DEPICKER & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPICKER & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.161.027

Publication

03/10/2013
ÿþRechtsvorm ; VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 8870 IZEGEM, WIJNGAARDSTRAAT 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - AANSTELLING NIET-STAT. ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 2 september 2013 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Vennootschap Onder Firma "DEPICKER & C°", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8870 Izegem, Wijngaardstraat 34, Belasting over de Toegevoegde Waarde BE 0454.161.027, ingeschreven in het rechtspersonen register te Kortrijk.

Opgericht bij onderhandse akte op drie januari negentienhonderd vijfennegentig, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari negentienhonderd vijfennegentig, onder nummer 354.

Waarbij bij onderhandse akte op achtentwintig augustus tweeduizend en dertien een wijziging met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal werd uitgevoerd, ter publicatie overgemaakt aan het Belgisch Staatsbiad.

De buitengewone algemene vergadering heeft onder meer navolgende besloten met eenparigheid van stemmen:

1/ Vaststelling dat de vennootschap op heden een volstort maatschappelijk kapitaal heeft van achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00) en werd opgericht zonder creatie van aandelen.

Bevestiging van het creëren van tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2/ Wijziging van artikel 7 der statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuw gecreeërde aandelen.

31 Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de bestuurder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de bedrijfsrevisor, zijnde 'BDO Bedrijfsrevisoren', burgerlijke vennootschap CVBA, met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100  Blok K, over de staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op datum van 29 augustus 2013, De vennoten hebben erkend kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 29 augustus 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrjfsrevisor blijven in het dossier van de notaris bewaard.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 29 augustus 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de V.O.F. DEPICKER&C° werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 18.788,12 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.700 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de V.O.F, DEPICKER & C° in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 29 augustus 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4. 09. 2013

R ECHTB~~~#~~JPfiAidD EL

aga

Ondernemingsnr : 0454.161.027

Benaming

(voluit) : DEPICKER & C°

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(Getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry"

4/ Ontslag bestuurders - décharge

De bestuurders, te weten:

1. Mevrouw DEPICKER Johanna Gilberta Omaars, geboren te Izegem op dertien september

negentienhonderd zestig, wonende te 8870 Izegem, Wijngaardstraat 34

en

2. Mevrouw DEPICKER Katharina Denise Gerda Maria, geboren te Izegem op dertien augustus negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8870 Izegem, Wijngaardstraat 34.

hebben verklaard, tegenwoordig of vertegenwoordigd, ontslag te nemen als bestuurder van de vennootschap vanaf 2 september 2013, ingevolge de huidige omzetting van de vennootschap. Vaststelling van dit ontslag en verlening aan de bestuurders van algehele décharge voor de uitoefening van hun mandaat.

51 Beslissing de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BE 0454.161.027 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregis-'ter te Kortrijk.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 29 augustus 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelij-'ke rekeningen.

6/ Aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten. Hierna volgen de statuten bij uittreksel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DEPICKER & C°"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Wijngaardstraat 34.

Deze mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van dezen, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het wassen en strijken, reinigen, verven en herstellen van linnen en kledingstukken, werkhuis voor het ontvetten, de nieuwstrijk en de droogwas;

- de klein- en groothandel in schoeisel, textielwaren en kleding, huishoud- en tafellinnen;

- tussenpersoon in de handel;

- deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap zal aile roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting mogen aankopen, ln pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, Industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd docr de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering op de zetel toekomen.ls binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden, [asten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

6/ Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder(s) met individuele bevoegdheid:

- Mevrouw DEPICKER Johanna Gilberta Omaars, geboren te Izegem op dertien september negentienhonderd zestig, wonende te 8870 Izegem, Wijngaardstraat 34.

- Mevrouw DEP1CKER Katharina Denise Gerda Maria, geboren te Izegem op dertien augustus negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8870 Izegem, Wijngaardstraat 34,

die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en bevestigd hebben dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

71 De verschijners hebben daarop aangesteld als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de heer Ivan DEMEYER, handelend in naam van "Fiducial Accountancy" nv, met vestiging te 9000 Gent, Voskenslaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer BTW BE 0459.517,110, aan wie de macht verleend wordt om cie nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsioket.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Expeditie proces-verbaal d.d. 2 september 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

and.'rnemingsnr : 046416/027

Benaming

(voluit) : DEPICKER & C°

(verkort) :

rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Wijngaardstraat 34, 8870 Izegem

(vi)iledig adres)

Ond+ rwerp akte : Omzetting kapitaal in euro - kapitaalverhoging

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders de dato 28 augustus 2013 werd beslist:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ad twintig duizend Belgische frank (BEF 20.000,00) om te zetten naar vierhonderd vijfennegentig euro zevenenengentig cent.

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen om het te brengen op achttienduizend zevenhonderd euro middels storting van het bedrag van zevenentwintigduizend vijfhonderd en vier euro en eenentwintig cent (EUR 27.504,21) en aanwending van het overgedragen verlies en het resultaat van het lopende boekjaar ad negenduizend driehonderd euro (EUR 9.300,00).

Opgemaakt te Izegem op 28/08/2013.

Johanna Depicker, bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: Coördinatie van de statuten, P.V. van de buitengewone algemene vergadering, bankattest

11111w~Niiiwa~diiiu

*1314958

Vo beha aan Belç Staat

i



1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/01/1995 : KO134260

Coordonnées
DEPICKER & CO

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 34 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande