DESPRIET GEBROEDERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DESPRIET GEBROEDERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.703.376

Publication

04/04/2014
ÿþOnderneMingsnr : 0428.703.376

Benaming

(voluit) : N.V. Despriet Gebroeders S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Engelse Wandeling 2 Kl, 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel dd. 20 maart 2014 over de voorgenomen fusie door overneming na vereniging van alle aandelen in één hand van Lavoir du Castert sa door N.V. Despriet Gebroeders SA. nv. Voor de Nederlandse tekst van het fusievoorstel zie http://desprietgebroeders,beffusievoorstelnl.pdf. Voor de Franstalige tekst van het fusievoorstel zie http://desprietgebroeders.beffusievoorstelfr.pdf,

Despriet Management bvba

Gedelegeerd Bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger

Philippe Despriet

Mon Word 11.1

[L-WeeLO:.3' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

Voor. behoud aan h( BeIglst Staatsb

III IllmpollUI1j1J1111111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2014
ÿþ I Mod Word 11.1

Mt- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " " " 

Ondernemingsnr : 0428.703.376

Benaming

(voluit) : NV DESPRIET GEBROEDERS SA

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8500 KORTRIJK, Engelse Wandeling 2 KI

(volledig adres)

Onderwerp akte; MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, notaris te Menen op zesentwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap' "NV DESPR1ET GEBROEDERS SA" volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING Kennisname van het fusievoorstel

1. De raad van bestuur neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel dat sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking was voor de aandeelhouders en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op twintig maart tweeduizend en veertien door de raad van bestuur van de ovememende vennootschap enerzijds en door de vereffenaar van de overgenomen vennootschap, anderzijds, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen; dit fusie voorstel werd neergelegd , (i) door de overgenomen vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tournai op éénendertig maart tweeduizend en veertien en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien april tweeduizend en veertien onder nummer 14077562 en (ii) door de overnemende vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op vijfentwintig maart tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier april tweeduizend en veertien onder nummer 14074082.

Il. De raad van bestuur verklaart dat de aandeelhouders de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze raad van bestuur en van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de stukken en documenten, in toepassing van artikel 720, e van het Wetboek van Vennootschappen.

111. De raad van bestuur verklaart dat het fusievoorstel werd openbaargemaakt ten minste zes weken voor heden en dat geen aandeelhouder (s) van de overnemende vennootschap die alleen of samen vijf procent van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigd, de bijeenroeping heeft (hebben) gevraagd van een buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap,

IV. De raad van bestuur verklaart de inhoud van het fusievoorstel te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het voorstel.

V. De raad van bestuur heeft kennis genomen van de beslissing van het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap allebei gehouden op heden voorafgaande dezer en inhoudende de goedkeuring van de fusie door de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING Fusiebesluit  overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Overneming bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de overgenomen vennootschap en vermogensovergang

De raad van bestuur keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op twintig maart tweeduizend en veertien door !let bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap (SA "LAVOIR DU CASTERT") en door; de Raad van bestuur van de overnemende vennootschap en dat werd neergelegd en bekendgemaakt als' voormeld, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur betuigt bijgevolg expliciet haar instemming met de verrichting waarbij de overnemende ; vennootschap de voormelde overgenomen vennootschap, de SA LAVOIR DU CASTERT, bij wijze van met, fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en veertien

geacht boekhoudkundig verrricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

(IM111.11.1J1911.1

II

MON1TEU

BELGE

NEERGELEGD 9 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

D Gent, atd....KORTRIJK

terme

14 .-08 ELGISCH S

- 2014

TAATSB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,4aan het eelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn in dé overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere ' rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen van bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Statutenwijziging

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap stelt vast dat het doel van de overgenomen vennootschap naar aanleiding van onderhavige fusie niet zal dienen te worden uitgebreid gezien het doel van de overgenomen vennootschap niet meer actueel is,

6. Eigendomsovergang

De raad van bestuur keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap

goed.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat aile activa en passive, die alle, zonder

uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de ovememende vennootschap.

7. Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap heeft verklaard eigenaar te zijn van de hierna beschreven onroerende

goederen:

STAD MOESKROEN VIJFDE AFDELING

1. Een woonhuis op en met grond, Chaussée de Lille 134/136, volgens uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op achtentwintig april tweeduizend en veertien ten kadaster bekend sectie G nummer 655 V, voor een oppervlakte van achttien centiare en een kadastraal inkomen van negenhonderd éénentachtig euro (E 981,00).

2. Een industrieel gebouw op en met grond, Chaussée de Lille 134/136, volgens uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op achtentwintig april tweeduizend en veertien ten kadaster bekend sectie G nummer 655 T, voor een oppervlakte van zeven are zestien centiare en een kadastraal inkomen van tweeduizend honderd en twaalf euro (E 1112,00).

8. Andere bestanddelen van het overgenomen vermogen

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat benevens de activabestanddelen die hierboven werden opgesomd, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom; alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid,

DERDE BESLISSING: Volmachten

De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan Fibo Consult Fiduciaire, met zetel te Kortrijk, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van ondernemingen en desgevallend, bij de Administratie van de BTW, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

-expeditie akte statutenwijziging.

Meester Francis DEVELTER, notaris te Menen.

Op de lutes blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0428.703.376

Benaming

(voluit) : N.V. DESPRIET GEBROEDERS S.A.

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Engelse Wandeling 2 KI, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : vaststelling einde bestuursmandaat  fusie door overneming van het gehele' vermogen van de overgenomen vennootschap "Aides Gullegem"

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op vier en twintig april tweeduizend en dertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N,V., DESPRIET GEBROEDERS S.A," met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk,, Engelse Wandeling 2 K1;

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, ondememingsnummer 0428.703.376, en BTWplichtig, onder het nummer BE428.703.376

BLIJKT HET VOLGENDE:

I.UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER,

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte de notulen vast te stellen van dei vergadering die zal besluiten over de fusie door overneming door onderhavige vennootschap van de naamloze: vennootschap ALDES GULLEGEM, met zetel te Kortrijk, Engelse Wandeling 2 K4, verder ook genoemd "de, overgenomen vennootschap".

Aldus deelt de voorzitter mee en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat de vergadering volgende AGENDA heeft:

1, Vaststelling dat ingevolge het overlijden van de heer Albrecht Despriet, zijn bestuursmandaat vervallen is.

2.Lezing en onderzoek van het fusievoorstel opgesteld op 10 februari 2013, neergelegd ter griffie van de' rechtbank van koophandel te Kortrijk op 15 februari 2013, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-02-28/0035102.

De aandeelhouders hebben kosteloos een afschrift van dit voorstel bekomen,

3. Besluit tot fusie waarbij de overnemende vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het fusievoorstel, en goedkeuring van de hiermee gepaard gaande verrichtingen, overgaat tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap ALDES GULLEGEM,

4. Ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap "ALDES GULLEGEM", met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting;

5, Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de over te nemen vennootschap "ALDES GULLEGEM" op de overnemende vennootschap "N,V. DESPRIET GEBROEDERS S.A."; en als gevolg: hieraan, vaststelling van de verwezenlijking van de fusie

Il. Dat uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandelen van de vennootschap gehouden worden door de, naamloze vennootschap N.V, DESPRIET GEBROEDERS S.A., welke aldus enig aandeelhouder is, en de bevoegdheden uitoefent welke toekomen aan de algemene vergadering.

III. Dat de bestuurders van onderhavige vennootschap, hetzij alhier aanwezig zijn en verklaren kennis te hebben van de agenda, hetzij hebben verzaakt aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van vennootschappen.

IV. Dat de vennootschap geen commissaris aangesteld heeft

Dat derhalve de vergadering geldig is samengesteld en bevoegd om te besluiten over de agenda,

Il. NALEVING VAN DE VOORAFGAANDE WETTELIJKE VEREISTEN

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de overnemende vennootschap moeten worden vervuld, stelt de

voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast :

a) De raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen hebben op 10 februari 2013 een fusievoorstel

opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 15

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

k~e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge februari 2013, en bij mededeling gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-0228/0035102 (overnemende vennootschap) en nummer 2013-02-28/0035104 (overnemende vennootschap),

b) De raad van bestuur van onderhavige vennootschap heeft er zich van vergewist, dat sinds datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

c) De raad van bestuur van de overgenomen vennootschap heeft de raad van bestuur van onderhavige vennootschap erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden.

d) Het fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergadering vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken hebben kennis kunnen nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, werden op de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

De voorzitter van de algemene vergadering deelt mede dat hij door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap bevestiging heeft ontvangen dat de overgenomen vennootschap onder opschortende voorwaarde van fusie door overneming, tot fusie door overneming door de huidige vennootschap heeft besloten, ingevolge akte verleden voor ondergetekende Notaris op heden voorafgaandelijk aan deze.

BESLUITEN.

De algemene vergadering heeft de uiteenzetting van haar voorzitter aanhoord en voor juist erkend.

De vergadering vat vervolgens de agenda aan, en neemt na beraadslaging de hiernavolgende besluiten Volgende besluiten worden genomen

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het overlijden van de heer Albrecht Despriet, en stelt vast dat ingevolge zijn overlijden, het bestuursmandaat van de heer Albrecht Despriet vervallen is,

Tweede besluit

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, de aanwezige aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de voorzitter te ontslaan van de integrale voorlezing ervan, en keuren dit fusievoorstel goed. Derde besluit

De vergadering besluit tot de fusie door overneming van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "ALDES GULLEGEM" over te gaan en dit overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het fusievoorstel.

Vierde besluit

Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de fusiestaat per 31 december 2012, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zich voordoen als volgt op basis van de fusiestaat per 31 december 2012:

VASTE ACTIVA

VLOTTENDE ACTIVA

V. Voorraden en bestellingen in uitvoering 106.594,21

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 232.830,88

IX. Liquide middelen 750,11

X. Overlopende rekeningen 30,27

TOTAAL ACTIVA 340.205,47

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN

I. Kapitaal 297.472,23

V. Overgedragen resultaat 40.028,77

SCHULDEN

VI I I Schulden op meer dan één jaar 2.227,40

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 477,07

TOTAAL PASSIVA 340.205,47

De verschijner verklaart dat de overgenomen vennootschap eigenaar is van volgende onroerende

goederen:

GEMEENTE WEVELGEM

Deelgemeente Gullegem

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Martine" (waarvan blok D genaamd is "Residentie

Caroline"), opgericht op een perceel grond gelegen te Wevelgem, Gullegem aan de Peperstraat, thans bekend

A op het kadaster Wevelgem, derde afdeling, Gullegem, sectie C, nummer 9/T met een oppervlakte van vier en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge veertig are negen centiare (44a 9ca).

* In het blok C:

- de dubbele garage nummer 37 + 38 gelegen in de kelderverdieping omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke dubbele garage met kantelpoort en toegang tot een doorgang

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

twee en veertig/tienduizendsten (42/10.000 thans ingevolge wijzigende basisakte van 17 juli 2000 twee en

veertig/vijftienduizendsten (42/15.000))

- het appartement M2, gelegen op de dakverdieping, en in de kelder de berging nummer 31 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

een hall met vestiaire, een W.C., een badkamer, een slaapkamer, en in de hall een zoldertrap naar privatieve (onafgewerkte) zolderruimte met voorziening voor de centrale verwarming, en in de kelder de berging nummer 31

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

tweehonderd zeventig/tienduizendsten (270/10.000 thans ingevolge wijzigende basisakte van 17 juli 2000

tweehonderd zeventig/vijftienduizendsten (270/15.000))

* In het blok A + B:

- de parking nummer 5 in de kelderverdieping omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke overdekte parking

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zeventien/tienduizendsten (17/10.000, thans ingevolge wijzigende basisakte van 17 juli 2000

zeventien/vijftienduizendsten (17/15.000))

* In het blok D (genaamd Residentie Caroline):

- De winkel genummed VI op de gelijkvloerse verdieping omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke winkelruimte

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd en achttien/vijftienduizendsten (118/15.000)

Voormelde goederen zijn kadastraal beschreven als volgt

- voor wat het appartement, winkelruimte en berging betreft: "A3/R/B31"

- voor wat de parking en dubbele garage betreft: "S5-G37.38"

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goederen behoorden oorspronkelijk als grond toe aan de naamloze vennootschap "ALDES GULLEGEM" ingevolge;

- inbreng door de naamloze vennootschap "N.V, Despriet Gebroeders S.A", blijkens akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 15 juni 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 28 juni daarna, boek 3836 nummer 2;

- ruiling met de gemeente Wevelgem blijkens akte verleden voor de heer Peter Gallein, Adjunct-Commissaris bij het Aankoopcomité te Kortrijk op 25 juni 1993, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 27 juli daarna, boek 4585 nummer 29.

De naamloze vennootschap "Aides Gullegem" heeft er zelf de gebouwen laten oprichten,

BASISAKTE EN WIJZIGENDE BASISAKTES

De naamloze vennootschap "Aides Gullegem" heeft blijkens basisakte verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem op 24 september 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 oktober daarna, boek 3937 nummer 3, het onroerend goed gebracht onder het stelsel der horizontale eigendom en gedwongen onverdeeldheid.

Voormelde basisakte werd gewijzigd blijkens opeenvolgende akten verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem, respectievelijk op 12 november 1991, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 28 november daarna, boek 4197 nummer 28, op 25 november 1992, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 9 december daarna boek 4432 nummer 15 en op 29 maart 1993, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 9 april daarna, boek 4511 nummer 30.

In zelfde basisakte stond vermeld in haar artikel 10 dat de onverdeelde delen onderverdeeld werden in tienduizenditienduizendsten, doch dat, indien de naamloze vennootschap "Aides Gullegem" eigenares zou worden van het aanpalend perceel 10)L met een oppervlakte van drie aren drie en zeventig cenitaren (3a 73ca), dat dan de drie kadastrale percelen, zijnde 9/N, 8/E en 10IL voor wat betreft de grond, samen gebracht zouden worden onder het stelsel van horizontale mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid, zowel wat betreft de huidige blokken A+B en C, als de nog op te richten blok(ken) op het perceel nummers 9/N en 10/L langs het Dorpsplein.

Alsdan zullen het aantal tienduizendsten in de gemene delen van het bestaande gebouw A+B+C behouden blijven, doch zal het aantal tienduizendsten hierboven vermeld, herleid worden voor wat betreft de onverdeeldheid in de grond (zijnde over de drie kadastrale percelen) tot een aantal van tienduizend/vijftienduizendsten (10.000/15.000), waarbij aan de nog op te richten blok(ken) vijfduizendfvijftienduizendsten (5.000/15.000) in de grond aanbedeeld worden, zodat voor wat betreft de

z e

w voormelde tienduizendsten van de blokken A+B en C in de breuk van het aantal aandelen in de grond, de teller zal behouden blijven en de noemer, zijnde tienduizendsten, zal vervangen worden door vijftienduizendsten. In de wijzigende basisakte verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem op 21 februari 1996, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op één maart daarna, boek 5108 nummer 4, heeft de naamloze vennootschap "Aides Gullegem" zich het recht voorbehouden om de gecreëerde vijfduizend/vijftienduizendsten in de voormelde grond aan te bedelen aan de er op te bouwen privatieven (zijnde blok D).

..) Eveneens werden in de gemelde wijzigende basisakte de tienduizendsten in de grond vervangen door de vijftienduizendsten en dit voor elk reeds verkocht privatief alsmede voor de nog te verkopen privatieven, alles zoals hiervoor omschreven,

Blijkens onderhandse akte van 13 november 1996 heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders beslist het artikel 10 der statuten van de Residentie Martine te wijzigen waarbij in dit artikel volgende tekst werd opgenomen: "de resterende vijfduizend/vijftienduizendsten in de grond zullen aanbedeeld worden door de naamloze vennootschap "Aides Gullegem" aan de te bouwen privatieven in de blok D, welke zal gewoud worden op het perceel 101L en deel van 9/P.

Bij de oprichting van blok D zullen vijfduizend/vijftienduizendsten gecreëerd worden en verdeeld worden tussen de privatieven van blok "D".

Bij akte van notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem op 14 november 1996, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 2 december daarna, boek 5365 nummer 6 werd deze beslissing notarieel vastgelegd door de syndicus, mevrouw Brigitte Hellebaut te Kortrijk, handelend onder de handelsnaam Woningbureau Immo Kortrijk en door de naamloze vennootschap "Aides Gullegem"

Blijkens akte verleden voor de werkende notarissen op 6 september 1999, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 28 september daarna, boek 5990 nummer 6, werd de wijzigende basisakte verleden, waarbij de blok D werd gecreëerd, genaamd "residentie Caroline" en werden de privatieven met hun respectievelijk aantal vijftienduizendsten in de gemene delen van de grond van de ganse residentie Martine gecreëerd, en werd aan de naamloze vennootschap NECCAL een toelating tot bouwen met verzaking aan het recht van natrekking verleend, om het gebouw van de blok D (residentie Caroline) op te richten op de voormelde eigendom.

Blijkens akte verleden voor de werkende notarissen op 14 december 19 december 1999 overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 januari 2000, boek 6221 nummer 4, werd de basisakte nogmaals gewijzigd, doch enkel wat betreft de interne verdeling van de privatieven van de blok D.

Blijkens akte verleden voor de werkende notarissen op 17 juli 2000, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 27 juli 2000, boek 6473 nummer 2 werd de basisakte een laatste maal gewijzigd.

De overnemende vennootschap zal gesubrogeerd zijn in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap dienaangaande, en verbindt er zich toe deze op te leggen aan haar rechtverkrijgenden, te welken titel ook gehouden.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG INGEVOLGE DE FUSIE

De overgang van de activa en passiva op de verkrijgende vennootschap geschiedt onder algemene titel en gebeurt op basis van de fusiestaat per 31 december 2012.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot de overgedragen activa en passiva, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa en passiva, gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De verkrijgende vennootschap bekomt de volle eigendom van de ingebrachte activa en passiva vanaf heden. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf 1 januari 2013 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte activa en passiva.

De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa en passiva.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

Voorschreven goederen worden overgedragen ten titel van overgang te algemene titel, zonder waarborg voor verborgen gebreken, in de staat waarin ze zich thans bevinden met alle voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden, vrij aan de overnemende vennootschap zich tegen de ene te verzetten en de andere in zijn voordeel te doen gelden, doch alles op eigen kosten en risico.

De oppervlakte hiervoor uitgedrukt is niet gewaarborgd. Het verschil, hoe groot ook, komt onvergelci in voor-en nadeel van de verkrijgende vennootschap.

Deze laatste zal in volle eigendom en genot komen vanaf heden, mits van heden af ook alle lasten, belastingen en verhaalbelastingen af te dragen. Boekhoudkundig evenwel wordt de inbreng geacht uitwerking te hebben vanaf 1 januari 2013.

Gebruik: de overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de huursituatie en gebruikssituatie van het ingebrachte goed.

De verkrijgende vennootschap verklaart kennis te hebben van de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden opgenomen in de eigendomstitels van de ingebrachte goederen, en zij erkent gesubrogeerd te zijn in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap dienaangaande.

STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ORDENING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verschijners verklaren uitdrukkelijk°voorralle opgerichte constructies de vereiste bouwvergunningen of stedenbouwkundige vergunningen te hebben verkregen en zij verklaren dat zij geen kennis hebben van enig bouwmisdrijf betreffende voorschreven goederen.

2, De verkrijgende vennootschap zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde

overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of bouwvergunning, zonder verlies of

onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de

overgenomen vennootschap te kunnen uitoefenen of haar tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

De overgenomen vennootschap verklaart geen weet te hebben van enige voorlopige of definitieve

beschermingsmaatregel,getroffen in het kader van de,wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw, als

monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap, 'Met betrekking tot de ingebrachte goederen.

Hij verklaart dat er hem voor de ingebrachte goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat hij

geen weet heeft van een geplande onteigening.

VERKLARINGEN IN VERBAND MET HET BODEMDECREET

De overgenomen vennootschap legt hierbij het bodemattest voor afgeleverd door OVAM met betrekking tot

de in te brengen goederen.

De inhoud ervan luidt ais volgt :

inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend onderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3, Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd, of vervangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

Vijfde Besluit

Als gevolg van dit besluit gaat geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "ALDES GULLEGEM" met alle rechten en plichten, over op onderhavige ovememende vennootschap, die reeds houder is van de totaliteit van de aandelen van de overgenomen vennootschap.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Overeenkomstig de bewoordingen van het fusievoorstel, zijn alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, identiek, en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ' ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen zullen worden gecreëerd die bijzondere '. rechten toekennen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de ovememende vennootschap, noch aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT.

1, De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda afgehandeld werden.

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming verwezenlijkt is, en dat de overgenomen vennootschap ALDES GULLEGEM definitief opgehouden heeft te bestaan.

BEVESTIGING EXTERNE EN INTERNE WETTIGHEID

Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Getekend door Katrien Devaere, Geassocieerd Notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte vaststelling

einde bestuursmandaat  fusie door overneming

van het gehele vermogen van de overgenomen

vennootschap "Aides Gullegem";

- gecoördineerde statuten.

w Voor,

1 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0428.703.376

Benaming

(voluit) : N.V. Despriet Gebroeders S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Engelse Wandeling 2 K1, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel dd.10 februari 2013 over de voorgenomen fusie door overneming na vereniging van alle aandelen in één hand van Aides Gullegem nv door N.V. Despriet Gebroeders S.A. nv.

Despriet Management bvba

Gedelegeerd bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger

Philippe Despriet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

1 5. 02. 2013

FiËCHTï'ANK KOOPHANDEL

iffie htFjlJK

G

ICI IIII~I III IV~III IIII

*13035102*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12512-0024-021
31/01/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2

MONITEUR c3ELGE

DI ~ ECTIOP.J

2012

UUl3rûG`AD

I~lEEi-iUi=LEGQ

1 t 01. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

GtiffFda KORTRIJK

+iaoaJ31s1

11111

Ondememingsnr : 0428.703.376

Benaming

tvo uit) : N.V. DESPRIET GEBROEDERS S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Engelse Wandeling 2K1, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting bestaande aandelen in aandelen op naam - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door meester Bernard Boes, notaris te Kortrijk, ondergetekend op acht en twintig

december tweeduizend en elf

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "N.V. DESPRIET GEBROEDERS S.A.", met zetel te, met zetel te Kortrijk, Engelse

Wandeling 2K1, hebbende als ondememings- en BTW-nummer 0428.703.376 en ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Kortrijk

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1.Omzetting van de bestaande aandelen in aandelen op naam.

2.Aanpassing van de desbetreffende artikelen.

Il. Dat de aandeelhouders vrijwillig In vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of

vertegenwoordigd zijn en de algeheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden

voorzien door artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

Ill. Dat alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn of schriftelijk erkend hebben behoorlijk

opgeroepen te zijn, en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van

vennootschappen.

IV. Dat huidige vergadering derhalve geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

V. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

VI. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid voor de overige besluiten.

VII. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VIII. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

IX. De vennootschap geen commissaris aangesteld heeft.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig

werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren.

lv BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit.

De vergadering besluit de bestaande aandelen om te zetten in aandelen op naam, en zij besluit dat de

aandelen van de vennootschap verplichtend op naam zullen zijn.

De vergadering stelt vast dat ingevolge dit besluit de bestaande aandelen aan toonder van rechtswege van

onwaarde zijn geworden, en dat deze worden vervangen door een inschrijving in het register van aandelen.

Tweede Besluit

De vergadering besluit de desbetreffende artikelen van de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen zoals hierna weergegeven.

Artikel 6 van de statuten zal aldus als volgt luiden:

~Cp de laatste blz van Luik B vermelden : r scto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de p, rso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordiger,

Verso : Naam en handtekening.

B

1

"

voor-

' lehoudon

?egisch SFzatsblaa

"De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig de wet. De

algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt gehouden in elektronische vorm, binnen de perken van de wet.

Artikel 17 van de statuten zal aldus als volgt luiden:

"'m te worden-toegelaten-tot-je-algemene vergadering kan de raad van bestuur eisen dat elke eigenaar van aandelen 5 vrije dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam deponeert in de zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld.

Aandeelhouders, bestuurder van de vennootschap, kunnen hun aandelen steeds op de vergadering zelf neerleggen."

De vergadering stelt vast dat alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door notaris Bernard Boes, met standplaats te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte omzetting bestaande

aandelen in aandelen op naam - wijziging statuten de dato acht en twintig december tweeduizend en elf;

- aangehechte aanwezigheidslijst;

- gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 29.08.2011 11482-0092-017
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 31.08.2010 10535-0131-016
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 26.08.2009 09679-0245-016
14/04/2015
ÿþ MOd Word 11.1

[MM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111110331

w

NEERGELEGD

 1 APR. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Grrffr

Ondememingsnr : 0428.703.376

Benaming

(voluit) : N.V. DESPRIET GEBROEDERS S.A.

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Engelse Wandeling 2 K1

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel  wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk op vijf en twintig

maart tweeduizend vijftien,

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "N.V. DESPRIET GEBROEDERS S.A.", met zetel te Kortrijk, Engelse Wandeling 2 K1.

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, onder nummer 0428.703.376, en

BTW-plichtig onder het nummer 8E0428.703.376.

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

1. Verslag van de raad van bestuur ter toelichting van het voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, met in bijlage een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2014.

2. Voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap door uitbreiding ervan als volgt:

"- De aan- en verkoop en in- en uitvoer van rollend materiaal en machines en de verhuur ervan.

- Het uitvoeren van onderhoudswerken aan rollend materiaal en machines ten behoeve van derden.

- Het ontwerpen van installaties en machines voor onder andere mobiele dienstverlening aan alle

segmenten van de economie, de verkoop en/of verhuur ervan en/of het verlenen van diensten met deze

installaties en machines.

Het reconditioneren van verpakkingen met als doel het hergebruik ervan.

- De mechanische recyclage van kunststof met als doel de aanmaak en productie van secondaire

grondstoffen en/of eindproducten.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden reinigen van rollend

materiaal en gebouwen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden onderhoud en herstellen van

rollend materiaal.

- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

* Het gewone onderhoud van auto's wassen mobiel en niet-mobiel, anti-roest behandeling, olie verversen,

vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz.

* De groothandel in reinigingsmiddelen voor industrieel gebruik.

* De kleinhandel in pleziervaartuigen, surfplanken, zeilen, enz.

* De verhuur van personenauto's met chauffeur.

* Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

* Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

* Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enz.

* Het vegen en schoonspuiten van straten, paden, parkeerterreinen, enz.

* De verhuur van pleziervaartuigen."

3. Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

II. Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ill. Dat de vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

IV. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

V. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de vier/vijfden van de stemmen moeten bekomen voor wat de doelswijziging betreft, en de gewone meerderheid voor de overige besluiten.

VI. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen. VI I. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VIII. Alle bestuurders zijn aanwezig of hebben schriftelijk erkend behoorlijk opgeroepen te zijn,

IX. de vennootschap heeft geen commissaris aangesteld

Eerste besluit.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur en van de

staat van activa en passiva van de vennootschap.

Tweede besluit.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, door uitbreiding van het bestaande doel

zoals voorgesteld in punt 2 van de agenda.

Derde besluit.

De vergadering besluit dat artikel 3 van de statuten voortaan ais volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel :

- de handel en fabricage van alle bouwmaterialen en stortbeton;,

- het vervoer van goederen voor rekening van derden zowel langs de baan, het water, per spoor of in de

lucht, zowel in België ais in het buitenland;

- de aankoop en verkoop van wisselstukken en onderdelen alsmede het herstellen van voertuigen en alle

industriële installaties in de meest ruime zin van het woord;

- de handel in brandstoffen en oliën;

- het opkopen en recycleren van aile materialen;

- het verhuren van machines en industriële installaties met of zonder personeel.

- De aan- en verkoop en in- en uitvoer van rollend materiaal en machines en de verhuur ervan.

- Het uitvoeren van onderhoudswerken aan rollend materiaal en machines ten behoeve van derden.

- Het ontwerpen van installaties en machines voor onder andere mobiele dienstverlening aan alle

segmenten van de economie, de verkoop en/of verhuur ervan en/of het verlenen van diensten met deze

installaties en machines.

- Het reconditioneren van verpakkingen met als doel het hergebruik ervan.

- De mechanische recyclage van kunststof met als doel de aanmaak en productie van secondaire

grondstoffen en/of eindproducten.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden reinigen van rollend

materiaal en gebouwen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden onderhoud en herstellen van

rollend materiaal.

- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

* Het gewone onderhoud van auto's wassen mobiel en niet-mobiel, anti-roest behandeling, olie verversen,

vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz.

* De groothandel in reinigingsmiddelen voor industrieel gebruik.

* De kleinhandel in pleziervaartuigen, surfplanken, zeilen, enz.

* De verhuur van personenauto's met chauffeur.

* Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

* Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

* Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enz.

* Het vegen en schoonspuiten van straten, paden, parkeerterreinen, enz.

* De verhuur van pleziervaartuigen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het patrimonium bestaande uit onroerende goederen te

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en er oordeelkundig over te beschikken.

Binnen het kader van het maatschappelijk doet zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen,

opfrissen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, in huur nemen van alle onroerende goederen, al dan niet

gemeubeld of uitgerust voor bijzondere doeleinden. Zij zal alle leningen kunnen aangaan, hypothecaire en

anderen, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op de aankoop, het bouwen of

verbouwen of uitrusten van onroerende goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken,

Verder zal zij alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële en burgerlijke daden kunnen

stellen zowel in België als in het buitenland."

Voormelde besluiten zijn genomen met éénparigheid van stemmen.

VOLMACHT.

Met het oog op de bewerkingen in het ondernemersloket en de BTW, verklaart de verschijner volmacht met

mogelijkheid tot substitutie te geven aan mevrouw Els Camelbeke, wonend te Oostrozebeke, Keizerstraat 8.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte uitbreiding

doel  wijziging statuten de dato vijf en twintig

maart tweeduizend vijftien;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 29.08.2008 08689-0302-016
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.08.2007 07709-0368-016
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 31.08.2006 06765-0487-015
10/04/2006 : KO109956
21/02/2005 : KO109956
18/02/2005 : KO109956
08/02/2005 : KO109956
20/04/2004 : KO109956
12/12/2002 : KO109956
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 27.08.2015 15530-0470-018
26/01/2002 : KO109956
22/11/2000 : KO109956
01/01/2000 : KO109956
08/01/1999 : KO109956
25/01/1997 : KO109956
16/02/1993 : KO109956
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16541-0587-018

Coordonnées
DESPRIET GEBROEDERS

Adresse
ENGELSE WANDELING 2K1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande