DEPREZ NATHALIE - BEDRIJFSREVISOR

Divers


Dénomination : DEPREZ NATHALIE - BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.912.479

Publication

03/06/2013
ÿþ4

iI Mod Word 1 t.1

~:~,~< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias[ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 1 -MEI 2013

&tee

ZWIRIWIR

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 15 mei 2013:

De vergadering beslist het doel als volgt op te nemen in artikel 4 van de statuten: De vennootschap heeft tot doel:

'De uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 (houdende oprichting van het IBR en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007) en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen en diensten leveren die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen binnen het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium. Zij mag lange termijn investeringen verrichten in onroerend goed alsmede investeringen in effecten in de mate dat de betreffende activiteit niet de aard aanneemt van een commerciële activiteit en geen systematisch karakter heeft, noch onverenigbaar is met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor,

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.'

Nathalie Deprez

Statutair zaakvoerder

0842912479

DEPREZ NATHALIE - BEDRIJFSREVISOR

Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Gewone commanditaire vennootschap Watermolenstraat 6, 8750 Zwevezele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012
ÿþVoorbehouder n het Relgiscii Stwatsbia

iaod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

08+2912479

MONIi

23

1G SCH

" 12027355"

GEIEERGELEGD ter

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TI

1 2012 BRUGGE (Afdeling Brugge) op:0 6 JAN. 2012

sra~rss~a~ o~+~¢r

Griffie

Ondememingsnr :

enerni g

(voluit) : Deprez Nathalie - Bedrijfsrevisor

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Watermolenstraat 6; 8750 Zwevezele

(volledig adres)

Ondleot^,nero akte : Oprichting

e Blijkens onderhandse akte dd 06/01/2012 opgemaakt te Zwevezele blijkt dat:

Artikel 1:Benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

e vennootschap en handelt onder de benaming: 'DEPREZ NATHALIE - BEDRIJFSREVISOR".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8750 Zwevezele, Watermolenstraat 6, maar kan door eenvoudige

sC

sC beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot,

N kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

N Artikel 3: Duur

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur binnen de perken van de wet.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

'De uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 en de uitoefening van aile activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren, die rechtsreeks of

" onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen

el tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium en ondermeer:

p - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen 'van titularissen van vrije beroepen.'

" Artikel 5: Beheer

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Wordt tot de hoedanigheid van statutair zaakvoerder benoemd, mevrouw Nathalie Deprez, wonende te 8851 Koolskamp, Kwadestraat 9, die verklaart te hebben aanvaard en aan wie de bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van statutair zaakvoerder kan slechts bij eenparig besluit van de vergadering der vennoten worden herroepen.

De algemene vergadering der vennoten kan bij 4/5de meerderheid en voor de tijdsduur door haar vast te stellen, bijkomende niet-statutaire zaakvoerders benoemen, welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn.

Het mandaat van een niet-statutair zaakvoerder kan bij besluit genomen met een 4/5de meerderheid worden herroepen.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De enige zaakvoerder I de meerderheid van de zaakvoerders moeten de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Elke zaakvoerder Kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal haar mandaat van rechtswege worden voortgezet door de heer Thierry Vermandere, wonende te 8851 Koolskamp, Kwadestraat 9.

De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. 1n dat geval duidt de algemene vergadering met een meerderheid van 4/5de van de aan alle aandelen verbonden stemrechten een vervanger aan.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van zaakvoerder niet bezoldigd.

Artikel 6: Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 7: Aansprakelijkheid

De beherende vennoot, mevrouw Nathalie Deprez voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijk.

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de

gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 8:Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 143.000,00 EURO en wordt vertegenwoordigd door 1.430 aandelen,

elk met een fractiewaarde van één/duizend vierhonderd dertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 9: Aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden.

Artikel 17: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste jaar is een verlengd

boekjaar en nadien sluit het telkens jaarlijks af.

Op 31 december stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en passiva van de

vennootschap, sluiten zij de rekeningen af en stelten zij een staat van het vermogen op.

Artikel 18 :Resultaatsverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten

en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst,

-wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van het maatschappelijk kapitaal.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 19: Beslissing tot ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden met de goedkeuring van 4/5de van de aan alle aandelen verbonden stemrechten.

Artikel 20: Benoeming van vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan

door de vereffenaar(s). Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

Artikel 24:Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 21 juni 2014.

Artikel 25:Verbintenissen van de vennootschap in oprichting

Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot worden geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap en dit met ingang van 1 januari 2012.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de vennootschap alle verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van uittreksel uit de oprichtingsakte.

Aldus opgemaakt te Zwevezele op 6 januari 2012 in drie exemplaren. ledere vennoot verklaart één exemplaar ervan te hebben ontvangen. 1 exemplaar is bestemd voor neerlegging ter griffie

Nathalie Deprez

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEPREZ NATHALIE - BEDRIJFSREVISOR

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 6 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande