DEPUYDT

BV NV


Dénomination : DEPUYDT
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 427.156.227

Publication

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 06.09.2013 13577-0043-013
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12350-0591-013
30/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 0427.156.227

Benaming (voluit) : N.V. DEPLJYDT

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ELISABETHLAAN 4 BUS A-B

8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de dato 22

december 2011, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "N.V.

;t DEPUYDT", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elisabethlaan 4 bus A-B:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering besliste de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig

wijziging van artikel 9 van de statuten door vervanging van de eerste twee zinnen van dit artikel, luidend:

"De aandelen zijn aan toonder. Zij kunnen in aandelen op naam worden omgezet op verzoek van hun eigenaar

en op zijn kosten."

Door de volgende zinnen:

"De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen

alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

in het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van

het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van

artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besliste tot wijziging van artikel 28 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de eigenaars van aandelen op naam minstens vijf volle dagen voor de bijeenkomst aan de raad van bestuur hun voornemen betekenen de vergadering bij te i wonen.

De obligatiehouders dienen op dezelfde wijze te handelen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. Zij beschikken slechts over een raadgevende stem."

DERDE BESLISSING.

De vergadering besliste tot wijziging van artikel 37 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen if door volgende tekst:

Artikel 37. Uitkeerbare winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van;; het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves dien volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het:! totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: het nog niet': afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding en behoudens in uitzonderingsgevallen, te' vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten;: van onderzoek en ontwikkeling."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GEi.EGU tei GnIFFI~ deE

~p~~~

_~._._... _ . 1IBANKVAtyK04 g,~g9e) 2 O -D 1- 20f2 BRUGGE (Afdeli ~a~

ser czs`~, p Q 5~AN. pP nrtffier

~"`~~1~ ~ Griffie

II 11111 HI 11h uu1iid111

*12026181*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

. Vogr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VIERDE BESLISSING.

De vergadering besliste tot wijziging van artikel 38 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 38. Ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat: verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en cie staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden

door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging. "

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. ln de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

; De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering besliste tot wijziging van artikel 39 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 39. Vereffening.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

`: De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan cie griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar; evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa ; onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van cie schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen

die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden." "

ZESDE BESLISSING.

De vergadering verleende aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaris Thibault Van Belle", met zetel te Zomergem, Dreef 68, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Thibault Van Belle, en aan haar medewerkers, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen en tot vernietiging van de bestaande aandelen en tot inschrijving van de aandelen in

het aandelenregister.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti

mod 11.1

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Tegelijk hiermede werd neergelegd:

Een expeditie van de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 22 december 2011 en de

coördinatie van de statuten.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

. Vogr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2011
ÿþ Mac' 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111111 MI1111111111

*11135924*

Ondernemingsnr : 0427156227

Benaming

(voluit) : DEPUYDT

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op;

26 AUG. 2011

Griffie De griffier,

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elisabethlaan 4 A-B, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : RECHTZETTING

De hernieuwing van de bestuurdesmandaten, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17.06.2010 nummer 20100617/1008774C dient als Volgt gelezen te worden:

De jaarvergadering gehouden op 10 april 2010 heeft volgende bestuurdersmandaten hernieuwd voor een

periode van zes laar:

- het bestuurdersmandaat uitgeoefend door de heer Depuydt Francis

- het bestuurdersmandaat uitgeoefend door mevrouw Coppillie Mylene

De raad van bestuur van zelfde datum heeft het mandaat van gedelegeerd bestuurder uitgeoefend door de heer Depuydt Francis, verlengd voor een periode van zes jaren.

Alle handelingen gesteld door de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder seder 17.06.2010 worden hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd.

Depuydt Francis

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.04.2011, NGL 20.04.2011 11089-0086-014
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 21.05.2010 10126-0149-014
01/10/2009 : BGT000435
12/06/2008 : BGT000435
16/05/2007 : BGT000435
02/05/2005 : BGT000435
09/11/2004 : BGT000435
26/05/2004 : BGT000435
10/07/2003 : BGT000435
11/09/2002 : BGT000435
17/05/2001 : BGT000435
20/05/2000 : BGT000435
01/01/1997 : BGT435
01/01/1993 : GET537
23/07/1992 : GET537
01/01/1989 : BGT54
01/01/1988 : BGT54
18/07/1986 : BGT54
01/01/1986 : BGT54

Coordonnées
DEPUYDT

Adresse
ELIZABETLAAN 4, BUS A-B 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande