DEVOCKET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOCKET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.574.176

Publication

21/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 15.03.2014 14066-0297-011
16/12/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -

:~~gA~1K k0

~C) c.e0N 4/3,:z:

Li- o 6 DEC. 2011 r

Griffie

; Ondernemingsnr : V 4 1 57

Benaming

(voluit) : DEVOCKET

!Lue

r

' `~Fi i._

L': 4

Y V I I I I I I 1191111111111 ~ iu

" 11189142"

V

bel a: Be Sta.

île

IEpe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8904 leper (Boezinge), Diksmuidseweg 380

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Johanna DE WITTE, notaris te leper, op één december tweeduizend en elf, dragend volgend registratierelaas : "Geboekt elf blad geen verzending te IEPER de 02DEC2011 boek 17e blad 90 vak 10 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) De Ontvanger (getekend) ai "J.P. LEMAIRE" blijkt dat een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "DEVOCKET" werd opgericht, dit met een; kapitaal van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder`' aanduiding van nominale waarde, die ieder één 1 honderdste deel (1/100 ste) van het kapitaal; vertegenwoordigen.

1.rechtsvorrn en naam : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DEVOCKET".

2. zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8904 Boezinge (leper), Diksmuidseweg 380.

3.duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

4. identiteit van de oprichters :

1. De Heer DEVOOGDT Christophe Daniël, geboren te Roeselare op negentien april negentienhonderd; zesenzeventig, nationaal nummer 76.04.09 347-28, echtgenoot van Mevrouw Ocket Karin, hierna genoemd, en

2. Mevrouw OCKET Karin Mieke Rosa, geboren te Torhout op zestien september negentienhonderd: zesenzeventig, nationaal nummer 76.09.16 080-32, echtgenote van de Heer Devoogdt Christophe, voornoemd, samen wonende te 8904 leper (Boezinge), Diksmuidseweg 380;

Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Oostkamp op twintig maart`:. negentienhonderd achtennegentig onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen ingevolge; huwelijkscontract opgemaakt door ondergetekende notaris op tien maart negentienhonderd achtennegentig, ongewijzigd tot op heden zo zij mij verklaren.

5.-6. : kapitaal  samenstelling :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderd duizend euro (100.000,00 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde,; die ieder met één/honderdste deel (1/100 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers bij de oprichting zijn de Heer DEVOOGDT Christophe en Mevrouw OCKET Karin, beiden' voornoemd.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat op alle honderd (100) kapitaalsaandelen door hen in geld wordt ingeschreven, en wel als volgt :

-door de Heer DEVOOGDT Christophe, voornoemd, in persoonlijke naam, ten belope van vijftig (50) aandelen;

-door Mevrouw OCKET Karin, voornoemd, in persoonlijke naam, ten belope van vijftig (50) aandelen; totaal: honderd (100) aandelen.

Voornoemde echtgenoten bevestigen dat de intekening gebeurt met gelden van het tussen hen bestaande gemeenschappelijk vermogen. Zij bedingen dat de vermogenswaarde van de aandelen behoort tot; het tussen hen bestaande gemeenschappelijk vermogen en dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze` aandelen eigen zijn aan elk van hen als volgt :

- aan de Heer DEVOOGDT Christophe, voornoemd, komen lidmaatschapsrechten toe over vijftig (50). aandelen;

- aan Mevrouw OCKET Karin, voornoemd, komen lidmaatschapsrechten toe over vijftig (50) aandelen;

De inschrijving op naam van elk van het voornoemde aandelenpakket in gemelde verhouding houdt in dat elk van hen jegens de vennootschap geldt als enige eigenaar die persoonlijk alle eraan verbonden, lidmaatschapsrechten uitoefent.

7.begin en einde boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september;

van het daaropv-oigende_jaar_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo :

-)Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-)Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) zal / zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

9.Bestuur :

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerder(-s)vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hem/haar/hen verrichte prestaties ais voor zijn/haar/hun reis-, verplaatsing s- en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerder(-s) kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

-Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

-Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

-De vennoten en/of zaakvoerder(-s) mogen algemeen genomen geen enkele daad stellen van welke aard dan ook, die op enige wijze de goede werking van de vennootschap in het gedrang zou brengen of de vennootschap van winst zou beroven. Meer in het bijzonder mogen ze noch voor eigen rekening of voor die van derden, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, noch schriftelijk, mondeling of op een andere wijze klanten, leveranciers, commerciële partners of personeel van het bedrijf benaderen of er mee in contact komen om hen voorstellen te doen, offertes te maken, informatie te verstrekken of bij hen gegevens in te winnen. Deze opsomming is echter niet beperkend.

Ze mogen geen belangen hebben in gelijkaardige ondernemingen, of er een mandaat bekleden.

De vroegere vennoten en/of zaakvoerders mogen gedurende een periode van twee (2) jaar, beginnend op het moment dat ze de hoedanigheid van respectievelijk vennoot en/of zaakvoerder verliezen en in een zone van vijftig (50) kilometer rond het bedrijf geen activiteiten verrichten die vergelijkbaar zijn met die van hun vroegere vennootschap.

10.Controle :

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en contro-'Iebevoegdheid van een commissaris.

11. Doel :

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen;

- Het beheer, het verwerven, de aan - en verkoop, het huren - en verhuren, de commissiehandel en vertegen-'woordi-ging, de in'stand'houding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, projectontwikkeling, bouwen sleutel op de deur, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

- de aan - en verkoop, in - en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie, opslorping, deelneming of andere wijzen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- alle verrichtingen van commerciële, industriële , onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

- aannemer van metsel- en betonwerken; algemene bouwwerkzaamheden; onderneming voor het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten; ruwbouw; vloerbedekking en muurbekleding, leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen; schoorsteen- en ovenbouw, vervaardigen en plaatsen van sierschouwen en andere versieringen van marmer of steen;

- het uitvoeren van alle activiteiten in verband met grondwerken, slopingswerken, het aanleggen en onderhouden van terreinen;

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband niet transport voor eigen rekening of ,voor derden langs de weg, het water of de lucht, van goederen, afval, personen, dieren, en andere, koerierdienst, tractie, verhuisondememing, goederenbehandeling en opslag, groeperen- manipuleren en verdelen van goederen, containervervoer,expeditiebedrijf,vervoercommissionair, verhuur van voertuig met chauffeur, taxibedrijf, ziekenwagen, en dit alles zowel voor eigen rekening als voor derden, en nationaal en internationaal;

- Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen; voegwerken, reinigen en opknappen van gevels, bouwen van stellingen; algemene aanneming van waterbouwkundige werken, van draineringswerken, algemene aanneming van wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken, van leggen van kabels en van diverse leidingen; verkeerssignalisatie; dakdekken en isolatie tegen vochtigheid, thermische- en geluidsisolatie, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen, anders dan met

teer en asfalt; stukadoorswerken; arduin - en marmerwerken, restauratiewerken, res-'tauratie van

monumenten; timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk; glaswerken, schilder - en behangwerk; metaalconstructies en metalen kunstwerken; industriële pijpleidingen en kanalisatie; centrale verwarming,

sanitair en lood- koper- en zinkwerk; speciale installaties, elektrotechnische installaties; diverse

werkzaamheden;

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, het onderhouden, het spuiten, het takelen, het slopen, de klein- en groothandel , het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van allerhande voertuigen, motorvoertuigen, vaartuigen, vliegtuigen, personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, bestelwagens, motorrijwielen, scooters, bromfietsen, rijwielen, fietsen, divers rollend materieel; aanhangwagens, opleggers, containers, heftoestellen, rupsvoertuigen, heftoestellen gemonteerd op rollend materieel, aile koetswerken, landbouwvoertuigen, tractoren, verreikers, heftrucks, koelinrichtingen, vriesinstallaties en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten, en toebehoren en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein- en groothandel in brandstoffen, smeermiddelen , alle artikelen die in een benzinestation kunnen verkocht worden en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands;

- Het uitbaten van een car-wash;

- Verhuur van voertuigen met chauffeur, onderneming voor personenvervoer, onderneming voor goederenvervoer;

- Het uitbaten van garage en stalling voor voertuigen;

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan-en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, het transport, het slopen, de klein- en groothandel , van bouwproducten, bouwstoffen, bouwmaterialen, ijzerwaren, ruwe en halfafgewerkte producten van de ijzer- en staalnijverheid, materieel en machines voor ondernemers, plastiek, hout, afsluitingen, werkkledij, en alle andere producten en materialen die in de bouwnijverheid kunnen gebruikt worden of aanverwant zijn, zowel nieuw ais tweedehands;

- Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking tot voormelde activiteiten, alsook het aannemen van alle werk in onderaanneming en loonwerk;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het ontwerpen van producten, het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen marketing, techno - consult, assistentie op gebied van management, milieu, engineering en consulting ; technisch, commercieel, administratief , financieel , economisch, sociaal en juridisch beheer en advies;

- Het beheer, het verwerven, de aan - en verkoop, het huren - en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instand-ihouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelin-igen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de studie, de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, de overdracht, de verdeling, de organisatie van software, informatica, automatisatie, communicatie en alle mogelijke internet toepassingen;

- De groothandel en kleinhandel met meer dan een afdeling, in onder andere volgende waren :

geschenkartikelen, kunstvoorwerpen en decorum, fantasie -artikelen, luxe  artikelen, speelgoed en

kinderartikelen, voeding -en tabakswaren, textielwaren, kleding en schoeisel, artikelen voor meubilering en decoratie, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, verzorgingsproducten, geluid -beeld of tekstdragers, foto en beeldmateriaal, precisie -artikelen,; papierwaren, boeken en persproducten, loterijen en gokproducten, kantoorbehoeften, artikelen en apparaten voor muziek ; artikelen voor sport, visvangst en jacht,

promotieartikelen en gadgets, elektrische apparaten, computer  communicatie en kantoorartikelen en

apparaten, bouwstoffen, ijzerwaren, doe het zelf - producten en diverse artikelen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet;

- Bovenver'melde opsomming is niet beperkend zodat de ven-'noot'schap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de ver wezenlij-,king van haar maatschappe-'tijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

12.Jaarvergadering :

-De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand maart om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

- De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

-Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gestéld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

-Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

-Met uitzondering van de beslissingen welke

bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, é-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

-Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,

te ondertekenen.

-Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de

vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De

algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist.

-Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegeteld.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen warden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze

formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL III. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal

zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de

periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij

de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het

Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De vennootschap neemt alle verbintenissen over

aangegaan in haar naam en bekrachtigt deze.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur:

-De Heer DEVOOGDT Christophe, voornoemd;

-Mevrouw OCKET Karin, voornoemd;

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

Voor-

behoiden aan het Belgisch

Staatsblad

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

Notaris Johanna DE WITTE

Gelijktijdig neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte dd. 1 december 2011.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 13.02.2015, NGL 14.02.2015 15044-0102-011

Coordonnées
DEVOCKET

Adresse
DIKSMUIDSEWEG 380 8904 BOEZINGE

Code postal : 8904
Localité : Boezinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande