DEVAN ELEKTRICITEITSWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVAN ELEKTRICITEITSWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.558.145

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 25.08.2014 14451-0238-014
12/02/2014
ÿþr Voor- Mod Word 11.1

behouden In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aan'het

Belgisch

Staatsblad..



NEERGEIEGG Gte4, , AN oç

MONITEUR BELGE RECOTBANk vAl\i ,cO( )L--Kmu><4 '

B~~~E(AfD~>vBBR ~014

0 4 -02- 2014 ~f ~ ~ SA~

DegrIffier.

LGISCH STAATSBLAD Griffie



Ondernemirigsnr : 0873.558.145

Benaming

(voluit) : DEVAN ELEKTRICITEITSWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GUIDO GEZELLESTRAAT 47, 8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering van de Aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 10 januari 2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden, genomem

De benoeming als onbezoldigd zaakvoerder van mevr. Vanhaecke Severine, wonende te 8020 Oostkamp Guido Gezellestraat 47, voor onbepaalde duur en dit vanaf 01 januari 2014.

Brugge, 10 januari 2014

Dhr. Devos Kris

zaakvoerder

glDdigl::: tiiçt47%" veltnLt1ltikl$vtstrru>etfi: SsAto; Mn iktsertitewi'tíi art dlfiiiietMdli[iflïitemiPiiMti3tki;?,Ikt§âjiv:ititice~jkte4

geegisi al$ rreikileemste ttstp eetem et.t a>iardigni tl9 veritstsewesegm

\Y/m*m: ertgri ikmftikeitigt

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 16.08.2013 13423-0312-013
02/04/2013
ÿþmod 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tlq1141.1 iu

be

E St

u

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op:

21 MAARI 2013

d'eÏTne,..aFe..

Ondernemingsnr : 0873.558.145

Benaming (voluit) : DEVAN ELEKTRICITEITSWERKEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellestraat 47

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging - benoeming

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'hoore te Beemem op 14 maart 2013, geregistreerd te Brugge 4 op 19 maart daarna, boek 23, blad 48 vak 15, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen, telkens met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing :

- Kennisname van het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva, opgesteld met het oog op de hierna vermelde doelwijziging.

- Uitbreiding van het doel met horeca-activiteiten, zodat artikel drie (3) voortaan luidt als volgt :

'De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1. Onderneming van alle elektriciteitswerken in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het plaatsen van elektrische verwarming.

2. Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drjfkracht en telefoon.

3. Onderneming voor het ontwerpen van plannen en plaatsen van elektriciteit voor private, zakelijke of industriële doeleinden.

4. Onderneming voor het ontwerpen van plannen voor de binnenhuisinrichting van winkelinrichtingen,

5. Onderneming voor aan- en verkoop van alle verlichtingstoestellen en -artikelen, lampen, elektrisch en elektronisch materiaal en apparatuur en bijbehoren voor het functioneren ervan en huishoudapparaten.

6. Onderneming voor het plaatsen van sanitaire installaties en centrale verwarming.

7. Onderneming voor het onderhouden van bovenvermelde installaties.

8. Tussenpersoon in de handel.

9. Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd. Overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en berghutten. Kampeerterreinen. Overige verblijfsaccommodaties in vakantiecentra en vakantiedorpen, waarbij inbegrepen de vakantiecentra en -dorpen (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ten behoeve van de toeristen; de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen. Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en  appartementen; de verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven; de exploitatie van slaapwagens; overige accommodaties voor kortstondig verblijf. Verschaffen van collectief logies, exclusief logies voor toeristen; het verschaffen van collectief logies aan studenten, seizoenarbeiders, migrantenwerknemers; de leerlingeninternaten die niet afhankelijk zijn van een schoolinstelling.

10. Uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes).

11. Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden wordeQ in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

12. Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz. Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privéclubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

13. Uitbating en inrichting van kantines. Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

14. De mogelijkheid tot aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

15. Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

Tweede beslissing

Tot bijkomende, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd, en dit met ingang van 1 april 2013: de Heer DEVOS Robrecht Tom Ginette, geboren te Brugge op 20 oktober 1994, wonende te 8020 Oostkamp, Guido Gezellestraat 47. De zopas benoemde zaakvoerder, de Heer Robrecht Devos, is tussengekomen en heeft verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Derde beslissing.

De statuten werden aangepast aan de hiervoor genomen beslissing, aan de door de zaakvoerder doorgevoerde zetelverplaatsing en aan de wet van 2 juni 2006.

1) De vergadering heeft vastgesteld dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst bij beslissing van de zaakvoerder, met ingang van 15 augustus 2007, welke beslissing werd bekendgemaakt in voormelde Bijlagen van 25 september 2007, onder nummer 07139607. De eerste alinea van "Artikel 2  Zetel" werd aangepast ais volgt: 'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Guido Gezellestraat 47."

2) Door de hiervoor genomen beslissing tot uitbreiding van het doel, luidt "Artikel 3  Doel" voortaan als vermeld onder de eerste beslissing.

3) "Artikel 18  Ontbinding van de vennootschap" werd vervangen door volgende tekst:

"Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tilde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,"

Vierde beslissing.

De vergadering besliste de zaakvoerders te machtigen bovenstaande beslissingen uit te voeren en ondergetekende Notaris te machtigen de statuten van de vennootschap te coördineren en samen met de nodige stukken neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Voor beredeneerd uittreksel,

' Voor-nehouaen aan het Belgisch Staatsblad

Bernard D'hoore

Notaris te Beenrem

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie proces-verbaal

- verslag zaakvoerder

- staat actief en passief

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 28.08.2012 12455-0538-013
30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 24.05.2011 11118-0341-012
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 09.06.2010 10157-0104-013
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 17.06.2009 09230-0197-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 27.06.2008 08293-0333-013
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 15.06.2007 07225-0188-013
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.05.2006, NGL 26.07.2006 06558-2824-015
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 17.08.2015 15422-0553-013
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 19.08.2016 16437-0041-011

Coordonnées
DEVAN ELEKTRICITEITSWERKEN

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 47 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande