DEVOOGHT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOOGHT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.896.422

Publication

12/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-05-2015

Griffie

*15307948*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629896422

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DEVOOGHT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 7 mei 2015, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "DEVOOGHT CONSULTING"

1.VENNOTEN : De heer DEVOOGHT Dieter Nicolaas, geboren te Brugge op 2 juli 1981, rijksregisternummer 81.07.02-247.85 en zijn echtgenote mevrouw VAN WYNSBERGHE Valerie Lisette Gilbert, geboren te Brugge op 13 december 1981, rijksregisternummer 81.12.13-030.07, samenwonende te 8310 Sint-Kruis (Brugge), Houtzagerijstraat 10.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul LOMMÉE te Zedelgem op 6 juli 2004, niet gewijzigd tot op heden zo verklaard.

2.NAAM en VORM: "DEVOOGHT CONSULTING", BVBA;

3.ZETEL: 8310 Sint-Kruis (Brugge), Houtzagerijstraat 10

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, sponsoring en communicatie;

Zakelijke dienstverlening;

Organisatie van congressen, seminaries en dergelijke;

Verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

Dienstverlening aan bedrijven en overheidsinstanties in het algemeen;

Het verlenen van advies en praktische hulp op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht

Het leveren van consultingdiensten en managementprestaties, het verlenen van diverse adviezen evenals het uitoefenen van mandaten, voor ten behoeve van of binnen alle industriële, commerciële of handelsvennootschappen of voor elke rechtspersoon of fysische persoon.

Ter uitvoering van haar opdrachten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheren van de genoten opbrengsten alsmede het verrichten en beheren van alle roerende en onroerende beleggingen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Het maken van alle studies en onderzoeken betreffende alle commerciële en industriële activiteiten; de organisatie van vennootschappen en ondernemingen, het verrichten van marktonderzoek, de promotie en het raad geven met betrekking tot industriële en commerciële projecten.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, technisch commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en verhuren van personeel.

Het inrichten van cursussen en workshops van welke aard ook. Bovenvermelde opsomming is niet

Onderwerp akte :

Houtzagerijstraat 10 8310 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand

Trading in de meest ruimste zin.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst; de ontwikkeling, promotie en financiering van alle onroerende goederen en van bouwprojecten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter. Alle voorgaande activiteiten kunnen als consignatie, tussenpersoon en in commissie gebeuren.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,00,-, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 6.200,00,-en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde 7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° de heer DEVOOGHT Dieter, van ¬ 9.300,00-, volstort ten belope van ¬ 3.100,00,-, vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 50. 2° mevrouw VAN WYNSBERGHE Valerie, van ¬ 9.300,00,- volstort ten belope van ¬ 3.100,00,-, vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde, genummerd 51 tot 100.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elk van hen de meest uitgebreide macht om afzonderlijk te handelen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9.JAARVERGADERING: ieder jaar op de laatste maandag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni van het jaar 2017 om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel tot en met 31 december 2016

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer DEVOOGHT Dieter, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 maart 2015 onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid. De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der stichtingsakte dd. 7 mei 2015, eensluidend uittreksel

Coordonnées
DEVOOGHT CONSULTING

Adresse
HOUTZAGERIJSTRAAT 10 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande