DETAIL RENOVATIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DETAIL RENOVATIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.655.077

Publication

15/04/2014
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend té maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be 11111M11, §11 1111ll NOGICI yuiuu ,N.fitleb Vert lb

Be Ste







Ondernerningsnr : 0848.655.077

Benaming

(voluit) : Detail Renovaties

(Verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Berkenhagestraat 61 te 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd.

24/03/2014, blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist:

- om met ingang vanaf 01/04/2014 het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van dhr. Spegelaere Tony.

- om met ingang vanaf 01/04/2014 dhr Zutterrnan Dieter te benoemen tot zaakvoerder, die aanvaardt. Zijn

mandaat is van onbepaalde duur.

- om met ingang vanaf 24/03/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Torhoutse Steenweg

469 te 8200 Brugge.

Zutterman Dieter,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/09/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nVNI~MIIIIMI~VIIVW~

*12159053'

mod 11.1

tveuergel ter gri ie - qs

recht nk van koophandel

Bru ge -- afdeling te Oosten1e

0 13 SEP. 202

GriffieCe gnire'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : D ~j yS 155 0.7

Benaming (voluit) : DETAIL RENOVATIES

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenhagestraat 61

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :Oprichting - benoeming - volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 11 september 2012, is opgericht door de heer SPEGELAERE Tony Georges, arbeider, geboren te Oostende op vijf oktober negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 8210 Zedelgem, Berkenhagestraat 61, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DETAIL RENOVATIES », met zetel te Zedelgem, Berkenhagestraat 61, voor onbepaalde duur en met als doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Loodwerken en zinkwerken;

" Sanitair, centrale verwarming en loodgieterij;

" Plaatsen van polyvinylchioride (PVC) (plastiek materialen);

" Elektriciteitswerken;

" Plaatsen van alarminstallaties;

" Renovaties;

" Verkoop in groot- en kleinhandel van oude en nieuwe materialen;

"

Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

" De aankoop en verkoop van onroerende goederen;

" Afbraakwerken en restauratiewerken;

" Het uitvoeren van grondwerken;

" Bouwpromotie;

" Ruwbouwwerk;

" Plaatsen van vloeren en tegels;

" Schilderwerken;

" Isolatiewerkzaamheden;

" Bouw van sierschouwen en open haarden;

" Bouwco&rdinatie;

" Chapewerken;

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

" Het uitvoeren van alle mogelijke advies- en/of dienstfuncties. Het verstrekken van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden, alsook het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die): domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-': en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking' hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren of haar aval verlenen, in de meest ruime zin;

" Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ mol 11.1

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één duizendste (1/1.000°) van het kapitaal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven en volgestort in speciën ten belope van honderd vijfentwintig/honderd zesentachtigsten (125/186), hetzij twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer SPEGELAERE Tony van zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het ban kattest dat een som van twaalfduizend vijfhonderd euro werd gestort bij de naamloze vennootschap ING BELGIË, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op tien september twee duizend en twaalf en zal door ondergetekende notaris worden bewaard In het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is in principe bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De bezoldiging kan zowel in speciën als in voordelen van aile aard gebeuren.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen, Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben cie macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van februari om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 septembervan het daaropvolgend jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap tilt.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

De heer Tony SPEGELAERE verklaarde zichzelf als enig niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen.

Volmacht werd gegeven aan 1) de naamloze vennootschap CORMAFISK, met kantoor te 8200 Brugge (Sint-Andries), Torhoutsesteenweg 367 en 2) de heer Gerard NEELS, te 8340 Damme (Sijsele), Kannunik Bittremieuxlaan 61, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vbbr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/03/2015
ÿþÉLI\ ,,.,,.

sÎi5~re, IIU!IJIIUIioggpm

BWlaViSYJ iL 1 fiµY..~~aJ. a..r

0ndernemingsnr : 0848.655.077 De griffier

Benaming

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE 2 if -I



JR BELeffie NEERGELEGD

02- 2015 Rechtbank Koophandel

17. FEB 2015

Griffie

t oflr,..l' A$rén Einn Ia rr.rnn

Mod Word 11.1

(voluit): DETAIL RENOVATIES

(verkort) : I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutse Steenweg 469 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwer" akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Verwijzend naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/01/2015, gehouden ten zetel, werd met éénparigheid van stemmen beslist hetgeen volgt :

om met ingang vanaf 26/01/2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Torhoutse Steenweg 469 te 8200 Brugge naar de "Pottelberg 148 te 8510 Marke".

Getekend door :

De Heer Dieter Zutterman,

Zaakvoerder

X

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik @ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.02.2015, NGL 10.03.2015 15060-0189-015

Coordonnées
DETAIL RENOVATIES

Adresse
POTTELBERG 148 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande