DEVOMARK

Société en commandite simple


Dénomination : DEVOMARK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.243.918

Publication

19/02/2014
ÿþMod 2.0

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 0., 02. 2014

RECie8teif{WOF4iANDEL:

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0891.243.918

Benaming

(voluit) : DEVOMARK - vennootschap in vereffening

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : WAKKENSTRAAT 19, 8720 MARKEGEM

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 23 januari 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

1. Er werd kennis genomen van het vonnis van de Rechtbank van Koophandel dd 14 januari 2014 waarin het verslag van de vereffenaar werd goedgekeurd.

2. De vereffening te sluiten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

3. De vereffenaar te ontheffen uit zijn mandaat en hem kwijting te verlenen.

4. De boeken en bescheiden zullen gedurende een periode van vijf jaar worden bewaard op het adres van mevrouw De Vos Chantal wonende te 8720 Markegem, Wakkenstraat 19.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CB-1", met zetel te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 249, of aan één van haar lasthebbers, met name L.&L. bv ovv BVBA, met zetel te 8020 Oostkarnp, Warandestraat 54, vast vertegenwoordigd door de heer Ludo Ingelbrecht of aan Fiscaal kantoor Collard-Bovy bv ovv Comm.V, met zetel te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Schoendalestraat 53, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Collard-Bovy elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie als aannemer.

lesamen hiermee neergelegd: kopie vonnis rechtbank van koophandel.

Mevrouw De Vos Chantal

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NIAI *1318070

Ondernemingsnr : 0891.243.918

Benaming

(voluit) : DEVOMARK

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAKKENSTRAAT 19 - 8720 MARKEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR - BEVOEGDHEDEN

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 14 september 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen;

- de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

- akte te nemen van het ontslag van de zaakvoerder, mevrouw De Vos Chantai en haar kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

- mevrouw De Vos Chantal, wonende te 8720 Markegem, Wakkenstraat 19 - aan te stellen als vereffenaar. - de homologatie van de benoeming werd gevraagd aan de Rechtbank van Koophandel en werd verleend op 28 oktober 2013.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht om haar mandaat uit te oefenen,namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden ondertekend door de vereffenaar. Haar mandaat is onbezoldigd.

De vereffenaar (s) verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CB-I", met zetel te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 249, of aan één van haar Lasthebbers, met name L&L bv ovv BVBA, met zetel te 8020 Oostkamp, Warandestraat 54, vast vertegenwoordigd door de heer Ludo Ingelbrecht of aan Fiscaal kantoor Collard-Bovy bv ovv Comm.V, met zetel te 8793 Sint-Eloois Vijve, Schoendalestraat 53, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Collard-Bovy elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds,

Mevrouw De Vos Chantai

Vereffenaar

Op de laatste bfz, van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DEVOMARK

Adresse
WAKKENSTRAAT 19 8720 MARKEGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande