DESMARETS JEF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESMARETS JEF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.904.860

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 23.08.2014, NGL 26.09.2014 14599-0340-012
24/01/2014
ÿþ mod 11.1

` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou.

aan h

Belgi: Staatst

Ondernemingsnr : 0443.904.860

Benaming (voluit) : EVBA DESMARETS JEF

1

14 2963

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 27

8940 Wervik

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; Notaris Sophie pelaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig; december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor registratie, 8j bladen geen verzendingen, op 8 januari 2014, boek 281 blad 13 vak 4, ontvangen 50 euro (¬ j 50,00), de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een buitengewone! algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « EVBA DESMARETS JEF » te 8940 jj Wervik, Nieuwstraat 27, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van: stemmen :

1. De algemene vergadering besloot om de tekst van de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal te wijzigen, zodanig het kapitaal enkel! in euro vermeld wordt.

;j 2. De vergadering besloot met eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een! bruto-bedrag van negenhonderdenachtduizend euro nul cent (¬ 908.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde negentigduizend; achthonderd euro nul cent (¬ 90.800,00), in totaal achthonderdzeventienduizend tweehonderd euro (¬ 817.200,00) netto-dividend.

3. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door BVBA; BEDRI3FSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12,E vertegenwoordigd door BV BVBA PIET DUJARDIN, vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN,; bedrijfsrevisor, over de voorgenomen kapitaalverhoging.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de ;? toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUTARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BV BVBA PIET DUJARDIN,3 i; vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

6. BESLUIT.

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA "EBVBA DESMARETS JEF" door inbreng in natura van ee nvordering die zal worden toegekend aan de heer Jozef DESMARETS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de; inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

I. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat; het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de; ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure

voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%. j

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2 De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3, De voor de kapitalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een

toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 817.200,00 EUR. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 24 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

4, Vervolgens hebben alle hierna vernoemde inschrijvers verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "EVBA DESMARETS Jar" en in te schrijven op de totaliteit van de kapitaalverhoging voor een totale waarde van achthonderdzeventienduizend tweehonderd euro (¬ 817.200,00), door middel van de vordering goals beschreven als voormeld verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met achthonderdzeventienduizend tweehonderd euro (C 817.200,00) te verhogen om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (C 18.592,01) op achthonderdvijfendertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro een cent (C 835.792,01), door inbreng:

r Door de heer DESMARETS Jozef Camiel, geboren te Teper, op zes juni negentienhonderd eenenvijftig wonende te 8670 Koksijde, Broersbankhelling 9 GV02, door incorporatie van een netto dividendbedrag van achthonderdzeventienduizend tweehonderd euro (¬ 817.200,00), waarvoor hem geen nieuwe aandelen worden toegekend, doch mits verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Alle inschrijvers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "EVBA DESMARETS JEF".

Ais vergoeding voor voormelde inbrengen ten belope van in totaal achthonderdzeventienduizend tweehonderd euro (C 817.200,00), worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch wordt de fractiewaarde per aandeel verhoogd.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderdvijfendertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro een cent (C 835.792,01) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5(kapitaal) van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "EVBA DESMARETS JEF".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8940 Wervik, Nieuwstraat 27. 5. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VPor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdvijfendertigduizend tweeënnegentig euro een cent (¬ 835.792,01).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

6. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekeing, Is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuen niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief mot worden verstaan : het total bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1/ voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2/ tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De vennootszchap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere algemen vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, meot de algemene vergadering binnen een termijn van ten hoogst twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, wiens bestuursfunctie noodzakelijkerwijze wordt waargenomen door een arts-vennoot. Deze bestuursfunctie is van welbepaalde duur. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiekn van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voo één of meerder handelingen zijn bevoegheid overdragen aan een derde persoon -- niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen die perken van de hen verleende volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

De werkverdeling en aile vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de bezoldiging ais zaakvoerder, alsook de terugbetalingen van kosten en vacaties, worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van artikel 161 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Dezelfde bepaling is van toepassing indien de vennoot-geneesheer de functie van commissaris uitoefent.

8. Commissaris : nihil

9, De vennootschap heeft tot doel: de beoefening van de geneeskunde op het gebied van eerstelijns geneeskunde, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nuttig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

- De vennootschap heeft ook tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de werderverkoop; zij mag beschikbare middelen beleggen in

zevenhonderd

naam, zonder het kapitaal

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als makelaar mogen uitmaken.

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogastaande praktijkuitoefening mogelijk te maken,

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend, in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks de verschuldigde honoraria.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven. Overeenkomsten met andere geneesheren of met derden, die ook door een geneesheer niet mogen worden afgesloten, zijn ook voor de vennootschap verboden.

10. De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste zaterdag van de maand augustus van ieder jaar, te veertien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

a/ De gewone en de bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake

.. De vaststelling van de jaarrekening

" Bestemming van de beschikbare winst

Benoeming van commissaris (commissarissen)

w Vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is;

Bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn;

Het verlenen van kwijting volgens artikel 137 van het wetboek van vennootschappen.

b/ De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

De notulen van de algemene en bijzondere algemene vergadering worden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoeke van de provinciale raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiad

09/10/2013 : IET000067
27/09/2012 : IET000067
27/09/2011 : IET000067
29/09/2010 : IET000067
01/10/2009 : IET000067
29/09/2008 : IET000067
01/10/2007 : IET000067
27/09/2006 : IET000067
20/10/2005 : IET000067
11/10/2004 : IET000067
07/10/2003 : IET000067
11/10/2002 : IET000067
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.08.2015, NGL 25.09.2015 15597-0527-013
16/11/2000 : IET000067
24/05/2000 : IET000067
01/10/1991 : IET67

Coordonnées
DESMARETS JEF

Adresse
NIEUWSTRAAT 27 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande