DEPUYDT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEPUYDT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.845.213

Publication

24/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0439,845.213

Benaming (voiuit): Depuydt

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Kemmelseweg 65

8902 leper (Voormezele)

Onderwerp akte :statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Henri THEVELIN, notaris te Mesen, op 4 juni 2014.

BLIJKT

Dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEPUYDT", met maatschappelijke zetel te 8902 Ieper (Voormezele), Kemmelseweg 65, de volgende beslissingen heeft genomen:

!Eerste besluit

De voorzitter verklaart dat de 1.930 bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap op vraag van de aandeelhouders overeenkomstig artikel 462 Wetboek Vennootschappen omgezet werden in aandelen op naam, welke omzetting gebeurde op 22 december 2011, geregistreerd te Ieper op 27 december 2011:' "Geboekt twee bladen, geen verzending te Ieper 27 DEC 2011 boek 6-43 blad 42 val 29 Ontvangen vijfentwintig euro (2.5 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur ai (getekend) J.P. LEMAIRE", als, volgt:

-1.929 aandelen op naam van de heer Geert DEPUYDT;

-1 aandeel op naam van mevrouw Ilse MOTTE.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de Wet. van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, waardoor de artikelen 7 en 22 herschreven worden zoals , hierna bepaald.

Tweede besluit: verslagen

, Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van IDestuur en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van. 'Cauter - Saeys & co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.Degryse ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon 'tep aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

md M

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan

DEGRYSE, kantoorhoudende te Staden-Oostnieuwkerke,;

Roeselarestraat 8, aangesteld door de raad van bestuur.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel, 602 van het wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopij van de verslagen.

Dat de hierna gemelde natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn

,beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en

volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag' de dato 26 mei 2014, opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor. Er wordt hier akte genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

CONCLUSIES

'De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging .1.1] de NV DEPUYDT betreft de inbreng van de landbouwgronden en een stal toebehorend aan de heer geert Depuydt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding vans de inbreng in natura.

qD. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van e 99.120,00 en is vertegenwoordigd door 400 aandelen van de NV DEPUYDT, zonder een nominale waarde, toegekend aan de heer Geert DEPUYDT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden,

Op 26 mei 2014

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door de Burg BVBA J. DEGRYSE Bedrijfsrevisor met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan DEGRYSE"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van stemmen goed.

Op de laatste blz. van Luik L vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tfloc111.1

Derde besluit

'De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met negenennegentig duizend honderd twintig euro (¬ 99.120,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vierhonderd ,achtenzeventig duizend vierhonderd vijftig euro (478.450,00) op

" vijfhonderd zevenenzeventig duizend vijfhonderd zeventig euro (£577.570,00), door het creëren van 400 nieuwe aandelen, zonder: nominale waarde, globaal te onderschrijven tegen de prijs van: tweehonderd zevenenveertig euro negentig cent (£247,90) per aandeel, door de inbreng van de volgende onroerende goederen: 1°) Gemeente Heuvelland, zevende afdeling: KEMMEL

Een perceel landbouwgrond, ingesloten gelegen nabij de Vierstraat en de Brikkeriestraat, ten kadaster en volgens titel bekend sectie C, nummer 47, met een oppervlakte van vijfenvijftig are veertig centiare (55a 40ca).

20) Stad Ieper, veertiende afdeling: VOORMEZELE

-een blok landbouwgrond, gelegen Vierstraat, ten kadaster en volgens titel bekend sectie A, nummers 627/A, 630/A en 632/A, met een gezamenlijke oppervlakte van drie hectare negenendertig, are dertig centiare (3ha 39a 30ca).

-een landgebouw op grond, gelegen Kemmelseweg +65, gekadastreerd sectie A nummer 643/Z, met een oppervlakte van 9 are (9a.00ca.).

ter waarde van in totaal negenennegentig duizend honderd twintig euro (£99.120,00).

door de heer Geert DEPUYDT, voornoemd, aan wie de 400 aandelen worden toegekend als tegenprestatie voor zijn inbreng.

Deze aandelen zijn volledig volstort.

Deze nieuwe aandelen zullen volkomen gelijk zijn aan en geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande 1.930 aandelen en zullen delen in de winsten vanaf hun creatie.

Derde besluit: verwezenlijking van de inbreng

Voormelde heer Geert DEPUYDT, die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van voormelde onroerende goederen:

(...)

Vergoedingen

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan voormelde heer Geert DEPUYDT, die hierbij aanvaardt, 400 nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, toegekend. Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben en ermee in te stemmen.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast dat tengevolge van deze toekenning van aandelen de kapitaalverhoging verwezenlijkt is. Vierde besluit

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de hoger genoemde besluiten, en bijgevolg:

- om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd zevenenzeventig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 577.570,00) en wordt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het BelgIsch $taatsblad

fi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door 2.330 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend driehonderd dertigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

- artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volledig' volgestorte aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd. De eigenaars van aandelen kunnen op elk ogenblik en pp hun kosten, de omzetting verzoeken van hun aandelen in de andere aandelensoort voorzien door het Wetboek .van vennootschappen.

.Op de vennootschapszetel wordt een register van aandelen pp naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. De overdracht van aandelen pp naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het voornoemde register, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden, zij kan ook geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen voorgeschreven door artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek volgens iedere andere vorm van overdrachtswijze toegestaan bij wet.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt. Bet

gematerialiseerde aandeel wordt overgedragen door

overschrijving van rekening op rekening."

artikel 22 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van aandelen op naam, drie werkdagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, ingeschreven te zijn in het register van de aandelen op naam, de raad van bestuur in te lichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen,drie werkdagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de ,algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de .plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief een door de erkende rekeninghouder of door de vereffingsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen.

,De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de 'algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voorgeschreven in voorgaande alinea's.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naaar en de houders van certificaten pp naam die met medewerking van; 'de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na:

Op de laatste btz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

de bijeenkomst van de bijwoonden aan verzaken onregelmatigheid van de Vijfde besluit

Aan de raad van bestuur genomen beslissingen coördineren.

mod 111

algemene vergadering welke zij niet zich te beroepen op het ontbreken of de gproepingsbrief."

warden de nodige machten verleend om de; uit te voeren en de statuten te:

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie van de wijzigingsakte

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoördineerde tekst van de statuten

Henri Thevelin,

notaris te Mesen.

" " 4

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

1,00r-

'behouden

zain het

Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge







30/06/2014
ÿþPut

Mod POF 11.1

4,;r":1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

Ondernemingsnr 0439.845.213

Benaming (voluit) : DEPUYDT

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kemmelseweg 66 - 8902 Zillebeke

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming bestuurder- verplaatsing maatschappelijke zetel Tekst:

Op 4 juni 2014, om 18u00, in de zetel van de vennootschap, werd de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden van de NV DEPUYDT en werd als volgt beslist:

1. De algemene vergadering stemt unaniem in met het ontslag van de heer Depuydt Geert, als gedelegeerd bestuurder, en mevrouw Motte Ilse als bestuurder van de vennootschap Depuydt NV. Op deze buitengewone algemene vergadering stemt de algemene vergadering in met het besluit om vanaf 4 juni 2014 mevrouw Verbist Martine, en de NV Versuc, vertegenwoordigd door Martine Verbist, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap Depuydt NV.

De algemene vergadering beslist eveneens om Mevrouw Martine Verbist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

2. De algemene vergadering beslist unaniem om de zetel van de vennootschap over te brengen naar Gentseheerweg 78  8870 Izegem.

Geert Depuydt

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste b12- Van-Luik R'écto.: Neardbn hoedanigheid Vàfi de iirüniei-itêrênde nofiiis:hetïij van de p'ersegn(enf

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Ie vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

26/06/2013 : IE032700
06/03/2013 : IE032700
02/02/2015 : KO032700
31/08/2012 : IE032700
02/09/2011 : IE032700
02/08/2010 : IE032700
13/07/2009 : IE032700
22/07/2008 : IE032700
17/07/2007 : IE032700
28/07/2006 : IE032700
17/11/2005 : IE032700
18/07/2005 : IE032700
03/08/2004 : IE032700
23/07/2003 : IE032700
11/03/2003 : IE032700
07/09/2015 : KO032700
03/09/2002 : IE032700
22/03/1997 : IE32700
01/01/1997 : IE32700
01/01/1993 : IE32700
27/01/1990 : IE32700
01/08/2016 : KO032700

Coordonnées
DEPUYDT

Adresse
GENTSEHEERWEG 78 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande