DERGO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERGO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.685.512

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0398-016
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.07.2013 13313-0584-017
20/06/2013
ÿþmod 11.1

NEERGELEGD ter GRIft-lk dei REGHTBNA(VAN1400PHANDELT

E

BRUGGE (Afdein9

op: ,i i JUNI 2013

Lie gifle

Griffie

l"t+_"t;c ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111110E111

- beP aa Be Star

Ondememingsnr : 0886.685.512

Benaming (voluit) : DERGO INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elizabetlaan 90

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Oit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 30 mei 2013,i neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid "DEKGO INVEST", met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de: vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy", met zetel te 2900: Schoten, Theofiel Van Cauwenberghlei 12, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor,: hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 29 mei 2013 luidt letterlijk als volgt :

'Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in hef kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DERGO INVEST door middel van inbreng van een deel van de rekening-courant, kan verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

pat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste; overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de; fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng: niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2000 aandelen van de vennootschap Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DERGO INVEST, ZONDER vermelding van een nominale; waarde.

IMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende dei rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 29 mei 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

a edrijfsrevisor."

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) om het te kapitaal te brengen van zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00) op één:

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

miljoen driehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00)` door de hierna beschreven inbreng in natura van een deel van schuldvorderingen in rekening-courant, ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van tweeduizend (2.000) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderdduizend euro (E 600.000,00).

Inbreng

De echtgenoten Jan De Reu  Goethals Sabine, voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een deel van hun rekening-courant die zij aanhouden in de boeken van de vennootschap, met name ten belope van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00), nadat zij elk hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en nadat zij hebben verklaard dat deze vorderingen niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, overdracht of inbeslagname. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt gewaardeerd op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De inbrengers erkennen op de hoogte te zijn van de gevolgen van hun inbreng van het gedeelte van hun respectieve schuldvorderingen als risicodragend kapitaal. Zij verklaren verder alle, al dan niet eventuele nadelige vermogensrechtelijke gevolgen, ten volle te kennen en te aanvaarden.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrengers ervan, van tweeduizend (2.000) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde echtgenoten Jan De Reu  Goethals Sabine, uitgegeven aan de globale prijs van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00).

Deze tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen driehonderd vijftigduizend euro (E 1.350.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen,

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 30 van de statuten te wijzigen door het schrappen van volgende tekst uit de huidige tekstz

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL 35 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 35 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 35 door volgende tekst

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

. i

r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

VIERDE BESLUIT  OPDRACHTEN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 30 mei 2013

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde tekst der statuten

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0350-014
16/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

..r

Ondernemingsnr : 0886.685.512

Benaming

(voluit) : DERGO INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ELEZABETLAAN 90 - 8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bernard Vanderplaetsen, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 23 december 2010, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 05 januari 2011, Boek 436, blad 38, vak 02. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DERGO INVEST met zetel te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 90, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de loop van het boekjaar te wijzigen zodat het voortaan loopt van 31 december tot 30

december van het daaropvolgende jaar.

De vergadering beslist het huidig boekjaar te verlengen tot 30 december 2011 en begin- en einddatum van

het maatschappelijk jaar te wijzigen.

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 31 van de statuten aangepast als volgt: "Het boekjaar begint op 31

december en eindigt op 30 december van het daaropvolgende jaar."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde maandag van de maand mei om

18.00 uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeengekomen plaats.

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 13 van de statuten aangepast als volgt: "De jaarvergadering zal

gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om achttien uur."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, de Heer De Reu Jan, voornoemd, hetgeen door hem alhier wordt aanvaard. De niet-statutaire zaakvoerder zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen zoals bepaald in de artikels 27, 28 en 29 van de statuten. De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering haar geen bezoldiging heeft toegekend.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist ondergetekende notaris te machtigen met de coördinatie van de statuten van de vennootschap overeenkomstig de genomen beslissingen en de nodige stukken neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan Cnockaert & Salens te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en al hun aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en schrapping inzake het rechtpersonenregister bij de diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen en voor de aanvraag, wijziging en schrapping van een BTW nummer.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

MONI"EUR DIRECTION rE

BEI k2

0' P"

Oá°-02-

2011

BELGISCH STAATSBLAD

BESTUUR

 ~c~i.tdb té" r

1-1175.^,:VKVAaf ,1/4:'j 7s`lAi`dq,~~

t-iC>i~~ L T~

~- (A~~G?trig Brugge)

2 7 itetWakeiti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 31.08.2010 10533-0218-014
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 02.08.2009 09518-0391-014
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 10.09.2008, NGL 30.11.2008 08837-0387-014

Coordonnées
DERGO INVEST

Adresse
ELIZABETLAAN 90 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande