DERDEYN ANNIE

Société en commandite simple


Dénomination : DERDEYN ANNIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.349.582

Publication

13/01/2012
ÿþII IIII 111111 IIII Ild N

" iaoii3se"

MM POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle ging ter griffie van de akte

2:. 12. Ce

3EL

3iSCH STA BESr(J i

~O Dt[ EUF' r- r-

E3r_

'tUnt -

_:

~

~SB ~ F:ECH+:A~r~K,ÙPiiE1iJÎ'='_~

' Griffie

Ondernemingsnr : U i2 3u ta S$ .

Benaming (voluit) : Derdeyn Annie

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Beekstraat 35 8550 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 25/11/2011

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF OP 25 NOVEMBER

ZIJN BIJEENGEKOMEN :

1. Mevrouw Annie Madeleine Derdeyn, geboren te Ichtegem op eenentwintig mei negentienhonderd eenenveertig, wonende te 8550 Zwevegem, Beekstraat 35.

2. De heer Nazaire Victor VANDENHENDE, geboren te Zwevegem op acht februari negentienhonderd achtendertig, wonende te 8550 Zwevegem, Beekstraat 35.

Comparanten, die middels onderhandse overeenkomst de statuten van een gewone

commanditaire vennootschap opstellen die zij als volgt verklaren op te richten :

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een gewone commanditaire vennootschap opgericht

onder de benaming "DERDEYN ANNIE".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8550 Zwevegem, Beekstraat 35.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België

als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitoefenen van een praktijk in de kinesitherapie.

- Het bevorderen en de uitoefening van het vrij beroep van manuele therapeut, kinesitherapeut, osteopaat en andere medische en paramedische activiteiten in verband met gezondheidszorg.

- Het geven van energetisch advies in de ruimste zin van het woord (lichamelijk, woning, enzovoort).

- Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande ondernemingen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

Op de laatste llz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luw B - vervolg

Mcd PDF tt.l

Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken.

- Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

- Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezittingen.

- De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- Alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, voor zover die verenigbaar zijn met de plichtenleer die geldt voor de medische beroepen.

- Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestiging van persoonlijke zekerheden, hetzij door vestiging van zakelijke zekerheden, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

- Het organiseren en geven van seminaries en trainingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel, voor zover die verenigbaar is met medische beroepen.

- Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Inzake de kine-praktijk en andere medische- en paramedische handelingen zal het beroep enkel mogen uitgeoefend worden door iemand met de vereiste kwalificaties. Hij of zij zal persoonlijk instaan voor de prestaties. De professionele aansprakelijkheid blijft persoonlijk. Wanneer het vrij beroep van kinesitherapeut wordt uitgeoefend door een vennoot en hij of zij niet handelt volgens de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening, wordt zijn professionele fout automatisch een inbreuk op de statuten waardoor de vennoot persoonlijk aansprakelijk is ten opzicht van de vennootschap. De beroepsuitoefenaar, al dan niet vennoot, dient te zorgen voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen bij -het -BelgiscbStaatsblad -13/01/2012 --Annexes-du- Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad Lent B - vervolg

Mac! PCF 11.1

De vennootschap zorgt voor de inning van de erelonen. De beroepsuitoefenaar moet elke vorm van commerciële exploitatie wraken. Hij of zij dient tevens te zorgen voor de diagnostische en therapeutische vrijheid en neemt de plichtenleer in acht, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van zes maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Mevrouw Annie Dereyn brengt in de vennootschap een som ter grootte van vierhonderd negentig (490,00) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening. Mevrouw Annie Derdeyn wordt beherend vennoot. Als vergoeding ontvangt mevrouw Annie Derdeyn 49 aandelen.

De heer Nazaire Vandenhende brengt in de vennootschap een som ter grootte van tien (10,00) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening. Dhr. Nazaire Vandenhende wordt stille vennoot. Als vergoeding ontvangt Dhr. Nazaire Vandenhende 1 aandeel.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 500,00 euro, verdeeld in 50 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap mevrouw Annie Derdeyn, voornoemde beherend vennoot.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op één juli 2011 en zal eindigen op éénendertig december 2012. Ieder jaar per éénendertig december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Annie Derdeyn of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg MQ POF 11.1

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf één juli 201 1 tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

Voor-

pehouden

aan het

Belgisch

Staatsbtad

VOLMACHT

De oprichters verlenen tenslotte hierbij alle machten aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap "P & Q Fiduciaire" alsmede al zijn aangestelden

i en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, kantoor houdende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 5318 om, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De comparanten bevestigen dat hun identiteit werd aangetoond aan de hand van hun

identiteitskaart.

ONTWERP - TOELICHTING - AANVAARDING

" De comparanten verklaren voldoende tijdig een ontwerp van onderhavige akte te hebben ontvangen en dit ontwerp te hebben nagelezen.

Zij bevestigen dat zij voldoende op de hoogt zijn van de rechten, verplichtingen en lasten, die voortvloeien uit onderhavige akte.

WAARVAN AKTE

Gedaan te Zwevegem, 25 november 2011.

Tegelijk hiermede neergelegd  geregistreerde oprichtingsakte de dato 25 november 2011.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 25 november 2011

Annie Derdeyn

zaakvoerder

Op de laatste hiz. van Luicc B verrneldan . Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumonterende notaris, hetzij van de perso(ojneen)

bevoegd de rechtspeesonn ten aanzien van: darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DERDEYN ANNIE

Adresse
BEEKSTRAAT 35 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande