DEVOLEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOLEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.725.579

Publication

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 14.01.2014 14008-0590-010
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 22.12.2014 14701-0584-010
14/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305897*

Neergelegd

12-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500725579

Benaming (voluit): DEVOLEC

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8531 Harelbeke, Vlietestraat(B) (H) 80

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 6 november

2012,

BLIJKT DAT:

De heer DEVOLDERE Nick, geboren te Kortrijk op 7 mei 1971, wonend te 8531 Harelbeke, Vlietestraat

80een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "DEVOLEC".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor

rekening van derden:

- Elektrotechniek in de meest uitgebreide vorm.

- Alle werkzaamheden op het vlak van huishoudelijke elektrische installaties robotica en domotica en op het vlak van industriële elektrische installaties.

- De in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur- en verhuur, alsook de plaatsing en herstelling van elektriciteitsmateriaal of elektrische apparaten, alsook van materialen voor het opwekken/verwekken van energie op basis van natuurlijke bronnen.

- Het uitvoeren van elektro-technische installaties, het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoonleidingen, het leggen van kabels en diverse buisleidingen, het herstellen van radio- en televisietoestellen.

- Het leveren en/of plaatsen van telefonie, parlofonie, videofonie, camerabewaking, toegangscontrole, verlichting, elektriciteitswerken, airconditionnering, centraal stofzuigersysteem, beveiligingsinstallaties, alarminstallaties, inbraaksystemen, luiken, poorten, deuren, rolluiken, slagbomen, hekkens en zonwering.

- Het installeren van elektrische signalisatie voor wegen en spoorwegen, binnenwateren, zeewegenen luchtwegen. Het plaatsen, waaronder het aansluiten op een sterkstroom installatie van elektrotechnische verbruikstoestellen.

- Advies, engineering en uitwerking automatisatieprojecten voor industrie en privé.

- Het plaatsen van verluchtings- en ventilatiesystemen. Alle werkzaamheden op het vlak van installatie van industriële machines, toestellen, en werktuigen, evenals het plaatsen, inrichten, verhuizen, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals fabrieken, werkplaatsen, installaties en machines.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat navolgende opsomming beperkend is.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar, mandataris of volmachtdrager. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de (on)roerende goederen te bevorderen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

- Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

- Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijken ervan kunnen bevorderen.

De zetel is gevestigd te 8531 Harelbeke, Vlietestraat(B) (H) 80 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.550, samengesteld door inbreng in geld, volstort ten belope van ¬ 12.400.

De comparant heeft ingetekend op 100 aandelen voor ¬ 18.550,00, volgestort ten belope van ¬ 12.400,00.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ¬ 12.400,00 voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE35.7380.3691.9737 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 oktober 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als statutaire zaakvoerder is de heer DEVOLDERE Nick, wonende te 8531 Harelbeke, Vlietestraat 80 aangesteld, die zijn opdracht heeft aanvaard. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni 2013.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand december om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

Luik B - Vervolg

bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor-Voor

behouden behouden

aan het aan het

elisch Belgisch

taatsla Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 19.12.2015 15702-0596-009

Coordonnées
DEVOLEC

Adresse
VLIETESTRAAT 80 8531 HARELBEKE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande