DESIGN FOR A NEW FUTURE, AFGEKORT : DFANF

Association sans but lucratif


Dénomination : DESIGN FOR A NEW FUTURE, AFGEKORT : DFANF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 600.994.479

Publication

26/03/2015
ÿþ M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

95497

NEERGELEGD

1 6 Vi"%kti 21115

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. K

Ondememingsnr : 33W . 9941. Lir

Benaming

(voluit) : Design For A New Future

(verkort)1 DFANF

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zeger van Heulestraat 7 8501 HEULE

Onderwerp akte : Statuten

De ondergetekenden:

1. HERPOEL Carlo wonende te 8501 Heule, Zeger Van Heuiestraat 7

2. KERKHOF Jonathan wonende te 8860 Lendelede, Korenveld 11

3. VAN ACOLEVEN Mike wonende te 8770 Ingetmunster, Izegernstraat 151

Verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni, 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11 december 2002, hierna de VZW-wet genoemd, met de hiemavolgende statuten:

Titel I: naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt als naam "Design For A New Future" Deze naam wordt steeds voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw".

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging, de naam "Design For A New Future" te gebruiken.

Het logo van de vereniging is als hieronder weergegeven en is gelijkwaardig aan een vermelding van de naam van de vereniging:

[figuur]

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd ie 8501 Heule Zeger Van Heuiestraat 7. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemde gerechtelijk arrondissement.

Het verenigingsdossier met oprichtingsacte, ledenregister, notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur, aile boekhoudkundige stukken en andere belanghebbende stukken wordt bijgehouden door de voorzitter en op het adres van de maatschappelijke zetel.

Art. 3, De vereniging stelt zich tot doel

a) Opkomen voor milieuzorg hier en in derde landen

b) Kleinschalige ontwikkelingshulp bieden

c) Micro-ondernemers en hun gezin in derde landen ondersteunen om via kunst en design een inkomen te genereren uit de recyclage van afvalstoffen.

d) Huishoudelijke afvalstoffen zoals plastiekfolie via hergebruik en recyclage een waarde geven en zo het (sluik) storten of verbranden ervan vermijden.

e) Het verzamelen en verspreiden van informatie via vormingen, publicaties en workshops en andere middelen die verband houden met bovenvermelde doelen.

f) Fondsenwerving en ondersteuning van verwante verenigingen met gelijkgerichte doelstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

g) Het bieden van noodhulp in landen waar de vzw werkzaam is voor bovenvermelde doelen.

v h) Aile activiteiten die met bovengestelde doelen verband kunnen houden.

De vereniging kan aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreekse bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 11: lidmaatschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Art. 5. De vereniging telt werkelijke leden en toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend

toe aan de werkelijke leden.

a) De stichtende leden hebben in de verschillende organen waartoe ze toetreden dubbel stemrecht

b) De werkelijke leden muv de stichtende leden hebben in de verschillende organen waartoe ze toetreden enkelvoudig stemrecht.

c) De toegetreden leden hebben enkel die rechten en plichten hen toebedeeld door de wet of van de besluiten genomen in uitvoering van de wet. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd. De toegetreden leden hebben in de verschillende organen waartoe ze toetreden of die ze bijwonen ten aller tijde een raadgevende stem.

Art. 6. De vereniging telt ten minste drie werkelijke leden.

De algemene vergadering is samensteld uit de werkelijke leden.

Art. 7.

Om opgenomen te worden als werkelijk of toegetreden lid volstaat een schriftelijke vraag per brief of mail aan voorzitter. Deze legt de vraag over aan de raad van bestuur die hierover na het mogelijks inwinnen van informatie autonoom beslist.

Werkelijke leden treden slechts toe na formele opname in de ledenlijst als werkelijk lid. Tussentijds kunnen ze wel als toegetreden lid opgenomen worden.

Om toe te treden tot de vzw ais werkelijk of toegetreden lid, of om lid te blijven, is geen lidgeld vereist.

Art. 8. De werkelijke en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht:

a) de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b) de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Art. 9. Elk stichtend, werkelijk of toegetreden lid kan te aller tijden ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur. Een aanvraag tot ontslag van een lid gericht aan de raad van bestuur kan nooit worden geweigerd.

Het lidmaatschap van een lid eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie of splitsing.

De uitsluiting van een werkelijk lid kan enkel worden uitgesproken door de algemene vergadering met een twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden.

De raad van bestuur beslist soeverein over de uitsluiting van een toegetreden lid.

Elke beslissing over de uitsluiting zal wordt bevestigd door een ondergetekende brief van het betrokken orgaan, met reden en vermelding van het aantal stemmen van aanwezige leden, Men houdt een geheime stemming betreffende uitsluiting van een lid,

Ontslag nemende of uitgesloten leden of leden waarvan het lidmaatschap op een andere wijze eindigde en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggaven of vergoedingen vorderen.

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo2.2

Titel III: raad van bestuur

Art. 10, De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur van tenminste drie bestuurders. In geval de vereniging bestaat uit slechts drie werkelijke leden mogen slechts twee bestuurders aangesteld worden. De bestuurders handelen als een college. De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten aller tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering het anders zou bepalen.

Art. 11. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herkiesbaar, Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn, afzetting of andere redenen het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. De algemene vergadering wordt dan zo snel mogelijk samengeroepen om deze situatie te verhelpen.

Onverminderd Art. 26septies (wet van 2 mei 2002) gaan de bestuurders geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

De algemene vergadering stelt de raad van bestuur samen door te kiezen uit de kandidaat bestuurders. Om zich kandidaat bestuurder te stellen volstaat een eenvoudig schijven aan de voorzitter.

Art, 12.

a) De raad van bestuur kiest uit zijn leden: een voorzitter, een Secretaris en een penningmeester. De functies van voorzitter en secretaris of van voorzitter en penningmeester zijn cumuleerbaar zolang de vereniging minder dan vijftien werkelijke leden telt. De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor, In geval van zijn/haar afwezigheid wordt hijfzij vervangen door de secretaris, of bij gebrek aan de secretaris door de oudste aanwezige bestuurder.

b) De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig Is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegenen die hem/haar vervangt, doorslaggevend.

c) Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d) De raad van bestuur kan overleggen per email.

e) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereist, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen, bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per email of fax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

f) Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de secretaris of de voorzitter en ingeschreven in een daartoe bestemd register, De uittreksels die moeten voorgelegd worden en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of de voorzitter.

Art. 13. Taak van de raad van bestuur:

a) De raad van bestuur leidt de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet en de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip vanonder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ...

b) Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c) De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, zijn bevoegdheid overdragen aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaats grijpt kan ten aller tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met handelingen taken of bevoegdheden wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen rechtsgeldig vertegenwoordigd door één belast persoon, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren..

d) De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt, Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e) Desgewenst kan de raad van bestuur een dagelijks bestuur oprichten en met handelingen, taken of bevoegdheden belasten conform wat bepaald is in punt c en d van dit artikel,

f) De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering, Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht. Het huishoudelijk reglement bevat minstens de periodiciteit van samenkomst van de raad van bestuur. Bij ontbreken van een goedgekeurd huishoudelijk reglement is die periodiciteit minstens éénmaal per jaar.

g) De bestuurders worden schriftelijk of per e-mail uitgenodigd voor de raad van bestuur, met opgave van de agenda met te bespreken onderwerpen. Deze agenda wordt ten minste vijf dagen op voorhand verstuurd.

h) De aansprakelijkheid wegens bestuursfouten is een contractuele aansprakelijkheid. Op het moment van benoeming door de algemene vergadering van de vzw ontstaat een lastgevingscontract tussen de vzw en de bestuurder. Dat contract moet naar behoren worden uitgevoerd. Indien de bestuurder dit contract niet nakomt, kan de bestuurder hiervoor door de vzw zelf persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dit kan in drie gevallen:

" wanneer de bestuurder bestuursfouten maakt

" wanneer de bestuurder de VZW-wetgeving schendt

-wanneer de bestuurder een inbreuk maakt op de statuten.

Een bestuursfout treedt op wanneer een bestuurder in de uitoefening van zijn mandaat tekort komt aan de verplichting om de vzw zorgvuldig te besturen, zoals van een normaal en zorgvuldig bestuurder in die positie redelijkerwijze mag worden verwacht. Het criterium van de "goede huisvader" wordt gebruikt. De bestuursfout kan bestaan uit een beslissing, een handeling, een stilzitten, een onvoorzichtigheid, een vergetelheid enz.

De Raad van Bestuur is bevoegd te oordelen over het voorkomen van een bestuurdersfout, de emgst ervan en de evenredigheid van de aansprakelijkheid van de bestuurder. De Algemene Vergadering bepaalt de sanctie ter hoofde van de betrokken bestuurder(s).

In geval van schending van de vzw-wetgeving of na de statuten moet de vzw de schending aantonen, evenals de schade en het oorzakelijk verband tussen de schending en de schade.

Titel IV: algemene vergadering

Art. 14. De algemene vergadering is samengesteld uit aile werkelijke leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend raadgevend stemrecht. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij afwezigheid de secretaris of door de oudste aanwezige bestuurder.

Een werkelijk lid kan zich door een ander werkelijk lid laten vertegenwoordigen middels schriftelijke volmacht. Elk lid kan echter slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Als lid van de algemene vergadering kunnen ook rechtspersonen optreden. De functie van wie deze rechtspersoon zal vertegenwoordigen wordt opgenomen in deze statuten : momenteel zijn geen rechtspersonen in de algemene vergadering opgenomen.

Art. 15. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a) de wijziging van de statuten;

b) de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

c) de benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d) de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e) de goedkeuring van de begroting en jaarrekening; t) de ontbinding van de vereniging;

g) de uitsluiting van een lid;

h) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; 1) alle gevallen waarin de statuten zulks vereisen.

Art. 16.

a) De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur of ingeval een vijfde van de

leden zulks vraagt.

b) Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het volgend jaar, in de loop van het eerste trimester,

c) De termijn voor een bijeenroeping is ten minste acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of per e-mail uitgenodigd. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter enlof door de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

d) De uitnodiging bevat tevens de agenda, vastgelegd door de raad van bestuur

e) wanneer de meerderheid van de aanwezige stemmen hiermee akkoord gaat, kunnen uiterst dringende en belangrijke aangelegenheden toch besproken worden, ook al

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOE) 2.2

staan ze niet op de agenda.

t) Elk voorstel, ondertekend door 1/20ste van de leden moet op de agenda geplaatst worden.

Art. 17.

a) Inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in art 17, §c, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b) In geval van uitsluiting van een werkelijk lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

c) De algemene vergadering kan over een statuutwijziging of over een wijziging van het statutaire doel alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de werkelijke leden op de vergadering aanwezig zijn. Een beslissing inzake een statu utswijziging kan alleen worden genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige leden, De onthoudingen gelden als negatieve stemmen. Een beslissing inzake een wijziging van het statutaire doel kan alleen worden genomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige leden. De onthoudingen gelden als negatieve stemmen.

ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig zijn, kan de algemene vergadering beslissen tot verdaging waarna de beslissing met eenvoudige meerderheid kan genomen worden. De verdaagde vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

d) De regels inzake een wijziging van het statutaire doel zijn ook van toepassing op een beslissing tot vrijwillige ontbinding van de vereniging.

Art. 18. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in het verenigingsdossier. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of de voorzitter.

Tite! V: inzagerecht

Art. 19. Derden dle van belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Aile werkelijke en toegetreden leden kunnen op de zetel van de vereniging het verenigingsdossier raadplegen, inclusief aile notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden en inclusief alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Titel VI: rekeningen - begroting -controle

Art. 20.

al-let boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

b.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders, en desgevallend de commissarissen.

c.De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Art. 21.

a. Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

b. De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vereniging.

Titel VII: ontbinding. vereffening

M0D 2.2

Art. 22. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op deze wijze indien:

a) de vereniging niet in staat is zijn verbintenissen na te komen;

b) de vereniging haar vermogen of de inkomsten uit dat vermogen aanwendt voor andere doelen dan die waarvoor ze is opgericht;

c) de vereniging handelt in ernstige mate in strijd met de statuten, de wet of de openbare orde;

d) de vereniging gedurende drie opeenvolgende boekjaren geen jaarrekening heeft neergelegd;

e) de vereniging minder dan drie leden telt;

dient een gerechtelijke ontbinding plaats te vinden ingevolge de beslissing van de rechtbank van eerste aanleg.

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningvoorwaarden,

Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan door de algemene vergadering worden besloten wanneer twee derden van haar werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met een meerderheid van 4/5 van de stemmen. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig zijn kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Art. 23. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

Art. 24. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 02 rnei 2002, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake.

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk deze verbintenissen over te nemen, zodat de vereniging wordt geacht deze vanaf hun ontstaan te zijn aangegaan.

Opgemaakt in zoveel kopieën als dat er ondertekenaars zijn plus één origineel exemplaar dat op de zetel van de VZW wordt bewaard. Deze statuten werden met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering, gehouden te Heule op 29 december2014.

Benoeming van volgende personen als bestuurder:

HERPOEL Carlo wonende te 8501 Heule, Zeger Van Heulestraat 7

KERKHOF Jonathan wonende te 8860 Lendelede, Korenveld 11

VAN ACOLEYEN Mike wonende te 8770 Ingelmunster, lzegemstraat 151

Bijnoeming Bijkomende functies:

Voorzitter: HERPOEL Carlo wonende te 8501 Heule, Zeger Van Heulestraat 7 Secretaris: VAN ACOLEYEN Mike wonende te 8770 Ingelmunster, lzegemstraat 151 Penningmeester: KERKHOF Jonathan wonende te 8860 Lendelede, Korenveld 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch

Staaatsbiiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DESIGN FOR A NEW FUTURE, AFGEKORT : DFANF

Adresse
ZEGER VAN HEULESTRAAT 7 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande