DEUCALION

NV


Dénomination : DEUCALION
Forme juridique : NV
N° entreprise : 452.230.232

Publication

05/05/2014 : VE034948
06/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

3~=l if In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tg_

~~ ~ ~~_

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van K000handel Gent

*19203

2 7 OUlfge4

Ondernemingsnr : 0452.230.232 Afdeling VEURNE

Benaming

(voluit) : DEUCALION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ooststraat 21, 8647 Lo-Reninge (Lo)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouderrs van de Naamloze Vennootschap "Deucalion", met zetel te 8647 Lo-Reninge (Lo), Ooststraat 21 vastgesteld door Meester Patrick de Grave, Notaris te Lo-Reninge (standplaats Lo) op 26 september 2014, blijkt dat de algemene vergadering met een-parigheid van stemmen de navolgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zeven miljoen achthonderdduizend euro (¬ 7.800.000,00) bedragen, zoals voorkomt onder de post 'Beschikbare reserves' en blijkt uit de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar dat de periode dekt van 01/10/2010 tot 30/09/2011, goedgekeurd door de algemene vergadering op 17 juli 2012.

TWEEDE BESLISSING: Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 september 2014 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5.000,000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van voormeld tussentijds dividend.

De aandeelhouders verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING; Verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 25 september 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisroren", te 9000 gent, Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : de Heer Joseph Van Wemmel, luiden letterlijk als volgt;

"Vl Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de NV "DEUCALION", met maatschappelijke . zetel te 8647 Lo-Reninge, Ooststraat 21 en met ondememingsnummer BTW BE 0452.230.232 -- RPR Gent, afdeling Veurne.

" Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de NV "DEUCALION" middels een inbreng " in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 5.000.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 4.500.000,00 EUR bedragen.

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" -de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge -dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 4.500.000,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 62 nieuwe aandelen van de NV "DEUCALION", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 4.500.000,00 EUR, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-1 nieuw aandeel aan de BVBA Philemon & Baud s;

-61 nieuwe aandelen aan de heer Erik Van Pellicom

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 4.500.000,00 EUR, om het te brengen van 61.973,38 EUR naar 4.561.973,38 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 25 september 2014

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan,

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 25 september 2014 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: Beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00) door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00), om het van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) te brengen op vier miljoen vijfhonderd eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 4.561.973,38), door uitgifte van tweeënzestig (62) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf hun onderschrijving, met dien verstande dat tater doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en van de volstorting van de nieuwe aandelen.

a) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De aandeelhouders, de Heer Erik Van Pellicom en de bvba "Philemon&Baucis", vertegenwoordigd als gezegd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders, negentig procent (90%) van deze schuldvordering (dividendvordering) zijnde vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00) in de vennootschap in te brengen, zoals voormeld, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan

de aandeelhouders, die aanvaarden, volgend aantal nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend:

- aan de Heer Erik Van Pellicom: éénenzestig (61) aandelen, en;

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Philemon&Baucis": één (1) aandeel.

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

d) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging voor een bedrag van vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vier miljoen vijfhonderd eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 4.561.973,38), vertegenwoordigd door honderd en twaalf (112) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beide beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering de eerste paragraaf van artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Paragraaf één:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vijfhonderd eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 4.561.973,38), verdeeld in honderd en twaalf aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderd en twaalfde van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING: Volmacht coördinatie.

De vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende Notaris om de coordinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

NEGENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.



r



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Meester Bruno Vandenameele - notaris-plaatsvervanger voor notaris Patrick de Grave te Lo-Reninge (Lo)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van het bestuursorgaan;

- de gecoördineerde statuten.

u_ t:ert" Recto N'" ~el Isordanl,),'r:síd >T_,.r, v;t E4a ;:c,5:. I" ,

L. GtL:il d2 " ac'ltec;;(scSo1 i;,n Fanz i.'I .vii fjc'CIc71 r:: v:t:e Y7q"- i"

4:4(^ ~ i\-.." rr, : l'" 'al:d£eife" (1>1;:i.

30/04/2013 : VE034948
22/08/2012 : VE034948
19/05/2011 : VE034948
24/12/2010 : VE034948
29/07/2010 : VE034948
06/07/2010 : VE034948
24/12/2009 : VE034948
03/07/2008 : VE034948
21/11/2007 : VE034948
04/06/2007 : VE034948
04/05/2006 : VE034948
31/05/2005 : VE034948
15/06/2004 : VE034948
24/12/2003 : VE034948
28/04/2003 : VE034948
25/03/2000 : VE034948
08/02/2000 : VE034948
04/03/1997 : VE34948

Coordonnées
DEUCALION

Adresse
OOSTSTRAAT 21 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande