DEVIEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVIEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.530.077

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 18.07.2014 14319-0574-010
21/09/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i111RI13111011



JR BELC~~ :c rlOr~

9- 2011

1 EF?CELECD

75. CO. 2ü11

STAATS$

ruuLi

..4--"-`~ ~ ITEAPJr. I.~t=l-=ANDEL1



MONITE

DIRE

13,-

ELGISCH

8E5

Ondernemingsnr : 0836.530.077

Benaming

(voluit) : DEVIEF

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Leenriestraat 4 - 8791 Waregem (Beveren-Leie) Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 8 augustus 2011, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

1.a) De vergadering besluit uitdrukkelijk tot vrijstelling overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan en de commissaris, de bedrijfsrevisor of de accountant zoals vereist door artikel 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de verplichting zoals opgenomen in artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) De vergadering aanvaardt het aangekondigde voorstel van partiële splitsing. De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van voormeld voorstel tot partiële splitsing.

De vergadering besluit aldus dat een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding, wordt ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC van aandelen van de overnemende vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF.

Het af te splitsen vermogen betreft onroerende goederen gelegen te Waregem, Westerlaan 9 (de handelsruimte op het gelijkvloers, het appartement nummer 1.2 en het appartement nummer 2.2 in de Residentie Eric), welk een afzonderlijk beheersbaar goed vormt, met eigen inkomsten en uitgaven (alle overeenkomsten met betrekking tot dit vermogen maken deel uit van de overdracht).

De voorwaarden gesteld in het voorstel tot partiële splitsing bepalen onder meer:

* de ruilverhouding van de aandelen worden bepaald als volgt :

De aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC verwerven in ruil voor de overdracht van een deel van haar vermogen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuw uit te geven aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF in verhouding tot hun aandelenbezit.

Voormelde verrichtingen gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

' de handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC met betrekking tot het deel van haar vermogen dat wordt overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF vanaf één januari tweeduizend en elf.

Alle handelingen verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC sedert één januari tweeduizend en elf en de rechten en verplichtingen met betrekking tot het deel van het actief en passief dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC overdraagt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF.

Alle contracten en vergunningen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC welke betrekking hebben op het af te splitsen deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC worden eveneens onder dezelfde geldende voorwaarden en modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF. Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en/of sociale controles, enz., die voortvloeien uit gebeurtenissen vóór datum van één januari tweeduizend en elf ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC.

* de nieuwe aandelen, uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC, geven vanaf de datum van hun uitgifte recht op deelname in de winst

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

gerealiseerd vanaf één januari tweeduizend en elf. Betreffende dit recht wordt niet voorzien in enige bijzondere regeling.

de nieuwe aandelen, uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF in ruil voor de overdracht van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC, zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF worden ingeschreven in het aandelenregister van aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC.

" aan de bestuurders van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. A) De vergadering besluit dat voortvloeiende uit voormelde partiële splitsing een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC in voile eigendom en in natura wordt ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF, met name een zelfstandig functionerend onroerend vermogen, bestaande uit een aantal actief- en passiefbestanddelen welke een economisch geheel vormen.

B) verslag

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt op elf juli tweeduizend en elf door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd ex ultimo door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot voormelde inbrengen in natura, aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in cie besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DEVIEF in het kader van de partiële splitsing met overdracht van de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een onroerend vermogen van de BVBA FRITUUR ERIC naar de bestaande BVBA DEVIEF, kan ik besluiten dat :

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura; het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA FRITUUR ERIC volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap BVBA DEVIEF.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA FRITUUR ERIC zijn bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien hierbij wel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad van de BVBA FRITUUR ERIC, aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum, en voor de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

4.De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA FRITUUR ERIC leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA DEVIEF voor een bedrag van 15.906,89 EUR (bestaande uit 15.417,51 EUR kapitaal en 489,38 EUR andere eigen vermogensbestanddelen).

5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.700 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA DEVIEF, toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA FRITUUR ERIC in verhouding van 2 aandelen van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Na beraadslaging keurt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor integraal goed.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF, opgemaakt op één juni tweeduizend en elf.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met het verslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF.

3. De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF ingevolge de partiële splitsing werd verhoogd met een bedrag van vijftienduizend vierhonderdzeventien euro éénenvijftig cent (15 417,51 EUR) mits uitgifte van tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuwe aandelen, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18 550,00 EUR) op drieëndertigduizend negenhonderd zevenenzestig euro éénenvijftig cent (33 967,51 EUR), vertegenwoordigd door drieduizendzevenhonderdvijftig (3.750) aandelen.

4. In navolging en overeenkomstig de voormelde besluiten besluit de vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVIEF artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

"Het kapitaal bedraagt drieëndertigduizend negenhonderd zevenenzestig euro éénenvijftig cent (33 967,51 EUR), vertegenwoordigd door drieduizendzevenhonderdvijftig (3.750) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizendzevenhonderdvijftigste (1/3.750e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders van de gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRITUUR ERIC tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten van de agenda zullen genomen worden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 8 augustus 2011;

- Verslag van de zaakvoerders dd. 01 juni 2011;

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 11 juli 2011;

- Gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen lij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

I1111111N1N1j1111!111

Ondernemingsnr : 0836.530.077

Benaming

(voluit) : DEVIEF

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEENRIESTRAAT 4 - 8791 BEVEREN-LEIE (WAREGEM)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

Neerlegging van een splitsingsvoorstel dd. 27 mei 2011 houdende voorstel tot partiële splitsing van de BVBA FRITUUR ERIC, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8791 Beveren-Leie, Leenriestraat 4 en met ondernemingsnummer 0432.814.196, door inbreng van een deel van het actief en passief in de BVBA DEVIEF.

Eric Anckaert

zaakvoerder

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31" 05, 2011

RECrefeilelK KOOPHANDEL KORTRIJK

Mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011
ÿþ,0

Mod 2.1

Luik B ln de bijlagen bij het,Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD



11111 25. 05. 2011

*1308A.80*



RECHT%~~PGI~KHANDEL









Ondernemingsnr : o 2 . S a 1'4-

Benaming

(voluit) : DEVIEF

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leenriestraat 4 - 8791 Waregem (Beveren-Leie)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op drieëntwintig mei twee-duizend en elf :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt: DEVIEF.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8791 Ware-gem (Beveren-Leie), Leenriestraat 4

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

4) Oprichters : 1/de heer ANCKAERT Eric Maurice, geboren te Kortrijk op zesentwintig maart negentienhonderd negen-enveertig, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Leen-nestraat 4, intekenend op 1.040 aandelen voor een bedrag van ¬ 18 373,34, volstort tot beloop van ¬ 6 140,96; 2/de heer ANCKAERT Dave Chris, geboren te Kortrijk op twee juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8790 Waregem, Westerlaan 9 bus 11, intekenend op 5 aandelen voor een be-drag van ¬ 88,33, volstort tot beloop van ¬ 29,52; 3/de heer ANCKAERT Yves Claude, geboren te Kortrijk op zeven maart negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8790 Waregem, Westerlaan 9 bus 21, intekenend op 5 aandelen voor een bedrag van ¬ 88,33, volstort tot beloop van ¬ 29,52.

5) Kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18 550) volstort in speciën ten belope van zesduizend tweehon-derd euro (¬ 6 200).

6)

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénen-dertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resul-iaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voor-rang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in min-dere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet venno-ten. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet al-leen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of: verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of be-let, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of ver-tegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemach-tigden van hun keuze, op: voorwaarde dat de volmacht bijzon-der beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,: zaakvoerders, bestuur-ders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die; belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde re-gels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Wordt thans als statutaire zaakvoerder aangesteld : de heer ANCKAERT Eric, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden.

Hij zal over al de machten voorzien door artikel 19 beschik-ken.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbe-perkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken wor-den het zij met éénparigheid van stemmen van alle vennoten, het zij om emstige en zwaarwichtige redenen, wanneer de al-gemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, blijvende han-delingsonbekwaamheid om medische redenen geattesteerd door een geneesheer, ontslag op verzoek van de zaakvoerder, of afzetting van de in deze statuten benoemde zaakvoerder, zal deze van rechtswege opgevolgd worden door zijn echtgenote, mevrouw PIEPERS Yolande, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Leenriestraat 4. Deze plaatsvervangende zaakvoerder zal alsdan - de nodige publiciteitsmaatregelen in acht geno-men - over alle machten beschikken en alle rechten en pfich-ten uitoefenen die in de wet en in onderhavige statuten aan de statutaire zaakvoerder zijn toebedeeld.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke bezoldigingen toekennen ten laste van de alge-mene kosten.

10) commissarissen

11) Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het bui-tenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen re-kening of voor rekening van derden :

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrek-king tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projec-ten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goe-deren, alsmede álle handelingen die rechtstreeks of onrecht-streeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; als-mede zich borg stellen voor het goede verloop van verbinte-nissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen : alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten heb-ben, het deelnemen in en het directievoeren over ondememin-gen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en an-dere rechtspersonen;

4. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse ven-nootschappen;

5. het verlenen van assistentie op gebied van manage-ment, engineering en consulting alsook technisch, commerci-eel, administratief en financieel beheer en advies;

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële opera-ties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisa-tieondememingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aan-deelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbe-heer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de fi-nanciële markten en over het vermogensbeheer en het beleg-gingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire be-palingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze be-palingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van in-breng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in onder-nemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijk-aardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nut-tig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een ge-deelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook func-ties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschap-pen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12) Jaarvergadering: Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur, zal een jaarvergadering gehou-den worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de ven-nootschap of op gelijk welke

'1

----'----------'----- -- In  '

andere plaats v~~~~~ó~~~~~~.geval bovengemelde~~~~~~|s zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zeifde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aan-deelhouder niet geoorloofd |m, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De wonnnten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uihgmgoven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangete-kende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgeno-digd. De brief vermeldt de agenda.

De vonnn0an, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgwgavan, de ub|iAadehoudem, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de ver-gadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de op-roepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vododen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.Daartoe zal door de zaakvoerders een rondochrijven, hetzij per bóef, hox, o'moi|, of enige andere in0omnaUwdrmger, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle venno$æn, zoakvnendors, comm|ommhmmen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voor-stellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de ven-nootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig

december twee-duizend en twaalf. 2. De eerste jaarvergadering zal ge-houden worden in tweeduizend

dertien.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Flarelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 23 mei 2011.

Onde laatste blz. van LijB vemelclen Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam eu handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

voo~

san het ^ ' Belgisch Staatsblad

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0472-010

Coordonnées
DEVIEF

Adresse
LEENRIESTRAAT 4 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande