DEVAKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVAKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.246.608

Publication

16/05/2014
ÿþbel

ai

Be Sta.

11111111106013

Maa Wand 11.1

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

- 6. ME1 2014

Griffie

Afdeling VEURNE

In de bijlagen bij-het-Belgisch Staatsblad-bekend-teinaken-kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0458.246.608

Benaming

(voluit) : DEVAKO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Ichtegemstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op negenentwintig april tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVAKO, met zetel te 8610 Kortemark, Ichtegemstraat 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0458.246.608, BTW nummer BE 458.246.608,

BLIJKT DAT met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door negenhonderd (900) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

2. De vergadering besluit daarop het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in Euro, tegen een omrekeningskoers waarbij één Euro gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderdnegenennegentig Belgische frank, zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omrekening en afronding tweeëntwintigduizend driehonderdentien Euro en tweeënveertig cent (22.310,42 E) bedraagt.

3. De vergadering verklaart daarop bij unanimiteit dat de formaliteiten van artikel 287 van het Wetboek van ' Vennootschappen als vervuld dienen beschouwd te worden en besluit daarop het doel van de vennootschap te uit te breiden, door artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkcmsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, zowel in België, de Europese Unie en derde landen, voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

I. Specifieke activiteiten :

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in landbouwmachines en toebehoren, land- en tuinbouwmateriaal, metaalconstructies en hobbymachines.

- Het onderhouden en het herstellen van land- en tuinbouwmachines en tractoren.

- Het uitoefenen van land- en tuinbouwwerken.

- Het uitoefenen van landbouwactiviteiten van welke aard ook.

- Het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen.

- Het uitoefenen van loonwerk voor land- en tuinbouw.

- Het huren en verhuren van machines en werktuigen.

- Het verhuren van landbouwmachines en werktuigen al dan niet met bedieningspersoneel. Het exploiteren

van irrigatiesystemen voor de landbouw.

- Aan- en verKoop van wisselstukken voor machines.

- Het uitbaten van een landbouwbedrijf in de ruimst mogelijk zin. Het telen van granen, peulgewassen en oliehoudende zaden, groenten, meloen, wortel- en knolgewassen. Het telen/kweken van bloemen, planten, struiken en bomen. Het telen van graszoden. Het fokken van vee (voor het vlees en voor de melk), varkens,, pluimvee, konijnen. Het uitbaten van een varkensvetmesterij. Het uitbaten van een gemengd landbouwbedrijf.' Het voorbereiden van landbouwvelden, opzetten van teelten.

Op de Laatste blz. van t.trik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes dil iVYünitèüi belgê

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Groot= en kleinhandel en handelsbemiddeling in granen, zaden, voeders, akkerhouwproducten,_groenten, bloemen, planten, bomen, levend vee, pluimvee, konijnen,...

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in machines, werktuigen, en toebehoren voor de landbouw. - Het aankopen en verkopen van roerende goederen uit faillissementen, openbare en gerechtelijke verkopingen.

- Het online verkopen via internet van alle roerende goederen. Onlinemarketingcommunicatie.

- Groot- en kleinhandel, de import- en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging en in het algemeen de handel in de ruimste zin in alle roerende goederen, mede als verhuring van roerende goederen al dan niet via webshop/internet.

- Detailhandel via internet of andere distributiekanalen van allerlei goederen.

- Handelsbemiddelling in de meest ruime zin van het woord.

- Het uitbaten van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer zoals argonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven.

- Verhuur en lease van landbouwmachines en werktuigen. Het snoeien van bomen en heggen. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

- Het optreden als managementvennootschap, en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

- Aan- en verkoop, het huren en verhuren van buitenspelen en springkastelen in de meest ruime zin van het woord.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in verband met voormelde werkzaamheden.

- Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verlovingspakket, zowel in geld ais in natura.

- Het besturen van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen of andere rechtspersonen. Ze mag deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

- Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van aile onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

Il. Algemene activiteiten,

P,1 Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiigiing van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Ill, Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ - De yënnaoischap .mag. alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, _onroerende, _roerende of .

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.'

4. De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van negenentwintig april tweeduizend en veertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van honderdnegenenzestigduizend zeshonderdvijfenvijftig Euro en negen cent (169.655,09 ¬ ), en dit door onttrekking aan de belastbare reserves van de vennootschap.

Deze dividenden werden op negenentwintig april tweeduizend en veertien betaalbaar gesteld door effectieve uitkering in geld aan de aandeelhouders, en dit als volgt :

aan de voornoemde heer Patrick DEPUYDT werd een bruto bedrag toegekend van in totaal negenduizend tweehonderdzesendertig Euro en achtenzeventig cent (9.236,78 ¬ );

- aan voornoemde mevrouw Martine VAN HAECKE werd een bruto bedrag toegekend van in totaal honderdzestigduizend vierhonderdachttien Euro en éénendertig cent (160.418,31 ¬ ).

De aandeelhouders hebben hierbij uitdrukkelijk verklaard hun verkregen netto-bedrag onmiddellijk te blokkeren op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in het kapitaal op te nemen in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

5, De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderdtweeënvijftigduizend zeshonderdnegenentachtig Euro en achtenvijftig cent (152.689,58 ¬ ), om te brengen van tweeëntwintigduizend driehonderdentien Euro en tweeënveertig cent (22.310,42 E) op honderdvijfenzeventigduizend Euro (175.000,00 ¬ ), door inbreng in speciën, zonder creatie van aandelen, doch door verhoging van de fractie waarde van de aandelen.

6. Onmiddelijk verklaren de aandeelhouders in te schrijven op voorgezegde kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij geplaatst hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank te Brussel, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door de voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om door mij bewaard te worden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Hierdoor is het kapitaal gebracht op honderdvijfenzeventigduizend Euro (175.000,00 ¬ ).

7. De vergadering besluit om de datum van de jaarvergadering te brengen naar de derde vrijdag van de maand december om veertien uur. Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand december tweeduizend en veertien om veertien uur.

8. De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van

alle overbodig geworden be-palingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen en

codificatie van de vennootschappenwet en invoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van

de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

Statuten bij uittreksel.

Een besloten vennootschap met beperk-'te aan-sprake-'lijkheid hebben opgericht onder de benaming

DEVAKO met zetel te 8610 Kortemark, Ichtegemstraat 108.

De vennooschap heeft tot doel : voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar

medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste

samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren

van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming

met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, zowel in België, de Europese Unie en

derde landen, voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

1. Specifieke activiteiten :

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in landbouwmachines en toebehoren, land- en tuinbouwmateriaal,

metaalconstructies en hobbymachines.

- Het onderhouden en het herstellen van land- en tuinbouwmachines en tractoren.

- Het uitoefenen van land- en tuinbouwwerken.

- Het uitoefenen van landbouwactiviteiten van welke aard ook.

- Het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen.

- Het uitoefenen van loonwerk voor land- en tuinbouw.

- Het huren en verhuren van machines en werktuigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verhuren.van landbouwmachines en werktuigen al dan niet met bedieningspersoneel. Hel exploiteren van irrigàtiesystemen voor de landbouw.

- Aan- en verkoop van wisselstukken voor machines.

- Het uitbaten van een landbouwbedrijf in de ruimst mogelijk zin. Het telen van granen, peulgewassen en oliehoudende zaden, groenten, meloen, wortel- en knolgewassen. Het telen/kweken van bloemen, planten, struiken en bomen. Het telen van graszoden. Het fokken van vee (voor het vlees en voor de melk), varkens, pluimvee, konijnen, Het uitbaten van een varkensvetmesterij. Het uitbaten van een gemengd landbouwbedrijf. Het voorbereiden van landbouwvelden, opzetten van teelten.

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in granen, zaden, voeders, akkerbcuwproducten, groenten, bloemen, planten, bomen, levend vee, pluimvee, konijnen,...

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in machines, werktuigen, en toebehoren voor de landbouw. - Het aankopen en verkopen van roerende goederen uit faillissementen, openbare en gerechtelijke verkopingen.

- Het online verkopen via internet van aile roerende goederen. Onlinemarketingcommunicatie,

Groot- en kleinhandel, de import- en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging en in het

algemeen de handel in de ruimste zin in alle roerende goederen, mede als verhuring van roerende goederen al

dan niet via webshoplinternet.

Detailhandel via internet of andere distributiekanalen van allerlei goederen.

- Handelsbemiddelling in de meest ruime zin van het woord.

- Het uitbaten van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer zoals argonomen en

landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven.

- Verhuur en lease van landbouwmachines en werktuigen. Het snoeien van bomen en heggen. Het

aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

- Het optreden als managementvennootschap, en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

- Aan- en verkoop, het huren en verhuren van buitenspelen en springkastelen in de meest ruime zin van het woord.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in verband met voormelde werkzaamheden,

Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

- Het besturen van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen of andere rechtspersonen. Ze mag deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

II. Algemene activiteiten,

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

B/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Il!. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren enuitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, álsiriëde zich-borg te stellen voor het goede verloop van ¬ erbinténisseh fóortierde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende enonroerende goederen.

S! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen , met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

" aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, ' van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende.of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of ' samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

' Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op

' welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het- buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFENZEVENTIG-»DUI-'ZEND EURO (175.000,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen : zonder nominale waarde, die een één/negenhonderdste (11900ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of alsem verweerder,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk daaropvolgend jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het

" maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-'fening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-'stelling ervan inzake volstorting.

9. De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen, ' waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

10. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoordineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HiERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, en de gecoördineerde statuten.

L ~~

Voor-

behouden

Belgisch

" Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/02/2014 : VE053622
02/05/2013 : VE053622
27/12/2012 : VE053622
02/03/2012 : VE053622
23/02/2011 : VE053622
12/02/2010 : VE053622
06/11/2009 : VE053622
05/03/2009 : VE053622
10/03/2008 : VE053622
22/01/2007 : VE053622
03/02/2006 : VE053622
07/03/2005 : OO053622
17/03/2004 : OO053622
12/03/2003 : OO053622
08/02/2001 : OO053622
12/02/2000 : OO053622
20/01/1999 : OO053622
18/01/2016 : VE053622

Coordonnées
DEVAKO

Adresse
ICHTEGEMSTRAAT 108 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande