DESTRANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DESTRANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.669.457

Publication

24/01/2014
ÿþMai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo

behou

aan h

*14025131*

--

Ondernemingshr : 0467.669.457

Benaming

(voluit) : DESTRANS

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Blokkestraat 12, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte verlenging en wijziging boekjaar  wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering wijziging statuten  herbenoeming bestuurders

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op drieëntwintig december tweeduizend dertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de; naamloze vennootschap "DESTRANS", met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Blokkestraat 12.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0457,669.457, en: B7Wplichtig onder nummer BE457.669.457.

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

"

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

1. Verlenging van het lopende boekjaar tot 30 september 2014 en wijziging van het boekjaar zodat dit voortaan de periode zal omvatten van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar.

' Vervanging van de tekst van artikel 20 van de statuten;

2. Wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering naar de vierde woensdag van februari om, achttien uur.

; Vervanging van de tekst van artikel 14 van de statuten;

3. wijziging van de artikelen 7 en 14 van de statuten als gevolg van de vaststelling dat de aandelen van de vennootschap op naam gesteld werden.

: 4. herbenoeming van de bestuurders.

II. Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig e vertegenwoordigd zijn en de geheelheid van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

; III. Dat deze vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de, agenda.

IV. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

V. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan ; ; de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid voor de overige besluiten.

VI. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

; VII. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VIII, Alle bestuurders zijn aanwezig of hebben schriftelijk erkend behoorlijk opgeroepen te zijn.

IX. de vennootschap heeft geen commissaris aangesteld.

Eerste besluit.

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot 30 september 2014, en zij beslist dat het:

boekjaar voortaan de periode zal omvatten van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar.

Als gevolg van bovenstaande beslissing wordt de tekst van artikel 20 van de statuten vervangen door de

volgende tekst:

Artikel 20:

, Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesIcy,ten, en maakt de raad van bestuur,:, overeenkomstig de wet, de inventaris en de jaarrekening op, evenals, indien wettelijk verplicht een jaarverslag.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.



MON ITE LR BELGE NEERGELEGD

17- 01- 2011i -9. Dl. 2014

ELGISCH STAATSOLAI- RECHTBANK KOOPHANDEL

PiiffieRa_





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede besluit.

De vergadering besluit de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de vierde woensdag van februari om achttien uur,

Ais gevolg hiervan wordt de tekst van artikel 14 van de statuten vervangen door de tekst weergegeven onder het derde besluit.

Derde besluit

De vergadering stelt vast dat de aandelen werden omgezet in aandelen op naam en zij stelt vast dat de artikelen 7 en 14 nog moeten aangepast worden aan dit eerder genomen besluit. Zij besluit de tekst van deze artikelen aan te passen als volgt:

Artikel 7:

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig de wet. De algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt gehouden in elektronische vorm, binnen de perken van de wet.

De overdracht van aandelen onder levenden, ten kosteloze of ten bezwarende titel, of de overdracht wegens overlijden, van één of meer aandelen van onderhavige vennootschap, zal slechts kunnen plaats hebben dan onder volgende goedkeuringsclausule:De aandeelhouder, die één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, dient de goedkeuring daartoe te bekomen van de Raad van Bestuur.

Hij richt een aangetekende brief aan de Raad van Bestuur, waarin hij meedeelt hoeveel aandelen hij wenst over te dragen, de identiteit van de kandidaat-overnemer, de prijs die deze ervoor wenst te betalen, en of hij alle aandelen in overdracht wenst te bekomen, dan wel zich tevreden stelt met een deel van de aandelen bij een eventuele gedeeltelijke goedkeuring. De raad van bestuur heeft maximaal drie maanden, na het verzoek om goedkeuring, om zijn standpunt te bepalen. De raad van bestuur kam

- zijn toestemming geven voor de overdracht (eventueel met speciale meerderheid).

- niet antwoorden binnen de termijn van drie maanden; in dat geval kan de overdrager zijn aandelen vrij overdragen aan de derde.

- zijn weigering uitspreken over de overdracht binnen de termijn van drie maanden; deze weigering kan geschieden zonder opgave van redenen; ingeval van weigering begint een nieuwe termijn van drie maanden te lopen, die ingaat bij de kennisgeving van de weigering, doch uiterlijk één maand vóór het verstrijken van de eerste termijn van drie maanden. Binnen deze nieuwe termijn kunnen een of meer aandeelhouders of een derde, die de vereiste goedkeuring bekomt, de aandelen vooralsnog inkopen. Daartoe zal de raad van bestuur binnen de week na zijn weigering, een aangetekende brief zenden aan de andere aandeelhouders hen mededelend, dat zij de aandelen in overdracht kunnen verkrijgen, tegen de prijs hierna bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen, De aandelen moeten aangeboden worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben twee weken tijd na voormelde aangetekende zending, om de aandelen te kopen. Hebben sommige aandeelhouders geen belangstelling voor de aandelen, dan kunnen de overige aandeelhouders, binnen een nieuwe termijn van veertien dagen, de overblijvende aandelen kopen. Blijven er dan nog aandelen over, dan zal de raad van bestuur zoeken naar een andere derde kandidaat-koper, die aanvaard wordt en de prijs betaalt, hierna vermeld, dit alles binnen een termijn van zes maanden na ontvangst van het verzoek om goedkeuring van de overdracht bepaald.

De koop geschiedt tegen een door de overdrager bepaalde prijs of ingeval er geen overeenkomst betreffende de prijs is, tegen de prijs die wordt bepaald door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk overleg, of indien er hieromtrent geen overeenstemming bestaat, door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op aanvraag van de meest gerede partij. De deskundige zal zich verbinden de schatting uit te voeren binnen de termijn bepaald in zijn aanstelling en bij gebrek binnen de zes weken, De aandelen zullen geschat worden "Going Concern". Het aanbod van verkoop kan ingetrokken worden tot één week na de vaststelling van de prijs. Bij verkoop moet de prijs betaald zijn binnen de maand na vaststelling van de prijs die door de raad van bestuur medegedeeld zal worden binnen de week na neerlegging van het expertiseverslag.

De kosten van de expertise vallen per helften ten laste van de koper en verkoper behalve bij terugtrekking van het bod waar de aanbieder instaat voor aile kosten.

Voorgaande procedure is eveneens te eerbiedigen bij een overgang van aandelen bij overlijden onder voorbehoud van de dwingende bepalingen hieromtrent opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt voormelde procedure niet nageleefd, dan moet de tot stand gekomen overdracht aan een derde als nietig worden beschouwd. Dit artikel is eveneens van toepassing voor overdrachten zo onder levenden als wegens overlijden naar de echtgenoot van een aandeelhouder of in rechte lijn.

Artikel 14

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de vierde woensdag van februari om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

De raad van bestuur, de voorzitter van de raad van bestuur of de commissaris, zo er één is, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. In dit laatste geval dient de vergadering gehouden te worden binnen de termijn van een maand te rekenen vanaf de datum van voornoemde schriftelijke aanvraag.

e

Voorbehouden Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering kan de raad van bestuur eisen dat elke eigenaar van aandelen 5 vrije dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam deponeert in de zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld, Aandeelhouders, bestuurder van de vennootschap, kunnen hun aandelen steeds op de vergadering zelf neerleggen.

aan het Belgisch Staats blad Vierde besluit.

De vergadering besluit de volgende personen te herbenoemen in hun hoedanigheid van bestuurder, voor een termijn van 6 jaar, en met ingang vanaf heden:

- de heer Frederik Boudewijn DESUTTER, geboren te Kortrijk op twaalf januari negentienhonderd vier en zeventig, rijksregister nummer 740112 053-81, wonend te Kortrijk, Nijverheidskaai 3, bus 0401,

" - de heer Jan Bernard Filip DESUTTER, geboren te Kortrijk, op dertig juli negentienhonderd één en zeventig, rijksregister nummer 710730 039-19, wonend te Harelbeke, Rulste, Brugsesteenweg 17/A,

- de commanditaire vennootschap op aandelen "MARDES", voornoemd, met als vast vertegenwoordiger, mevrouw Martine Despriet, voornoemd.;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "26 INVEST', met zetel te Nijverheidskaai 3, bus 0041, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kotrijk, onder nummer 0808.801.044 en BTW-plichtig onder nummer BE0808.801.044 en opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 30 december 2008, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2009-01-09/0005931, met als vast vertegenwoordiger, de heer Frederik Desutter, voornoemd.

De vergadering stelt vast dat bovenstaande besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen. RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna beslissen voormelde bestuurders, in raad van bestuur samengekomen, bij eenparigheid van stemmen:

- de heer Frederik Desutter, voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder;

- de heer Jan Desutter, voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder,

VOLMACHT.

Met het oog op de bewerkingen in het ondememersloket en de BTW, verklaart de verschijner volmacht met mogelijkheid tot substitutie te geven aan Accountancy Gellynck te Hooglede, Oude-Rozebekestraat 49A







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, Geassocieerd Notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte verlenging en wijziging

boekjaar wijziging datum jaarlijkse algemene

vergadering  wijziging statuten  herbenoeming

bestuurders de dato drieëntwintig december

tweeduizend dertien;

- gecoördineerde statuten.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 28.08.2012 12475-0480-014
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 31.08.2011 11509-0085-015
04/05/2011 : KO137898
03/09/2010 : KO137898
20/08/2009 : KO137898
04/05/2009 : KO137898
15/10/2008 : KO137898
29/08/2008 : KO137898
03/09/2007 : KO137898
08/09/2006 : KO137898
08/11/2005 : KO137898
03/09/2005 : KO137898
03/09/2005 : KO137898
27/02/2004 : KO137898
08/01/2003 : KO137898
12/12/2002 : KO137898
21/12/2001 : KO137898
08/01/1999 : KO137898
30/04/1996 : KO137898

Coordonnées
DESTRANS

Adresse
BLOKKESTRAAT 12 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande