tevens-zaakvoerder.-zij verklaren in deze hoedanigheid kennis te hebben genomen van de geplande buitengewone algemene vergadering en van de agenda van deze vergadering. Zij verklaren dat zij zich als regelmatig opgeroepen beschouwen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen, evenals aan de voorlegging van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 en volgende en artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een cnregelmatigheid naar de vorm in overeenstemming met artikel 64, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

VI, Nadat deze feiten door de voorzitter vastgesteld zijn, neemt de algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vennoten besluiten de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders, voornoemd, met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 29 augustus 2014, en van het verslag van de bedrijfsrevisor over voornoemde staat, dit alles opgemaakt in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten, hier aanwezig, erkennen volledig kennis te hebben van de inhoud van de voornoemde verslagen en er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passiva van ontvangen te hebben, dit alles in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt de werkende Notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap in overeenstemming met 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Van Cauter _ Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA J, Degryse - Bedrijfsrevisor met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, luiden als volgt:

VII. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN afgesloten per 29 augustus 2014, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN de boekhoudkundige staat afgesloten op 29 augustus 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 2/183,94 en een netto actief van ¬ 15.673, 28.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Gedaan te Brugge,

Op 17 september 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse - Bedrijfsrevisor met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse

Vervolgens besluiten de vennoten om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Depauw Christophe Pleisterwerken" te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT

Gezien alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden ten zien van derden werden gerealiseerd, zoals dit alles blijkt uit de voorgelegde staat van actief en passief afgesloten op 29 augustus 2014, besluiten de vennoten niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT

De zaakvoerders stellen vast en verklaren:

Dat er zich in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Depauw Christophe Pleisterwerken" geen onroerende goederen bevinden,

Dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat, volgens verklaring van de zaakvoerders, alle schulden ten aanzien van derden werden geregeld, en dat alle activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen worden toebedeeld aan voornoemde heer Christophe Depauw en voornoemde mevrouw Angelique Plovie, elk ten belope van de helft,

Dat alle geschillen opgelost werden en dat alle aangegane verbintenissen nageleefd werden.

Dat de vennootschap ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden.

Dat voor het overige geen enkele maatregel dient genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

VIERDE-BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

,1

~

De zaakvoerders stelt vast en verklaart dat de vereffening zonder voorwerp is aangezien deze, gelet op de voorgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De vennoten besluiten daarop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening,

VIJF ' E BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders, voornoemde heer Christophe Depauw en voornoemde mevrouw Angelique Plovie De vergadering verleent hen algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

ZES +E BESLUIT

De vennoten besluiten dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen voldaan worden door de heer Christophe Depauw, voornoemd, die hiertoe alle machten ontvangt en die de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar zal bewaren op het volgend adres: 8870 Izegem, Blekerijstraat, 81.

Hij aanvaardt deze opdracht.

Beding ten behoeve van een derde - verklaring

De Heer Christophe Depauw en mevrouw Angelique Plovie, beiden voornoemd, verklaren dat de voornoernde balans volledig correct is opgemaakt en dat zij geen kennis hebben van daarop niet vermelde activa en/of passiva posten. Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaren zij vrijwillig de verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de vennoot worden toebedeeld, elk ten belope van de helft. Dezelfde personen krijgen alle machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden op plaats en datum als hiervoor gezegd.

Na integrale voorlezing en toelichting, heeft de comparant, met mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, 6 bladen, geen renvooien, te Kortrijk II-AA, op 24 september 2014, Reg, 5, Boek 117, Blad

18, Vak 16, Ontvangen : vijftig euro. De EA inspecteur-adviseur (getekend) B. VAN THUYNE,

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte ;

2. Verslag van de bedrijfsrevisor,

3. Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 19.04.2013 13092-0356-010
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 08.04.2012 12086-0251-010
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 29.03.2011 11073-0040-009
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 30.03.2010 10082-0598-010
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.03.2009, NGL 23.03.2009 09084-0111-009
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 25.03.2008 08086-0208-010
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 18.03.2006, NGL 28.03.2006 06085-0185-011

Coordonnées
DEPAUW CHRISTOPHE PLEISTERWERKEN

Adresse
BLEKERIJSTRAAT 81 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande