DEVI CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : DEVI CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.786.561

Publication

27/01/2014
ÿþMod POF 11,t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T .

NEERGELEGD

13. 01. 2014

RECHTRANrei6Ou4ANDEL

KORTRIJK

*190 6532*

f

1 1

b"

E

SI





I I I

Gewone Commanditaire Vennootschap

Krysantenlaan 2 A - 8500 Kortrijk

De zaakvoerder beslist om met ingang vanaf 01/01/2014 het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten. Het organiseren van begeleidende reizen, gidsen zowel in het binnen  als buitenland. Het geven van spreekbeurten, het lesgeven in alle materies waarin de zaakvoerder competent is. Het uitvoeren van fotografische werkzaamheden.

Ondememingsnr 0833.786.561 Benaming (voluit} : DCVi' Co

(verkort)

' Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

OnderWerp(en) akte : Uitbreiding doel vennootschap

Tekst :

Aldus opgemaakt te Kortrijk op 01/01/2014

Bulcaen Lievin

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van luik B vermelden: é:ctc~ i Náam an hoedanigheid vaan de iri tiuméntêi ndë hetzij vair de perso(o)n{eri'r

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam on handtekening.

28/02/2011
ÿþnood 2.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : c>e3 33: "4'86, S6.1

Benaming

(voluit) : DEVI Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

"

Zetel : Krysantenlaan 2 A te 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden,

De heer Lievin Bulcaen, Gepensioneerde, wonend te 8500, Kortrijk, Krysantenlaan 2 A,

rijksregistemummer 48.11.30-311.86 beherende vennoot.

En

De heer Dennis Bulcaen, Ambtenaar, wonend te 8550, Zwevegem, Oude Bellegemstraat 47  rijksregistemummer 78.04.19-043.83, stille vennoot.

Zijn overeengekomen om een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap waarvan de statuten bepaald worden als volgt:

STATUTEN

1.De vennootschap draagt de naam: DEVI Consulting Gewone Commanditaire Vennootschap afgekort, DEVI in alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

2.De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8500 Kortrijk, krysantenlaan 2 A. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders worden overgebracht, iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

3.De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke natuurlijke  en/of rechtspersoon in België of in het buitenland,, alle verrichtingen te stellen of te laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of daarmee verband houden:

" het voeren van studieopdrachten, toezicht, werfopvolging in de bouwsector en aanverwante sectoren;

" het voeren van handel en van handelsbemiddeling, voor groot - en kleinhandel, de aan- en verkoop ervan, te verzorgen, patenten en octrooien en licenties te nemen, te kopen en te verkopen op te treden als commissionair, bemiddelaar en deel te nemen aan alle gelijkaardige activiteiten, verrichtingen die haar doel: kunnen verbeteren of verwezenlijken;

" deelnemen aan beurzen, zelfs het organiseren ervan;

" de vennootschap kan onroerende goederen verwerven,verkopen en beheren, ze aanbieden in verhuring, onderverhuring.

" De vennootschap kan roerende goederen beheren, onderhouden en verhuren, onderverhuren.

" Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het beheren van, vennootschappen, optreden als bestuurder van vennootschappen, tijdelijke verenigingen in de ruimste zin van het woord.

" Advies, bijstand, en know how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, verkoop, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfsbeheer en alles wat daarmee verband houdt.

" Alle dienstverlening i.v.m. het analyseren van gegevens verwerken, databanken, beheer van; publiciteitsdragers, handel en handelsbemiddeling in publiciteitsdragers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

I1lI 1111111111111111111111111 I11I 1!I 1111 I1I

*iiosaaei*

Vc beht

aal

Bel, Staa

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

" Handelsbemiddeling, in informatica en telefonie, zowel in randapparatuur, hardware als in software. Zowel de aan  en verkoop ervan, het nemen en aanbieden van patenten en octrooien als ook licenties, consultancy geven en als consultant optreden.

.Dienstverlening in het reclamewezen, agentschappen opstarten en beheren in het publiciteitswezen, als ook marktonderzoeken.

.De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten en alles wat daarmee verband houdt.

.Groothandel, handelsbemiddeling, verhuring, onderhoud en herstelling van kantoormateriaal en alles wat daarmee verband houdt.

Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

4.De vennootschap neemt een aanvang op heden, datum van ondertekening van de oprichting- akte en wordt opgericht voor onbepaalde duur. De handelsactiviteiten zullen starten op één maart tweeduizend en elf.

5.De vennoten hebben een minimum kapitaal vastgelegd op 3.000 EUR, (drieduizend Euro), de heer Lievin Bulcaen dient 2.900,00 euro te volstorten, vertegenwoordigd negen aandelen en de heer Dennis Bulcaen dient 100,00 euro te volstorten vertegenwoordigd door één aandeel, het kapitaal zal worden volstort bij middel van speciën op een daartoe speciaal geopende financiële rekening. De comparanten verklaren een volmaakte kennis te hebben van de samenstelling van het kapitaal.

8.De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten - oprichters. Elke zaakvoerder heeft tegenover derden de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.

9. De resultaten van de vennootschap komen in de mate van de aandelen aan alle vennoten toe, tenzij daarover door de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen een andere beslissing genomen wordt.

10. De algemene jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste

zaterdag van de maand juni om 14.00 uur in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats

aangeduid in de oproepingsbrief tot de algemene jaarvergadering, die in geval het nodig is minstens veertien

dagen voor de datum van de jaarvergadering aangetekend dient te worden verstuurd aan de vennoten.

Te ellen tijde kan iedere vennoot het initiatief nemen om een bijzondere algemene vergadering op

behoorlijke wijze samen te roepen.

Alle behoorlijk bijeengeroepen vergaderingen dienen met unanimiteit te beslissen over de punten van de

dagorde van de vergaderingen.

Alle vennoten dienen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn op de behoorlijk bijeengeroepen ver-

gaderingen, elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een advocaat, door een accoun-tant of één

gevolmachtigde die over een schriftelijke volmacht beschikt met de vermelding van de punten van de agenda

van de vergadering.

De algemene vergadering is bevoegd voor

-het vaststellen & goedkeuren van de jaarrekening en de toelichting ervan ;

-de bestemming van het resultaat;

-de wijziging van de statuten;

-het verplaatsen van de zetel van de vennootschap;

-de overdracht van aandelen onder levenden.

11.Het boekjaar zal gevoerd worden per burgerlijk jaar vanaf de éérste januari tot éénendertig december van elk jaar.

12.Alle geschillen betreffende de vennootschap in de meest ruime zin hetzij ondermeer tussen vennoten, gewezen vennoten, vereffenaars of hun rechtsopvolg ers zullen definitief beslecht worden door arbitrage. Indien het scheidsrechterlijk college niet binnen de drie weken na het eerste verzoek van één belanghebbende partij is samengesteld benoemt de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de scheidsrechters.

Overgangsbepalingen en slotbepalingen

Werden benoemd tot zaakvoerder, de heer Lievin Bulcaen vernoemd en dit voor de duur van de vennootschap en ingevolge zijn overlijden zal ambtshalve worden benoemd in zijn vervanging de heer Dennis Bulcaen in dezelfde omstandigheden;

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de statuten op de Griffie tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf, nadien vanaf één januari tot éénendertig december van elk jaar.

De comparanten verklaren dat alle verbintenissen aangegaan door de oprichters in naam van de huidige vennootschap in oprichting, voor haar oprichtingsdatum te bekrachtigen en te beschouwen ais dat deze zijn

A

Voor-behouen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

gedaan geweest bij oprichting en dit bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit' tot zes maand voor de oprichting.

Voor alle andere verrichtingen die betrekkingen zouden hebben op de werking van de vennootschap zullen de vennoten een interne reglement opstellen waarnaar zij zich zullen houden

en indien nodig zullen zij dit reglement aanpassen teneinde een vlotte samenwerking te kunnen waarborgen in de schoot van de vennootschap. Het intern reglement is eveneens bindend voor eventuele nieuwe vennoten, zij zullen daarvan een afdruk bekomen bij hun intrede.

De oprichters geven volmacht aan Fiduciaire Dieber and Partners CVBA ovv BV vertegenwoordigd door de heren Bert Verhalle en/of Dieter Verhalle en/of Ignace Verhalle, Staatsbaan 107-109, 9870 Zulte, aan wie de macht verleend wordt met de mogelijkheid van in de plaatsstelling, om alle nodige stukken te ondertekenen, in verband met de inschrijving in een Ondernemingsloket, A.O.I.F. Diensten en de Sociale Zekerheid.

Aldus opgemaakt in vier exemplaren te Kortrijk, op 9 februari tweeduizend en elf, elke partij heeft één origineel ontvangen, het derde origineel wordt neergelegd bij de Registratie en het vierde op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, de Publicatie in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad van de oprichting zal door de oprichters - vennoten worden verricht.

De oprichters

De heer Bulcaen Lievin De heer Bulcaen Dennis

werkend vennoot stille vennoot

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEVI CONSULTING

Adresse
KRYSANTENLAAN 2 A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande