DEVOS-WYBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOS-WYBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.943.349

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.09.2014, NGL 17.09.2014 14588-0421-009
28/01/2014
ÿþMod 2.0

"L = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

behc

aan

Belç

Staal

1I fl



Ondernemingsnr : 0811.943.349

Benaming

(voluit) : DEVOS-WYBO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Winnezelestraat 10, 8978 Poperinge

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Devos-Wybo", met zetel te 8978 Poperinge, Winnezelestraat 10 vastgesteld door Meester Patrick de Grave, Notaris te Lo-Reninge (standplaats Lo) op 27 december 2013, geregistreerd ais volgt: "Geregistreerd vier blad(en), geen verzendingen, te Veurne, Registratiekantoor op 6 januari 2014, Boek 5/444, blad 50, Vak 4, Ontvangen: Vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger Rudy Rycx (Adviseur)", blijkt dat de algemene vergadering, vertegenwoordigd door de enige vennoot, de navolgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves

De vergadering heeft vastgesteld dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro tweeëntachtig eurocent (128.600,82 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 2012 goedgekeurd door de algemene vergadering op 28 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 december 2013 waarin werd beslist om aver te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd achtentwintigduizend euro (ê 128.000,00). De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van voormeld tussentijds dividend.

De enige vennoot heeft verklaard deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING: Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot heeft verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij heeft verklaard er geen opmerkingen op te formuleren. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA DEVOS-WYBO, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DEVOS-WYBO zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 115.200,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 115.200,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 7 JAN. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 548 aandelen van de BVBA DEVOS-WYBO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging In de BVBA DEVOS-WYBO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 december 2013"

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 18 december 2013 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De enige vennoot heeft verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij heeft verklaard er geen opmerkingen op te formuleren. Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: Beslissing tot eerste kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de Vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van honderd en één duizend zeshonderd vierenvijftig euro (¬ 101.654,00) door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vijftienduizend tweehonderd euro (115.200,00 EUR), om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) te brengen op honderd twintigduizend tweehonderd en vier euro (120.204,00 EUR), mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van dertienduizend vijfhonderd zesenveertig euro (13.546,00 EUR) bestemd voor de hierna onmiddellijk volgende tweede kapitaalverhoging, door uitgifte van vijfhonderd achtenveertig (548) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf hun onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 1992.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

ZESDE BESLISSING: Beslissing tot tweede kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIG 1992, het kapitaal van de Vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van dertienduizend vijfhonderd zesenveertig euro (13.546,00 EUR), om het van honderd twintigduizend tweehonderd en vier euro (120.204,00 EUR) te brengen op honderd drieëndertigduizend zevenhonderd vijftig euro (133.750,00 EUR), door incorporatie van voormelde onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van dertienduizend vijfhonderd zesenveertig euro (13.546,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en van de volstorting van de nieuwe aandelen.

a) Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

is vervolgens tussengekomen, de Heer Edwin Devos, enige vennoot, die heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die heeft uiteengezet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting heeft de enige vennoot verklaard , negentig procent (90%) van deze schuldvordering (dividendvordering) ten belope van honderd vijftienduizend tweehonderd euro (115.200,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, zoals voormeld, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering heeft erkend volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die heeft aanvaard, de vijfhonderd achtenveertig (548) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering heeft erkend volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

d) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ons verzocht, notaris, akte te nemen van het feit dat de beide voormelde kapitaalverhogingen voor een totaal bedrag van honderd vijftienduizend tweehonderd euro (115.200,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

Luik B -- Vervolg Mod

honderd drieëndertigduizend zevenhonderd vijftig euro (133.750,00 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderd achtenveertig (648) aandelen zonder vermelding van waarde.

ACHTSTE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beide beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, heeft de vergadering beslist artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëndertigduizend zevenhonderd vijftig euro (133.750,00 EUR).

Het is verdeeld in zeshonderd achtenveertig (648) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één! zeshonderd achtenveertigste (1/648ste) ieder."

behouden aan het Belgisch Staatsblad

NEGENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering heeft opdracht gegeven aan de ondergetekende Notaris om de coördinatie van de statuten uit

te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

TIENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering heeft alle machten aan het bestuursorgaan verleend tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake,

ELFDE BESLISSING: Benoeming zaakvoerder

Do vergadering heeft beslist Mevrouw Jacqueline Cockheyt, gedomicilieerd te 8972 Poperinge, deelgemeente Roesbrugge-Haringe (Haringe), Moenaardestraat 92, te benoemen tot onbezoldigd zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

Is hier tussengekomen, Mevrouw Jacqueline Cockheyt, die uitdrukkelijk heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

TWAALFDE BESLISSING: Wijziging mandaat zaakvoerder

De vergadering heeft beslist het mandaat van de Heer Edwin Devos te wijzigen tot onbezoldigd zaakvoerder.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Meester Patrick de Grave, Notaris te Lo-Reninge (Lo)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van het bestuursorgaan;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 13.06.2013 13179-0133-009
11/02/2013
ÿþ~ t Voor. ~ Mcd word 11.1

(le--beholicle\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ aánthet 1~

Belgisch

; .Staatsblad..

III RjI::j III II~I NI III II III

302 17A*

Ondernemingsnr : 0811.943.349 Benaming

(voluit) : DEVOS-WYBO (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Europalaan 21, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 18/01/2013 blijkt:

1.Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8970 Poperinge, Europalaan 21 naar 8978 Watou, Winnezelestraat 10.

Poperinge, 18/01/2013

Edwin DEVOS

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~Pd~l~i~~l#71~" 1t~n~~itc~lrembéeo: eetts):: ego« itessliº%1eeitimdlPii%tktmttlrretsl9mnfete.iistL~jimicerimej]gfe

IiI9R51§0 rretttigkeiteffl tel dttrdletl tlfflrtlgeefflirdl et?

Wistre):: ràlas«iheresttmlt~

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.08.2012, NGL 29.08.2012 12491-0298-008
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.08.2011, NGL 31.08.2011 11509-0113-009
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 08.06.2010 10170-0497-009

Coordonnées
DEVOS-WYBO

Adresse
WINNEZELESTRAAT 10 8978 WATOU

Code postal : 8978
Localité : Watou
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande