DEVOS BOUWBEDRIJF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOS BOUWBEDRIJF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.101.604

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 21.08.2014 14448-0158-016
01/07/2013
ÿþillean11111111

Mod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

2 4 -06-

B LGISCH ST,



2003 NEERGELEGD



ATSSL p 17. 06. 2013

RECHTBANK t1" AND EL

KOR I

Ondememingsnr : 0889.101.604

Benaming

(voluit) : DEVOS BOUWBEDRIJF

(verkort)

Rechtsvorm

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 8560 Wevelgem (Gullegem), Pijplap 102

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALSVERHOGING

Uit een akte verleden voor Stan DEVOS, Notaris te Zwevegem, op 10 juni 2013 , ter registratie, blijkt hetgeen volgt:Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «DEVOS BOUWBEDRIJF», waarvan de zetel gevestigd' is te 8560 Wevelgem (Gullegem), Pijplap 102, opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphane Saey, dop 26 april 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 mei erna onder nummer 0067759. De statuten werden tot op heden nog niet gewijzigd. De vennootschap is ingeschreven, in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer (0)889.101.604. De vergadering nam volgende beslissingen

BESLUITEN

Na beraadslaging keurt de vergadering eenparig en bij afzonderlijke stemming voor elk besluit, de volgende. besluiten goed;

1 Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aanwezige vennoot verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, op 6 mei 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld. De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der: Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DEVOS BOUWBEDRIJF door inbreng van de volle eigendom van een onroerend goed, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap, verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. 3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie < verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. 4.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 10 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA DEVOS BOUWBEDRIJF met een fractiewaarde van 186,00 EUR te verhogen met een ' globale uitgiftepremie van 43.140,00 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen sleohts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2Kapitaalverhoging

a) I. Beslissing

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenveertigduizend euro (45.000,00¬ ). Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tien (10) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van honderd zesentachtig euro per aandeel (186,00¬ ), welke bedrag zal geboekt worden als kapitaal en welk bedrag te verhogen is met een uitgiftepremie bepaald op drieënveertigduizend honderd veertig euro (43.140,00¬ ).

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van de volgende onroerende goederen door de echtgenoten DEVOS-VANHOUTTE, voornoemd, en dat als tegenprestatie voor die inbreng, aan de echtgenoten DEVOS-VANHOUTTE, voornoemd, tien (10) nieuwe aandelen worden toegekend vertegenwoordigd het hiervoor bepaald bedrag van kapitaal met de bijhorende uitgiftepremie.

De vergadering beslist het totaalbedrag van de uitgiftepremie zijnde drieënveertigduizend honderd veertig euro (43.140,00¬ )te boeken op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarvoor, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een kapitaalsvermindering.

De echtgenoten DEVOS-VANHOUTTE, voornoemd, doen inbreng van aile rechten die zij op de volgende onroerende goederen hebben, hierna genoemd "het goed" of "de goederen";

KADASTRALE BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE WEVELGEM - eerste afdeling

In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Aida", in oprichting op een perceel grond, gelegen aan de Kortrijkstraat 404-406-408, gekend op het kadaster onder sectie C, nummer 918!X116, met een totale oppervlakte van acht are zevenenzestig centiare (8a 67ca):

Op het gelijkvloers:

1) De garage genummerd "G1", en omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garage met kantelpoort;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: eenentwintig/duizendsten (21/1.000sten) in de gemene

delen , hierin begrepen de grond.

2) De garage genummerd "G2", en omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garage met kantelpoort;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: eenentwintig/duizendsten (21/1.000sten) in de gemene

delen , hierin begrepen de grond.

3) De garage genummerd "G3", en omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garage met kantelpoort;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: eenentwintig/duizendsten (21/1.000sten) in de gemene

delen , hierin begrepen de grond.

4) De garage genummerd "G6", en omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garage met kantelpoort;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeënveertig/duizendsten (42/1.000sten) in de gemene delen , hierin begrepen de grond.

Zoals voormelde goederen staan beschreven in de basisakte en het algemeen reglement van medeeigendom betreffende de residentie Aïda, verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, te Wevelgem, op 23 augustus 2007, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 27 september daarna daama, onder referte 65-T-27/09/2007-10876.

Oorsprong van eigendom

Het goed hoort toe aan de echtgenoten DEVOS - VANHOUTTE, voornoemd, ingevolge het proces-verbaal van toewijzing van het ambt van notaris Stan Devos, te Zwevegem, gedagtekend van 7 mei 2012 waarbij dit goed toegewezen onder de opschortende voorwaarde van de afwezigheid van hoger bod. Er werd hierop geen hoger bod uitgebracht zodat de toewijzing definitief was zoals blijkt uit het proces-verbaal houdende vaststelling van de afwezigheid van hoger bod van het ambt van voornoemde notaris Devos van 4 juni 2012. Deze aktes werden overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor van Kortrijk op 15 juni 2012, onder referte 65-ï15/06/2012-07211.

Voor deze toewijs was de naamloze vennootschap Neccal, te Menen, eigenaar van de niet afgewerkte constructies, om deze zelf te hebben opgericht of te hebben laten oprichten op een perceel grond, destijds eigendom van de heer Desmyter Didier Gilbert, te Wevelgem, ingevolge het recht van opstal verleend 'in voormelde basisakte verleden voor notaris Pierre Vander Stichete op 23 augustus 2007, door de heer Desmyter Didier aan de naamloze vennootschap Neccal.

De grondaandelen verbonden aan de voorschreven privatieven in het appartementsgebouw in oprichting behoren toe aan de naaamloze vennootschap "Vastgoed-Invest.be", te Menen, om deze te hebben aangekocht jegens de heer Desmyter Didier, voornoemd, blijkens akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, voornoemd, op 23 augustus 2007, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 19 oktober daarna, onder referte 065-T-19/10/2007-11851.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbrengers verklaren dat het hierboven beschreven goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere fast van welke aard ook, zowel in hun hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars.

Il Algemene voorwaarden van de inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen, mits er ook vanaf heden alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen, tot volledige ontlasting van de inbrengers.

2.Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt, zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen.

Het goed wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding zouden uitmaken tussen het verkochte goed en de aanpalende eigendommen.

Het goed wordt ingebracht onder aile bedingen en voorwaarden opgenomen in vorige eigendomstitels, voor zover deze nog van toepassing zijn.

3.De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel van of het nadeel van de vennoot-schap.

4.De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

5.Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels en de eventuele schriftelijke huurovereenkomsten betreffende het ingebrachte goed, De vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst door de inbrengers.

6. Stedenbouw:

De inbrengers verklaren met betrekking tot goed dat geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te richten, die voor bewoning kan worden gebruikt.

A. De inbrenger verklaart met betrekking tot de ingebrachte goed:

-dat er hem thans geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor

bescherming vatbare monumenten, landschappen en stads- of dorpsgezichten werd betekend, noch een

besluit houdende definitieve bescherming of klassering, en dat hij evenmin weet heeft van enig voornemen

daartoe vanwege de overheid.

-dat hem geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat hem geen voornemen daartoe vanwege de

overheid bekend is.

-voor aile door hem zelf verrichte vergunningsplichtige handelingen de nodige vergunningen te hebben

bekomen en tevens dat, voor zover hem bekend, het goed op heden niet het voorwerp uitmaakt van een

bouwmisdrijf.

-dat het niet werd opgenomen in een inventaris van leegstaande, verkrotte of verwaarloosde gebouwen of

woningen en dat hem geen voornemen daartoe vanwege de overheid bekend is.

-dat hij geen kennis heeft van enige planbatenheffing.

B. De vennootschap zal zich moeten schikken naar aile wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op eventuele onteigening, rooilijn, urbanisatie of stedenbouwkundige vergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van de grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

C, Aan de vennootschap werd een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de gemeente Wevelgem op 30 mei 2013, hetzij minder dan één jaar voor de datum van deze akte.

De notaris vermeldt en informeert, voor zover hij dat kan nagaan, met toepassing van artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, en zoals blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het voormeld goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd:

-De stedenbouwkundige vergunning, met dossiernummer 34041/91741B/1963/1093, afgeleverd door het college van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Wevelgem op 19 november 1963, voor het verbouwen van een voorgevel.

-De stedenbouwkundige vergunning, met dossiemummer 34041113657181196211067, afgeleverd door het college van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Wevelgem op 25 april 1962, voor het verbouwen van café A l'aviateur.

-De stedenbouwkundige vergunning, met dossiemummer 34041/9174/B/1981/50862, afgeleverd door het college van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Wevelgem op 14 oktober 1981, voor het vervangen van een vastraam door een deels opengaand raam.

-De stedenbouwkundige vergunning, met dossiernummer 34041/15169/B/2005/6412, afgeleverd door het college van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Wevelgem op 30 augustus 2005, voor het bouwen van een appartementsgebouw na slopen van drie rijwoningen.

' -De stedenbouwkundige vergunning, met dossiernummer 34041191741811986/1897, afgeleverd door het college van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Wevelgem op 23 april 1986, voor het verbouwen van woning en restaurant.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het voormeld goed gelegen te Wevelgem, Kortrijkstraat 404-406-408, volgens het RUP "Afbakening Regionaalstedelijk gebied Kortrijk" goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 20 januari 2006 is `stedelijk woongebied'.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de beslagene, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van voormelde codex.

4° dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan is aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voormeld goed geen deel uitmaakt van een niet vervallen verkaveling, zoals blijkt uit de verklaring van de beslagene en uit de hierna gemelde stedenbouwkundige inlichtingen.

.T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

6° dat het krachtens artikel 4.2.12 paragraaf 2, 2° van voormelde Codex voor de overdracht verplichte as-built attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

D. De notaris wijst de partijen op artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige werken.

8.Milieu - Bodemsanering:

1. De inbrenger verklaart dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2, De inbrenger legt het bodemattest voor die betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goed en die werd afgeleverd door de OVAM op 2 mei 2012.

Dit bodemattest bepaalt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed zelf geen weet te hebben van

bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan

geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit

verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw werd afgelegd, neemt de

vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit

kunnen voortvloeien op zich.

9. Watertoets:

De beslagene verklaart, en uit opzoeking op de website www.geo-vlaanderen.be blijkt dat het goed gelegen

is in niet overstromingsgevoelig gebied.

I0.Mede-eigendom:

Er werd nog geen syndicus voor het gebouw aangesteld, derhalve kan artikel 577-11 van het Burgerlijk

Wetboek niet worden nageleefd.

III Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve

inschrijving te moeten nemen.

b) Verwezenlijking van de inbreng  Boeking van een uitgifte premie op de onbeschikbare rekening `uitgiftepremies'

De echtgenoten DEVOS-VANHOUTTE, voornoemd, verklaren, na voorlezing van het voorafgaande, voormelde onroerende goederen in te brengen in deze vennootschap, nadat zij verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de echtgenoten DEVOS-VANHOUTTE, voormeld, die hierbij aanvaarden, tien (10) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. De enige vennoot verklaart hiervan volledig kennis te hebben.

Deze aandelen vertegenwoordigen een bedrag van twintigduizend vierhonderd zestig euro (20.460,00¬ ), welke bedrag zal geboekt worden als kapitaal en welk bedrag te verhogen is met een uitgiftepremie bepaald op drieënveertigduizend honderd veertig euro (43.140,00¬ ),

Het totaalbedrag van de uitgiftepremie zijnde drieënveertigduizend honderd veertig euro (43.140,00¬ ) wordt geboekt op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarvoor, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een kapitaalsvermindering.

c) Vaststelling van dé verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en verklaringen, op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op twintigduizend vierhonderd zestig euro (20.460,00¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd tien (110) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde,

Op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies' werd een bedrag van drieënveertigduizend honderd veertig euro (43.140,00¬ )geboekt die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarvoor, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een kapitaalsvermindering.

d) Beslissing tot kapitaalsverhoging door incorporatie van de uitgiftepremies

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen niet drieënveertigduizend honderd veertig euro (43,140,00¬ ) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van twintigduizend vierhonderd zestig euro (20.460,00¬ ) tot drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,000, door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

e) Verwezenlijking en vaststelling van kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dal het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd tien (110) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

3 Aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalsverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,000. Het is verdeeld in honderd tien (110) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd tiende (1/110de)",

4 Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

5 Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

6 Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan zaakvoerder, evenals haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle formaliteiten te

verzekeren,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGEN

Uitgifte van het proces-verbaal, met verslag van de bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan.

- Coördinatie statuten

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem, Sint-Denijs, op 12 juni 2013

V,odr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.03.2013, NGL 23.04.2013 13096-0513-016
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 19.08.2011 11416-0236-013
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 25.08.2010 10454-0493-013
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 28.07.2009 09499-0346-013
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.03.2008, NGL 02.04.2008 08095-0397-013
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0065-016

Coordonnées
DEVOS BOUWBEDRIJF

Adresse
PIJPLAP 102 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande