DEVOPLAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOPLAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.856.861

Publication

26/01/2011
ÿþ Mod 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0895.856.861

Benaming

(volut) : DEVOPLAST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Delaeystraat 48, 8830 Hooglede

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP DEVOOGHT

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe K1NT te Staden op 30 DECEMBER; 2010, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA DEVOPLAST, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Fusievoorstel

De vergadering stemt in met de vrijstelling overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, van de verplichting tot het opstellen van een verslag over het fusievoorstel, door de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant zoals vereist door artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van het door de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap: en van de overnemende vennootschap opgestelde fusievoorstel en keurt dit met eenparigheid: goed;

Dit fusievoorstel werd opgemaakt door de zaakvoerders van de bij de verrichting. betrokken vennootschappen op zeven mei tweeduizend en tien en is neergelegd geworden ter griffie van de rechtbank van Kortrijk op negentien augustus; tweeduizend en tien.

Deze neerleggingen zijn bij vermelding gepubliceerd geworden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig augustus tweeduizend en tien onder het nummer 10127955 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en onder het nummer 10127956 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

2. Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap BVBA DEVOOGHT te 8830 Hooglede, Delaeystraat 48, met ondernemingsnummer 0474.574.478 en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op eenendertig maart tweeduizend en tien afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf een april tweeduizend en tien beschouwd ais zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweeëntwintig (22) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap

+11013967*

NEERGELEGO

1 1. 01. 2011

riffi

IMAM( KOOPHANDEL

KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vanaf het begin van het lopende boekjaar, zijnde vanaf één januari tweeduizend en tien.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting

betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerders van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4. Omschrijving van het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de activa en passiva bevat, op basis van de op éénendertig maart tweeduizend en tien afgesloten boekhoudkundige staat, dewelke aan onderhavige akte gehecht wordt.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

Aan bijzondere publiciteit onderworpen Inbrengen

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (art. 683 W.Venn.):

Gemeente Houthulst  eerste afdeling

Een perceel bouwgrond, gelegen Melanedreef, bekend volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 103/Y voor een grootte van vierenzestig aren zesenzeventig centiaren.

Bekend volgens titel als gelegen in de Nijverheidsstraat, sectie D deel van nummer 103/v voor een grootte van vierenzestig aren zesenzeventig centiaren (64a 76ca).

4b1s Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen

_.V or . behouden aan het Belgisch Staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge













4

Voorbehouden eehthet, Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

5. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap,

3. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

6. Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

7. Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elke zaakvoerder(s) van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA BDO, alsook aan haar aangestelden, alsook aan KMO Direct agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Franky Deblauwe, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht tweeëntwintig volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT

tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte fusie door overname door de vennootschap Devooght;

Op de [,a!=," _ i.l: van 1_.p_t< B vei lden Recto Naam en ttaeil3riautir ,t1 van de instrumenterende iv ;aris hetzij van de persci(o)i°,:en; Ceva -ap ::«. , .;r°,=, r: ort Ten aanzien van cicrdi,r :e veilagenwccrdrÿen

~" sv , , r" , t

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 31.12.2010 10652-0269-010
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 30.12.2009 09914-0031-010

Coordonnées
DEVOPLAST

Adresse
DELAEYSTRAAT 48 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande