DESMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.699.801

Publication

21/10/2011
ÿþr Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Barlagen bit itet Belgiseh Staatsblad ÿÿ 21/10/2011 _ Annex s-du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 1 OKT. 2011

Griffie De griffier,

JJII~I~d~~IIIIV~R~!~

" 11159808



Ondernemingsnr : 0839.699.801

Benaming

(voluit) : Desmet

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandestraat 4, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 28/09/2011 gehouden ten zetel van de: vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om:

De heer Jurgen van Engeland wonende te 8450 Bredene, Gerard Defeverstraat 5 te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 01/10/2011. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Getekend Jaime Desmet Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþ~

s 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 2 e SEP. 2071

Griffie De griffier,

" 111521,.

be a Br Sta

Ondernemingsnr : 08-39 6 9 8 8 0 1

Benaming

(voluit) : DESMET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Warandestraat 4

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek), op 27 september 2011 is opgericht door 1. de heer DESMET Jaime André Marie, geboren te Brugge op 7 januari 1991, wonende te 8020 Oostkamp, Warandestraat 4 en 2. de heer VAN ENGELAND Jurgen, geboren te Mechelen op 29 juni 1982, wonende te 8450 Bredene, Gerard Defeverstraat 5, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESMET" met zetel te Oostkamp, Warandestraat 4, voor onbepaalde duur en met als doel doel, zowel in het binnen-als in het buitenland en zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

A. Het verrichten van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

B. Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen re- ; gie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor:

ruwbouwwerken, stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten, dakdekken en waterdichtmakingsactiviteiten, installatieactiviteiten, plaatsen/herstellen van schrijnwerk/glazenmaker, polyvalent schrijnwerker, tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten, elektrotechniek inclusief werken als frigorist, eindafwerking en activiteiten die onder algemeen aannemer vallen.

C. Het uitvoeren en de studie van volgende werken:

Het uitvoeren van alle aannemingswerken en aanverwante activiteiten, het uitvoeren van alle decoratiewerken, totaal inrichten van woningen en handelsruimten, herstellingswerken, verfraaiingwerken en allerhande advies in verband met de bouw, het plaatsen van afsluitingen en stellingen; ruimen van bouwterreinen, reinigen en ontsmetten van gebouwen en hun inhoud, lappen van ruiten; invoegen, schilderen en reinigen van gevels en alle overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, de uitbouw en aanleggen van netwerken; de uitwerking en realisatie van projecten; industriële systeemontwikkeling en industriële vormgeving-design, het uitvoeren van klusjes en aanverwante activiteiten.

D. De handel, import en export, klein- en groothandel, verkoop via internet, handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, bouwmaterialen, verf, vernis, behang, vloerbekleding, textiel, aankleding, meubelen van allerlei aard, inclusief installatiemateriaal, niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling, en zo verder.

Deze opsomming is geenszins beperkend maar slechts aanhalend.

E. Het verlenen van alle diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst, met in het bijzonder als het' installeren, verhuren en verkopen of handelsbemiddeling van alle instrumenten, audio-, video- en lichtapparatuur en installatie; het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden; het verzorgen van klanken lichtspelen, het bieden van allerhande vormen van amusement en overige activiteiten in verband met de recreatie.

F. Het organiseren, het verlenen van aanverwante dienstverlening, het leiden, het verlenen van advies, het werken als moderator en promoten van alle feesten, fuiven, evenementen, concerten, optredens, tentoonstellingen, toneel-, dans- en theatervoorstellingen, bals, seminaries, congressen, beurzen, vergaderingen, lezingen, bijeenkomsten, soupers, en zo verder.

G. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

H. Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord, dit wil zeggen, de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

i. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groe-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

Vdor-

/behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

peringen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

J De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

K. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake. Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/derde, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening nummer op naam van de voormelde vennootschap in oplichting, zodat er een nog te storten saldo openblijft lastens voomoemde heer DESMET Jaime van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en lastens voornoemde heer VAN ENGELAND Jurgen van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd eu "

-

ro werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC BANK, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op zevenentwintig september twee duizend en elf en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoer- : der wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten . verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van de maand september om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeelte- , lijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

' Onder voormelde opschortende voorwaarde werd, met éénparigheid van stemmen aangesteld als zaak-

voerder voor onbepaalde duur: de heer DESMET Jaime, wonende te 8020 Oostkamp, Warandeberg 4.

Volmacht werd gegeven aan de naamloze vennootschap "Fiducia) Accountancy", met kantoor te 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 29, vertegenwoordigd door de heer Jan Copman, met mogelijkheid tot in de . plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregis- ter, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondememingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vóôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek

van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WARANDESTRAAT 4 - 8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent lUcWttt -rrrg

O De griffier

Ondernemingsnr : 0839.699.801

Benaming

(voluit) : DESMET

(verkort) :

i EERGELEG D

lffie Rechtbank Koophandel

16 FEB 11315

Griffie

*1503364

be E B st,

Oh1I

Q.

-BijragenbliFellétiséligtaatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 02.02.2015.

Onder voorzitterschap van de heer Desmet Jaime wordt de bijzondere algemene vergadering voor open verklaard. De vergadering is geldig samengesteld aangezien alle aandelen aanwezig zijn.

Er wordt voorgesteld de heer Jurgen van Engeland te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden, die aanvaardt.

Dit wordt met éénparigheid goedgekeurd.

Oostkamp, 02.02.2015

DESMET JAIME

Zaakvoerder

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 12.09.2015, NGL 24.09.2015 15602-0023-012

Coordonnées
DESMET

Adresse
WARANDESTRAAT 4 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande