DESTROOPER ESTATE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESTROOPER ESTATE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.819.918

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 20.06.2014 14195-0370-015
06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.04.2013, NGL 05.06.2013 13148-0470-015
28/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 833 et 9 gig

Benaming : DESTROOPER ESTATE

(voluit)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel . ROLLEGEMSTRAAT 56

8880 LEDEGEM

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede vervangend de ambtgenoten Christophe Cleeremans en Sabine Destrooper, geassocieerd notarissen te Ledegem, beiden wettelijke belet, op TIEN FEBRUARI TWEEDUIZEND EN ELF, "1ste kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op elf februari 2011 vijf bladen geen renvooien Boek 946 Blad 81 Vak 17 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ) de e.a. inspecteur (getekend:) L Vanheuverzwijn", dat door Mevrouw DESTROOPER Sabine Jacqueline Marie Pierre, echtgenote van de heer CLEEREMANS Christophe, wonende te Ledegem, Rollegemstraat 56, een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Artikel één  Naam: "DESTROOPER ESTATE".

Artikel twee  Zetel: LEDEGEM, Rollegemstraat 56.

Artikel drie: De vennootschap heeft tot enig doel:

Het in associatief verband uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige andere participatie in andere ondernemingen.

De vennootschap kan uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening met het oog op een rendabel beheer als "goede huisvader" een onroerend patrimonium beheren en dit patrimonium valoriseren door het stellen van alle beheersdaden zoals ondermeer aankoop, verkoop, verkavelen, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uivoeren, verbouwings- en verbeteringswerken laten uitvoeren, dit alles in de ruimste zin.

Daartoe kan de vennootschap ook leningen of andere soorten van financieringen aangaan. De vennootschap kan tevens een roerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren en alle verrichtingen uitoefenen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

Artikel vier  Duur: onbepaald.

Artikel vijf  Kapitaal: negenhonderd zestig duizend euro (¬ 960.000,-), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volstort door inbreng door de comparant van honderd vijfentwintig (125) aandelen van de BV ow BVBA "NOTARIAAT DESTROOPER & CLEEREMANS" met zetel te Ledegem, Rollegemstraat 56, ondernemingsnummer 0450.101.180 RPR Kortrijk

De inbreng omvat eveneens alle verrichtingen en verbintenissen gedaan en aangegaan met betrekking tot voormelde ingebrachte elementen door de inbrenger vanaf 10 februari 2011.

Op de laatste bíz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lIi1" wl I III318, II IIIIIRIn UI

113"

behc aar Belç Staal

iu

NEERGELEGD

16. 02. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

DIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het Als vergoeding werden honderd volledig volgestorte aandelen van de burgerlijke

Belgisch vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte Staatsblad I : aansprakelijkheid "DESTROOPER ESTATE" toegekend aan mevrouw Sabine Destrooper, , J _ voornoemd.

VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 219 Wetboek van Vennootschappen werden volgende verslagen opgesteld en neergelegd:

a/ Het verslag van "BDO ATRIO BEDRIJFSREVISOREN" Burg. Ven CVBA vertegenwoordigd door de heer Bertin Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Roeselare van 22 november 2010 omtrent de inbreng in natura, dat besluit als volgt:

ft De inbreng in natura door mevrouw SABINE DESTROOPER wonende te 8880 Ledegem, Rollegemstraat 56, tot oprichting van de BV ovv BVBA DESTROOPER ESTATE met zetel te 8880 LEDEGEM, Rollegemstraat 56, bestaat uit de inbreng van 125 aandelen van de BV ow BVBA NOTARIAAT DESTROOPER & CLEEREMANS, voor een inbrengwaarde van 960.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de BV ovv BVBA

" DESTROOPER ESTATE, zonder aanduiding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak

" te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van

vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van

" de BV ow BVBA DESTROOPER ESTATE en mag niet voor andere doeleinden worden

" gebruikt."

" b/ Het bijzonder verslag van de oprichter van 22 november 2010 waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap wijkt niet af van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Artikel acht : De vennootschap wordt bestuurd door de enige vennoot-zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen en verrichtingen die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, Mevrouw Sabine DESTROOPER, voornoemd die dit mandaat aanvaardt.

Artikel nepen - Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel tien - Bijzondere volmachten

De zaakvoerder mag één of meerdere gevolmachtigden aanduiden. Alleen bijzondere en in de tijd beperkte volmachten voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel twaalf: Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt de controle op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een . hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op de /natste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

:Artikel dertien  Jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de vierde zaterdag van de maand mei am twaalf uur.

Artikel veertien: Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zeventien  Boekiaar: één januari - éénendertig december.

Artikel negentien - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts aangewend worden met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen de winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel tweeëntwintig - Verdeling.-

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vennootschap en aanleg van een provisie voor de kosten van de vereffening, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen, hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het gebeurlijke saldo wordt onder de vennoten verdeeld in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

,OVERGANGSBEPALINGEN

i 1. De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan in naam van de vennootschap-in-oprichting.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

2. Eerste boekjaar: vanaf 10 februari 2011 tot 31 december 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te

richten vennootschap hebben plaatsgehad.

3. Eerste iaarvergaderinq: in twee duizend en dertien.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR UITTREKSEL,

Christine Callens, notaris

"

J 1/~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DESTROOPER ESTATE

Adresse
ROLLEGEMSTRAAT 56 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande