DERAEDT WILLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERAEDT WILLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.512.850

Publication

07/05/2014 : IE030099
08/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,1.14!!11113111 111

Vc behc

aan

Bet Staal

Ondernemingsnr : 0427.512.850

Benaming

(voluit) : DERAEDT WILLY

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Frankrijklaan 13/15 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging/Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Tine Planckaert, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher, Vandenameele & Planckaert - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 25 september 2014, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERAEDT WILLY" met zetel te 8970 Poperinge, Frankrijklaan 13/15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling leper, onder nummer 0427.512.850, met eenparigheid van stemmen beslist heeft :

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, vijfenzestigduizend vijfhonderd negenennegentig euro zevenenzeventig cent (¬ 65.599,77) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening; goedgekeurd naar aanleiding van de jaarvergadering anno 2013.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbare bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van vennootschappen, vijfenzestigduizend vijfhonderd negenennegentig euro zevenenzeventig cent (¬ 65.599,77) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan de dato 10 september 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging door inbreng in natura, overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van dit verslag

De beide aandeelhouders, hier aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren en verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag hier in extenso over te nemen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn aandeel in dit tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen In het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend,

VIJFDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ ï y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormeld verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

De beide aandeelhouders, hier aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren en verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag volledig voor te lezen en alhier in extenso over te nemen.

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 15 september 2014 opgesteld door de Heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor bij de BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", luidt letterlijk als volgt:

" (...) 6. Besluit

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DERAEDT WILLY door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Jan DERAEDT én een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Nadine STICKER naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 54.000,00 EUR, Deze toekenning doet geen afbreuk aan

de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 15 september 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot kapitaalverhoging met vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweeënzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 72.592,01), door inbreng in natura van de vordering in rekening-courant ten belope van een totaal bedrag van vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,00) voortvloeiend uit voormeld eerder uitgekeerd bruto-dividend van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde twee aandeelhouders, zijnde de Heer Jan Deraedt en Mevrouw Nadine Sticker, welke verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij elk een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten

a-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

laste van de vennootschap, welke schuldvordering uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de" bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders hun voormelde schuldvordering op de vennootschap terug in de vennootschap in te brengen, zijnde een globaal bedrag van vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,00), voortvloeiend uit voormeld eerder uitgekeerd bruto-dividend, onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WlB: en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op tweeënzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 72.592,01), nog steeds vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderd vijftigste (1R50ste) van het kapitaal.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met voormelde wijziging en om de som van het kapitaal uit te drukken in euro, zodat het artikel 5 voortaan letterlijk zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 72.592,01) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (91750ste) van het kapitaal.

TIENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van zijn notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ELFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. De vergadering verleent in het bijzonder aan het bestuursorgaan de machtiging tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tine Planckaert

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;

- gecoördineerde statuten;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag bestuursorgaan.

07/05/2012 : IE030099
05/05/2011 : IE030099
05/05/2010 : IE030099
30/04/2009 : IE030099
30/03/2007 : IE030099
04/04/2006 : IE030099
04/04/2005 : IE030099
02/04/2004 : IE030099
09/05/2003 : IE030099
24/05/2002 : IE030099
17/05/2001 : IE030099
20/04/2000 : IE030099
01/01/1993 : IE30099
17/07/1991 : IE30099
01/01/1989 : IE30099
11/07/1985 : IE30099

Coordonnées
DERAEDT WILLY

Adresse
FRANKRIJKLAAN 13-15 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande