DESUTTER MARC KOELTECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESUTTER MARC KOELTECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.269.110

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

g

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DESUTTER MARC KOELTECHNIEK (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wezestraat 51, 8850 Ardt:Joie

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 22 april 2014 houdende voorstel tot fusie door overneming van de BVBA Decam met zetel gevestigd te 8850 Ardooie,Wezestraat 51 en met ondernemingsnummer 0439.781.964 door de BVBA Desutter Marc Koeltechniek, met zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Wezestraat 61 en met ondernemingsnummer 0422.269.110 in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen,

De fusie betreft een verrichting ais bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA Desutter Marc Koeltechniek houdster is van alle aandelen van de BVBA Decam, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA Decam zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA Desutter Marc Koeltechniek.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap;

De BVBA Desutter Marc Koeltechniek, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Wezestraat 51, met ondememingsnummer 0422.269.110, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Jan-Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op 29 december 1981, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 januari nadien onder nummer 219-7-8 en 9.

De statuten werden laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op 31 maart 2008, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 april 2008 onder nummer 0054858.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming Met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van elle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium,

b

1111111,1g1IWII IIi

0422.269.110

NEEReELEGD

GrIffle F?echtbank Koophandel

30 APR 2014

Gent Afdeligfie

De-ri

grrieffer

e) " - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, inhuur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge - de ontwikkeling, promotie en financiering van aile onroerende goederen en van bouwprojekten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan,

beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één naart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

3. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten..

4. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flets, rusthuizen, winkels horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en aile inrichtingen.

6. Fabricatie van koelinrichtingen en installaties voor klimaatregeling. Groothandel in bouwmaterialen  uitsluitend isolatiernaterialen,

7. Kleinhandel in electrische toestellen (uitzonderlijk verlichtingsartikelen en radioelectrische toestellen).

8. Metalen constructies. Fabricatie van artikelen uit plaatijzer voor industrieel of voor professioneel gebruik; van kleinvewerk en van klein ketelwerk. Hoevesmederij en smederij. Zelfstandige werkplaats voor algemeen mekantiek. Onderneming voor het bewerken van roestvrij staal. Groothandel in artikelen van roestvrij staal.

9. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

10. Advies, bijstand en know-how verlenen in elle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

11. De organisatie van business meetings, handeismissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, lógistieke en intellectuele bijstand.

12. Trading in de meest ruime zin..

13.. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invcer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende  en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrinhtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten ; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en aile aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zef aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of 'groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder elle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, voIrnachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

r

I

"

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

De over te nemen vennootschap:

De BVBA Decam, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8860 Ardooie, Wezestraat 51 en met onclememingsnummer 0439.781.964, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Werner Coudyzer te Langemark op 3 januari 1990, bij uittreksel gepubliceerd in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 januari daarna onder nummer 900125-0558.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Michel Van Damme op 28 juni 2004, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 juli 2004 onder nummer 0108682.

De vennootschap heeft blijkens haat statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Ontwerp, ontwikkeling, constructie, installatie, adviesverlening, commercialisatie en herstelling van:

" klimatisatie-installatie (luchtbehandeling,...);

" hydraulica, pneumatica (persluchtinstallaties);

.electriciteitsinstallaties;

" algemene regeltechniek;

CI) " automatisetie (computertechniek, PLC, microprocessors);

te " lichtreclame;

CI)

41 " electrische huishoudtoestellen.



e " het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te



CI) breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende ..

e goederen.

c:p

X Binnen dit Kader:

-overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen,

e

-rs deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van

rm andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

CI)

e -overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, CI)

e onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

e

'el .het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen

I in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van

mi- bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

, i

'het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te

eq

richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping,

financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen,

en instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant,

, i verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de I

zs verwezenlijking van haar doel; zij kan aile brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen,

et overdragen en uitbaten en aile genotsrechten terzake toestaan.

'het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even



et welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime

et

+à zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan

z depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

" =1

te kapitalisatieondememingen. rm

.. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de te

1",'" wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de beleggingsondememingen, de bemiddelaars

P: en de beleggingsadviseurs en in aile uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.



CI) Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap

el die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer

:r.

-cl en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis,

e bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag

CI) geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten. te

et Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband

:r. staan met haar doei.

P: De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland,

Iedere vennoot verbindt zich ertoe in eigen naam geen handelingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, of door bemiddeling van derden, te stellen, welke in het doel van de vennootschap zijn opgenomen."

e ' v

ii, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VEN NOOTSC HAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de BVBA Decam worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA Desutter Marc Koeltechniek.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten,

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA Desutter Marc Koeltechniek

Geert Deceuninck

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 22 april 2014

Op de laatste blz. van Luik..3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2014 : BG084895
08/08/2014 : BG084895
30/06/2011 : BG084895
06/07/2009 : BG084895
08/07/2008 : BG084895
11/04/2008 : BG084895
28/06/2007 : BG084895
29/06/2006 : BG084895
30/06/2005 : BG084895
20/01/2005 : BG084895
24/09/2004 : BG084895
16/09/2003 : BG084895
11/09/2002 : BG084895
06/10/2001 : BG084895
04/04/1996 : BG84895
14/01/2016 : BG084895
01/01/1993 : KO100509
12/07/1990 : KO100509
01/01/1986 : KO100509
26/07/2016 : BG084895

Coordonnées
DESUTTER MARC KOELTECHNIEK

Adresse
WEZESTRAAT 51 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande