DEVAKOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVAKOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.711.551

Publication

26/06/2014
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van4jcte

ON1TEUR SELGE NEERGELEGD

MIS

IJIIl!~m~iu~umm~~nuui~u~

*19129 3*

2 8 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL GISCH STAATSSLA Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

SE

i 9 -06- 21I14

Ondernemingsnr: 0842.711.551 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pitantiestraat 79, 8792 Waregem-Desselgem

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 27/05/2014 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen;

1. De BVBA XAVYVE, niet zetel te 8792 Waregem-Desselgem, Pitantiestraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0890.889.075 (overnemende vennootschap),

2. De BVBA DEVAKOM, met zetel te 8792 Waregem-Desselgem, Pitantiestraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0842.711.551 (over te nemen vennootschap).

- Ruilverhouding:

Aan de vennoten van de BVBA DEVAKOM worden, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van

de BVBA DEVAKOM door de BVBA XAVYVE, voor de 100 aandelen van de BVBA DEVAKOM 170 nieuwe

aandelen van de BVBA XAVYVE uitgereikt,

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Wet bestuursorgaan van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Aangezien zal voorgesteld worden aan de vennoten van de BVBA XAVYVE en de BVBA DEVAKOM om met eenparigheid van stemmen af te zien van het in artikel 695 § 1 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, hetgeen betekent dat overeenkomstig artikel 695 § 2 van het Wetboek van vennootschappen de verslagen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dienen opgesteld te worden, is de bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen in uitvoering en bij toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen van de schriftelijke verslagen over onderhavig fusievoorstel, niet van toepassing en zonder voorwerp.

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA XAVYVE zullen recht geven te delen in de winst vanaf de lste januari 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf de 1ste januari 2014 worden de handelingen, verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

DEVAKOM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- In de over te nemen vennootschap is er geen vennoot die bijzondere rechten heeft en evenmin houders van' andere effecten dan aandelen.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschapppen;

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel,

Gedaan te Waregem-Desselgem, op 27/05/2014

Getekend:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De NV DEVATRAN, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ignace Degezelle, Zaakvoerder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 24.03.2014 14071-0566-010
21/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Voorbehouden 111%11101 MONITEUR BELGE NEERGELEGD

aan het 14 -10- 2014 3ELGISCH STAATSBLAE - 5 SEP. 2014

Belgisch Staatsblad Rechtbank van KOOPHANDEL G pfritp, ard. KORTRIJK











Ondernerningsnr : 0842.711.551

Benaming

(voluit) : DEVAKOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pitantiestraat 79, 8792 Waregem (Desselgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKF1OUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71 in datum van zevenentwintig augustus tweeduizend en veertien, de = vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "DEVAKOM", waarvan de maatscharpelijke zetel gevestigd is te 8792 Waregem (Desselgem), Pitantiestraat 79 in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE. FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

1. Op datum van zevenentwintig mei tweeduizend veertien, hebben de bestuursorganen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAKOM" en "XAVYVE" samen een fusievoorstel opgemaakt.

2. Het fusievoorstel werd door elk van de betrokken vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, neergelegd op achtentwintig mei tweeduizend veertien, hetzij meer dan, zes weken voor de huidige algemene vergadering.

3. De neerlegging van het fusievoorstel door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid' "DEVAKOM" werd per uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch StaatsbIad van 26 juni 2014 daarna, onder nummer 14124173.

De neerlegging van het fusievoorstel door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" werd per uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2014 onder nummer 14124172.

4. Het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap XAVYVE heeft een bijzonder schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-'schappen, in datum van 18 augustus tweeduizend veertien.

5. De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8500 Kortrijk, Kennedypark 1A,

vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de

bestuursorganen van de fuserende vennootschappen, heeft een schriftelijk verslag opgesteld over de inbreng in natura naar aanleiding van de fusie, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van artikel 695 laatste alinea van het Wetboek van Vennootschappen.

6. De stukken vermeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage en een afschrift van de stukken bepaald in de eerste paragraaf van voornoemd artikel werd aan de aandeelhouders toegestuurd overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling,

7. vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben zich geen belangrijke, wijzigingen voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van elk van de betrokken vennootschappen. ' FUSIE-ONDERZOEKJVVETTiGHElDSCONTROLE.

Bij toepassing van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de' formaliteiten in verband met deze fusie, waartoe de vennootschap gehouden is.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelma-tigheden of moeilijkheden: heeft vastgesteld.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld

en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

Na onderzoek neemt de vergadering de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen;

VERSLAGEN.

VOORSTELLING VAN DE VERSLAGEN,

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

1/ Het bijzonder schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap XAVYVE overeerr,komstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 18 augustus tweeduizend veertien;

2/ Het schriftelijk verslag over de inbrenen natura naar aanleiding van de fusie overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, op datum van 27 augustus tweeduizend veertien.

B. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt

"8. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de BVBA Xavyve, ingevolge

fusie door overneming van de BVBA Devakom, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en

nauwkeurigheid;

3, de voor inbreng in nature door de partijen weerhouden waarderingsmethoden verantwoord zijn door het

beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot

inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegenprestatie

uit te geven aandelen, verhoogd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter

gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 159 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Xavyve, zonder

vermelding van nominale waarde, die elk 1/2.345ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness

opinion" is.

Kortrijk, 27 augustus 2014

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN

Elke aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd, erkent een afschrift van deze verslagen ontvangen te

hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders;

zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

De verslagen worden getekend "ne varietur" door de ondergetekende notaris en de aandeelhouders

aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd.

BESLUITEN

Na onderzoek neemt de vergadering de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stemt in overeenkomstig artikel 694 laatste alinea en 695 laatste alinea van het Wetboek

van Vennootschappen, en opteert enkel een inbrengersverslag en een bijzonder verslag van het

bestuursorgaan op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstei.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot de ontbinding zonder vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijheid 'DEVAKOM' met het oog op de fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door

overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `XAVYVE, met zetel te 8792

Waregem (Desselgem), Pitantiestraat 79, overnemende vennootschap, van het gehele vermogen - zowel de

rechten als verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DEVAKOM',

overgenomen vennootschap, met zetel te 8792 Waregem (Dessefgem), Pitantiestraat 79.

Deze overgang is gebaseerd op de tussentijdse jaarrekening afgesloten per éénendertig december

tweeduizend en dertien,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap vanaf een januari tweeduizend en veertien zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap. In afwijking van het fusievoorstel de data 27 mel 2014, neergelegd op de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk op 28 mei 2014, wordt de overgang vergoed door de uitreiking aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap DEVAKOM van honderd negenenvijftig (159) aandelen van de overnemende vennootschap XAVYVE, aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap `DEVAKOM', overeenkomstig de ruilverhouding die werd vastgesteld op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen per 31 december 2013, zowel voor wat de vennootschap XAVYVE als wat de vennootschap DEVAKOM betreft, en dit zonder enige opleg in geld.

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het feit dat de overnemende vennootschap XAVYVE' geen aandelen bezit in de over te nemen vennootschap 'DEVAKOM'.

De vergadering bevestigt dat er overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen geen omwisseling plaats vindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt, of door de overgenomen vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de fusie door overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAKOIV1" zef het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" verhoogd worden met twintigduizend euro (¬ 20.000), inclusief een uitgiftepremie van vierduizend honderd (4.100) euro om een gelijke fractiewaarde te behouden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" zal, in afwijking van het fusievoorstel de dato 27 mei 2014, neergelegd op de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk op 28 mei 2014, honderd negenenvijftig (169) nieuwe aandelen uitgeven en uitreiken aan de aandeelhouders van 'DEVAKOM', tegen inlevering van de honderd oude aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAKOM", overeenkomstig de ruilverhouding die werd vastgesteld op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen per 31 december 2013, zowel voor wat de vennootschap XAVYVE als wat de vennootschap DEVAKOM betreft, en dit zonder enige opleg in geld.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen ; zij zullen in de winst delen vanaf één januari tweeduizend veertien.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAKOM" overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" en verzoekt haar te notuleren dat het overgegane onder meer de volgende actief- en passief bestanddelen omvat, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming limitatief mag worden geïnterpreteerd:

DEVAKOM BVBA 31.12.2013

ACTIEF

VOORRADEN EN BESTELLINGEN 1.768.423,84

Project camping Kompas 1.758.423,84

VORDERINGEN/SCHULDEN OP TEN HOOSTE 1JAAR 25.720,26

Aftrekbare BTW 25.705,04

Geactiveerde roerende voorheffing 15,22

GELDBELEGGINGEN EN LIQUIDE MIDDELEN 3.104,26

Fortis zichtrekening 2.319,82

Belfius zichtrekening 784,44

TOTAAL ACTIEF 1.787.248,36

PASSIEF

EIGEN VERMOGEN,VOORZIENINGEN,SCHULDEN 1.125.081,43

Geplaatst kapitaal 20.000,00

Overgedragen verlies -19.918,57

Kredietinstellingen: Lening camping Kompas 1.125.000,00

VORDERINGEN/SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1JAAR 662.166,93

Xavyve bvba 98.902,91

Devatran nv 3.630,00

Nathalie Hombroucia -2.500,00

Rekening courant I. Degezeile 500,00

Rekening courant M. Vanden Buverie 500,00

Rekening courant Xavyves 479.723,94

Rekening courant AIS nv 45.000,00

Toe te rekenen intresten Xavyve 36.329,92

Toe te rekenen intresten AIS nv 1.080,16

TOTAAL PASSIEF 1.787.248,36

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist tot goedkeuring van volgende statutenwijzigingen in de Besloten Vennootschap met

Eleperkte Aansprakelijkheid XAVYVE":"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Vaststellen dat het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600) bedraagt.

2. Kapitaalverhoging.

a) Als gevolg van de fusie door overneming, kapitaalverhoging met vijftienduizend negenhonderd (15.900) euro, om het kapitaal te brengen van tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600) op tweehonderd vierendertigduizend vijfhonderd euro (234.500), mits uitgifte van honderd negenenvijftig (159) nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE", zonder opleg in geld, doch niét een uitgiftepremie van vierduizend honderd (4.100) euro, om een gelijke fractiewaarde te behouden, te boeken op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremie'.

Deze honderdnegenenvijftig (159) nieuwe volledig volgestorte aandelen zulten uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAKOIVI", als vergoeding voor de overgang door deze laatste van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen. Deze honderdnegenenvijftig (159) nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap XAVYVE verdeeld worden onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap ais volgt:

-aan de naamloze vennootschap DEVATRAN, voormeld: 158 aandelen;

-aan de huwelijksgemeenschap bestaande tussen de heer en mevrouw Ignace Degezelle-Marleen Vanden Buverie, voormeld : 1 aandeel;

Door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, zullen de nieuw uitgereikte aandelen vernield worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

b) vaststellen van de kapitaalverhoging

c) Boeking van de uitgiftepremie ten belope van vienduizend honderd (4.100) euro op een on-'beschikbare rekening

d) Kapitaalverhoging met vierduizend honderd (4.100) euro om het te brengen van tweehonderd vierendertigduizend vijfhonderd (234.500) euro op tweehonderd achtendertigduizend zeshonderd (¬ 238.600), door in-corporatie van de on-''beschikbare rekening "Uitgiftepremie" ten belope van vierduizend honderd (4.100) euro en zon-'der creatie van nieuwe aandelen.

e) Vaststelling kapitaalverhoging en vervangen van artikel 6 van de statuten door de volgende tekst, om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen;

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 238.600)..

Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vijfenveertig (2.345) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend driehonderd vijfenveertigste (1/2.345ste) van het kapitaal vertegenwoordigen"

adoeluitbreiding

Ter gelegenheid van de fusie door overneming zal het doel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE" worden uitgebreid met de activiteiten voorzien in het doel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAKOM".

Besluit om het artikel 3 van de statuten uit te breiden, door volgende activiteiten toe te voegen vóór de twee laatste paragrafen van artikel 3:

"- de commissiehandel en vertegenwoordiging, de verkaveling van onroerende goederen, bouwpromotie, de huurfinanciering, leasing van roerende en onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doei in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

bemiddelen als agent of ais makelaar het inrichten en houden van voordrachten, cursussen, seminaries en bijeenkomsten;

-Expertise (gerechterlijke en buitengerechterlijke) bij roerende en onroerende goederen;

-Het opstarten of overnemen van franchise in verband met vastgoedbemiddeling; '

-Het beheer van haar patrimonium , dat zowel roerende als onroerende goederen kan bevatten, en alle hierbij uit te voeren werken, zowel aan roerend ais onroerende goederen, bij de oprichting ingebracht of later verkregen; '

-Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard inde meest uitgebreide zin;

-Het uitvoeren van aile studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving;prospectie; marketing;technoconsult, assistentie en dienstverlening op gebied van management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies;

-Publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en alle werken voor verwezenlijking ervan, zonder enige beperking;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Voor-

behouden

, àan het

" " Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het roeren van alle financiële verrichtingen en financiële handel voor eigen rekening als voor rekening van

derden;

-het optreden als tussenpersoon;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

-De ontwikkeling van brownfieids, i.e. het ontwikkelen van verlaten, niet gebruikte of gebruikte sites, het

adviseren, het deelnemen aan de ontwikkeling van sites, al dan niet

vervuild;

-Boverwermelde opsommingen dienen in de Meest ruime zin te worden geïnterpreteerd, zonder dat deze

beperkend wezen;

-Het uitoefenen van alle beroepswerkzaamheden van "vastgoedexpert" ;

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan regelrnentaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ACHTSTE BESLUIT,

De vergadering besluit uitdrukkelijk afstand doen van de verplichting om tussentijdse cijfers op te stellen ' , overeenkomstig artikel 697 van Wetboek van Vennootschappen.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering verleent aile bevoegdheden aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap XAVWE om de voorgaande besluiten uit te voeren,

TIENDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap XAVYVE van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder, de vennootschap DEVATRAN, van de , overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

ELFDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de genomen besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie en de verdere statutenwijzigingen door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XAVYVE".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 27/08/2014.

Op de laatste blz. van Lyj_kl vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGE

NEEF:,3 ELEGD

- 2012 ~ 5, 07. 2012

AA f SB L A.; Pedffl$gNK r.;'()PHANDEL

KOR î 0'.sK

MONiTEU

t7-07 B ELGfSCH S

Ondernemingsnr : 0842.711.651

Benaming

(voluit) : DEVAKOM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pitantiestraat 79 - 8792 Desselgem (Waregem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13/01/2012 blijkt dat werd benoemd tot bijkomende zaakvoerder, met ingang vanaf 13/01/2012 en dit voor onbepaalde duur:

- De NV DEVATRAN, met zetel te 8792 Desselgem (Waregem), Pitantiestraat 79, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0441.687.520.

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur van de NV DEVATRAN d.d. 16/05/2011 blijkt dat de heer Ignace Degezelle, wonende te 8792 Desselgem (Waregem), Pitantiestraat 79, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de NV DEVATRAN voor de uitoefening van alle bestuursmandaten van deze vennootschap in andere vennootschappen.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 05/04/2012 blijkt dat de NV DEVAMO, met zetel te 8792 Desselgem (Waregem), Pitantiestraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0452.721.368, haar ontslag als zaakvoerder aangeboden heeft, en dit met ingang vanaf 0510412012. Bijgevolg is er ook een einde gekomen aan het mandaat van de heer Ignace Degezelle als vaste vertegenwoordiger.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 12)

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en

verweerder.

Gedaan te Desselgem (Waregem), op 0510412012.

Getekend:

De heer Ignace Degezelle, vaste vertegenwoordiger van de NV DEVATRAN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaisosoz*

6S

E Si

17/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300423*

Neergelegd

13-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842711551

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DEVAKOM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8792 Waregem, Pitantiestraat 79

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ronny Van Eeckhout, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 12 januari 2012, dat onder de naam "DEVAKOM", door:

1/ De naamloze vennootschap  DEVAMO , met maatschappelijke zetel te 8792 Waregem  Desselgem, Pitantiestraat 79, RPR Kortrijk - Uniek ondernemingsnummer 0452.721.368.

2/ Heer DEGEZELLE Ignace René Achille, geboren te Waregem op zestien november negentienhonderd negenenvijftig, (nationaal nummer 59.11.16 311-40), en zijn echtgenote,

Mevrouw VANDEN BUVERIE Marleen Greta, geboren te Kortrijk op drie april negentienhonderd tweeënzestig, (nationaal nummer 62.04.03 308-59,

samen wonend te 8792 Waregem - Desselgem, Pitantiestraat 79.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8792 Waregem, Pitantiestraat 79.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DEVAKOM".

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8792 Waregem, Pitantiestraat 79.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland :

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming :

Het beheer, het verwerven, de aan- en de verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, de huurfinanciering, leasing van roerende en onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwwerken voor eigen

rekening en voor derden, voor onderaannemers;

Het bemiddelen als agent of als makelaar , het inrichten en houden van voordrachten,

cursussen, seminaries en bijeenkomsten;

Expertise (gerechterlijke en buitengerechterlijke) bij roerende en onroerende goederen;

Het opstarten of overnemen van franchise in verband met vastgoedbemiddeling;

Het beheer van haar patrimonium , dat zowel roerende als onroerende goederen kan

bevatten, en alle hierbij uit te voeren werken, zowel aan roerend als onroerende goederen, bij de

oprichting ingebracht of later verkregen;

Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische

aard inde meest uitgebreide zin;

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie;

raadgeving;prospectie; marketing;technoconsult, assistentie en dienstverlening op gebied van

management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal

en juridisch beheer en advies;

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies;

Publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en alle

werken voor verwezenlijking ervan, zonder enige beperking;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven

van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om

het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

Het voeren van alle financiële verrichtingen en financiële handel voor eigen rekening

als voor rekening van derden;

het optreden als tussenpersoon;

Alle verrichtingen van commerciële,industriële, onroerende of financiële aard die

rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of die de verwezenlijking

kunnen bevorderen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of

investering;

Het nemen van belangen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen,

deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen, Belgische of buitenlandse. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende

tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen;

De ontwikkeling van brownfields, i.e. het ontwikkelen van verlaten, niet gebruikte of

gebruikte sites, het adviseren, het deelnemen aan de ontwikkeling van sites, al dan niet

vervuild ;

Bovenvermelde opsommingen dienen in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd,

zonder dat deze beperkend wezen;

De vennootschap mag zowel haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland;

Het uitoefenen van alle beroepswerkzaamheden van  vastgoedexpert ;

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn

aan regelmentaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het

wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf 12 januari 2012 en bekomt

rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de

oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit

van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) vertegen-

woordigd door honderd (100) aandelen, met een nominale waarde van tweehonderd euro (200 EUR)

per aandeel.

Op deze honderd (100) aandelen werd als volgt ingeschreven door :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1/ De naamloze vennootschap  DEVAMO , voornoemd, op negenennegentig (99) aandelen of voor negentienduizend achthonderd euro (19.800 EUR); volledig volstort.

2/ De huwelijksgemeenschap bestaande tussen Heer Ignace DEGEZELLE en Mevrouw Marleen VANDEN BUVERIE, voornoemd, op een (1) aandeel of voor tweehonderd euro (200 EUR); volledig volgestort.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, zij een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR), voor de oprichting van de vennootschap, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6620187-13, bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato elf januari tweeduizend en twaalf welke in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard blijft.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Tot statutair zaakvoerder werd aangesteld :

De naamloze vennootschap  DEVAMO , met maatschappelijke zetel te 8792 Waregem  Desselgem, Pitantiestraat 79, RPR Kortrijk - Uniek ondernemingsnummer 0452.721.368.

Voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DEVAKOM wordt de naamloze vennootschap  DEVAMO vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : Heer DEGEZELLE Ignace René Achille, (nationaal nummer 59.11.16 311-40), voornoemd, wonend te 8792 Waregem - Desselgem, Pitantiestraat 79, tot die functie benoemd op 12 januari 2012.

Het bestuursmandaat van de naamloze vennootschap  DEVAMO geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De naamloze vennootschap  DEVAMO , vast vertegenwoordigd door Heer Ignace DEGEZELLE, heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand maart van elk jaar om tien (10.00) uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op een oktober en loopt tot en met dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot en met dertig september tweeduizend en dertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de eerste zaterdag van de maand maart van het jaar tweeduizend en veertien, om tien (10.00) uur.

VOLMACHT.

Volmacht werd verleend aan  aan Fiduciaire du Coq burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, kantoor te De Haan, eveneens aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervullingen van alle administratieve, boekhoudkundige en fiscale formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 12 januari 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEVAKOM

Adresse
PITANTIESTRAAT 79 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande