DEWA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.897.904

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.02.2014, NGL 03.04.2014 14083-0435-010
28/11/2012
ÿþpv"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ,rIP akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD



Orfifte



21 -11- 2012

GISCH STMTS$1 QjECHTBANK KOOPHANDEL

.` 1 KORTPIJ, K

Griffie

I IIII 1Hfl IIU I II I

*12192991*

hl BEL

1 4. 11, 2012

Ondernemingsnr : o r9.otte97-- cei

Benaming

(voluit) : DEWA CONSULT MASSAGE & THERAPY

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER

Zetel : Noordstraat 67 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 30 oktober 2012, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoot:de heer DEWAELE Christophe Roger Dirk Marcel, geboren te Kortrijk op 26 februari 1984, ongehuwd, wonende te 8530 Harelbeke, Broelkaai 2 bus 301;

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter,

-3/ Benaming : Zij draagt de benaming DEWA CONSULT MASSAGE & THERAPY

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8500 KORTRIJK, Noordstraat 67. -5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 2.500,00 euro zegge TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO;

Het is vertegenwoordigd door 25 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/25e zegge één I vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 25,

De heer DEWAELE Christophe heeft ingeschreven op alle aandelen zegge samen voor 2.500,00 euro en daarvoor worden hem deze 25 aandelen toegekend.

Aile aandelen zijn onderschreven en volledig afbetaald zijn en de vennootschap beschikt over 2.500,00 euro.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Relaxtherapie, healingtherapie, massage, en alle aanverwante diensten, welke deze ook kunnen zijn, en eender met welke hulpmiddelen zij worden uitgevoerd.

Deze diensten zullen echter niet in de sfeer van die prestaties kunnen gecatalogeerd worden die door artsen en/of medici aangeboden worden.

Tussenpersoon in de handel. Handelsagent. Vertegenwoordiger. Commissionair. Makelaar. Onderagent.

De productie en handel in machines, materialen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd. Handel opgezet langs internet of soortgelijke kanalen.

Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die gelinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer Tete secretariaat

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening ais in hoedanigheid van makelaar, alsmede aile financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e .

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

optreden als syndicus van gebouwen. De vennootschap mag onroerend goed in actief nemen om het ter beschikking te stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuurders.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen.

Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. De vennootschap mag financiële middelen ter beschikking stellen van zustervennootschappen of van vennootschappen die met haar op één of andere manier verbonden zijn.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

-8f De jaarvergadering: Ieder jaar, de TWEEDE ZATERDAG VAN JUNI om TIEN UUR in de voormiddag en voor het eerst in het jaar tweeduizend en veertien moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, dcor de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken,

N Y 4 Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-101 Bestuur: Telkens de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering. Zolang de vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk starter (S-BVBA) is mogen enkel natuurlijke personen zaakvoerder zijn.

Telkens als de vennootschap meerdere vennoten telt wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. Zolang de vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk starter (S-BVBA) is mogen enkel natuurlijke personen zaakvoerder zijn.

Van zodra de vennootschap een gewone BVBA geworden is en geen S-BVBA meer mogen ook rechtspersonen zaakvoerder zijn en moet een vaste vertegenwoordiger benoemt worden. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden zaakvoerder,

1) Bestuursbevoegdheid. Is er slechts één zaakvoerder, dan is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Voor zover de wet het dan toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

2) Vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt de enige zaakvoerder geldig de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen de zaakvoerders elk afzonderlijk optredend geldig de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: er wordt beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op één. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De heer DEWAELE Christophe Roger Dirk Marcel, wonende te 8530 Harelbeke, Broelkaai 2 bus 301, oprichter voornoemd, die verklaard heeft deze functie te aanvaarden,

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA) moet de vennootschap jaarlijks een bedrag inhouden van ten minste een vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afname bestaat tot bet reservefonds bet bedrag heeft bereikt van bet verschil tussen 18.550¬ en het geplaatst kapitaal van de S-BVBA. Het doel is aldus een reserve op te bouwen, enerzijds ais onderpand van de schuldeisers van de vennootschap en anderzijds om de vennootschap toe te laten zelf een basis op te bouwen voor de kapitaalverhoging die ten laatste na vijf jaar moet plaatsvinden. Zodoende, hoewel het verboden is om deze bedragen uit te keren aan de vennoten, laat de wet uitdrukkelijk toe aan de algemene vergadering om, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, te beslissen tot incorporatie van dit reservefonds in bet kapitaal. Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt omtrent de winstverdeling geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winst/of verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling.

Voor q(

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Een ontbinding en vereffening in een akte is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden door de wet bepaald.

-14/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 10 OKTOBER 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-15/ Volmachten: De bvba Eggermont Boekhouding en Fiscaliteit Pieter Vinckestraat 89 te 8520 Kuurne of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor beredeneerd uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notarist



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþ mai 11.1







In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : DEWA CONSULT MASSAGE & THERAPY

(verkort) : DEWA

Rechtsvorm : S-BVBA

Zetel ; Mikt (L)I &E MEES! e iYOLF6 Meer2 5

8 69-Meulebeke g5-00 KOre.`r

Onderwerp akte :AANPASSING NAAM -- WIJZIGING DOEL -- VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  VASTSTELLING ONTSLAG NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER  VASTSTELLING BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER - HERFORMULERING BESTUURS- EN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER AANPASSING STATUTEN AAN NIEUWE WETGEVING - AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verseden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 13 februari 2015, neergelegd v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEWA CONSULT MASSAGE & THERAPY", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit dat de naam van de vennootschap voortaan ook mag afgekort worden; naar "DEWA".

De vergadering besluit artikel 1 van de hierna nieuw aanvaarde statuten in die zin aan te. passen.

TWEEDE BESLUIT

VERSLAG

De enige vennoot, tevens enige zaakvoerder, verklaart een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerder, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per 31 december 2014.

DOELWIJZIGING

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en de thans in de statuten opgenomen bepaling te schrappen en te vervangen als vermeld onder het tweede agendapunt. AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit dat de statuten worden aangepast aan de gestemde wijziging door vervanging van artikel 3 van de hierna nieuw aanvaardde statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit vanaf heden de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar 8760: Meulebeke, Markt 23.

De vergadering besluit artikel 2 van hierna nieuw aanvaarde statuten in die zin aan te passen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt het schriftelijk ontslag vast van de niet-statutaire zaakvoerder, de heer DEWAELE Christophe Roger Dirk Marcel, wonende te 8530 Harelbeke, Albrecht Rodenbachlaan 33' en dit met ingang vanaf 4 februari 2015, Op de eerstvolgende vergadering wordt hem kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering bekrachtigt de benoeming van de heer LECLERCQ Frederik Andre, wonende te 8760 Meulebeke, Tieltstraat 1 bus 7, als niet-statutaire zaakvoerder en dit met ingang vanaf 4.februari 2015-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2015

1 7 -03-

LGISChI ST

lii UI 11111 IHIIIIIIU

*15099723x

i

III

~I

B

Ondernemingsnr x 0500.897.904

MONITEUR BELG

NEERGELEGD

-- 3 FEB. 2015

A 5,echtbank vanenelANDEL

c Gent. aid KID1k1r.JK

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

.

{{

y ~ '~ 1t'

[ ~

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot herformulering van de bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid

van de zaakvoerder,

De vergadering besluit de artikelen die hierop betrekking hebben te passen zoals weergegeven

in de nieuwe versie van de statuten hierna.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten en tot

aanpassing van de statuten aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en in het

bijzonder aan de bepalingen gewijzigd ingevolge de wet van 12 januari 2010 met betrekking tot de "

voorwaarden van de S-BVBA.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel 1 : Naam - Rechtsvorm

De naam van de vennootschap luidt "DEWA CONSULT MASSAGE & THERAPY", in het

kort "DEWA".

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid starter, afgekort "S-BVBA".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Markt 23,

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Relaxtherapie, healingtherapie, massage en alle aanverwante diensten, welke deze ook

kunnen zijn, en eender met welke hulpmiddelen zij worden uitgevoerd.

Deze diensten zullen echter niet in de sfeer van die prestaties kunnen gecatalogeerd worden

die door artsen en/of medici aangeboden worden.

- Het uitbaten van bed and breakfast, bereiden van maaltijden en het uitbaten van horecazaken,

in de meest uitgebreide zin.

- Tussenpersoon in de handel. Handelsagent. Vertegenwoordiger. Commissionair, Makelaar. Onderagent.

- De productie en handel in machines, materialen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- en de kleinhandel ervan, Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coordinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd. Handel opgezet langs internet of soortgelijke kanalen.

- Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die gelinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

- Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk ais in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren. Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer ter beschikking stellen van voertuigen.

- Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer tele-secretariaat.

- Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen. De vennootschap mag onroerend goed in actief nemen om het ter beschikking stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuurders.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

- Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen.

- Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

-Het beheer en/of de uitbating van een drankgelegenheid, verbruik salon, bar, taverne, herberg, tearoom, cafetaria, bierhuis, brasserie, met of zonder kleine snacks.

- Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder café, restaurant, pizzeria, spijshuis, snackbar, milkbar, bodega, bistro, "guest- house", hotel en verhuur van kamers, motel, logement huis, drankgelegenheden allerhande met al dan niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbar, dancing en discotheek, night club, feestzaal, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

 , .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, bereide of belegde broodjes en gerechten, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, ' souvenirs en foikioreartikelen, evenals luxeartikelen en maroquinerie.

- De verhuring van feestzalen en tenten, het ter beschikking stellen van allerhande ruimtes.

- De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, gebak, confiserie, vis -en vleeswaren, koude en warme voedingswaren en dranken, afgeleide producten van vleeswaren, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

- Het beheer en/of de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanning - en amusementstoestellen, een biljart -- en/of snookerzaal, de toestellen en bijbehoren van dit alles.

- De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector.

- Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteurdiensten. Frituur en aanverwante. Alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van warme en/of koude maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten.

- Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welk aard, zoals ballet -, dans -, en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

- Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden.

- Advies en begeleiding van derden in het algemeen voor het uitvoeren van vernoemde activiteiten, uitzendbureau, escorte, gezelschap heer - of dame, contactbemiddelingsbureau.

- Schoonheidssalon, massagesalon, manicure en pedicure, diensten verleend in verband met het lichamelijk welzijn, thalassotherapie, kuuroord, Turks bad, sauna, stoombad, solarium, aanbrengen van make-up en gezichtsverzorging. Het verlenen van dito advies.

- Groot  en kleinhandel in kleding, uit welke materialen zij ook zijn vervaardigd, en voor welk doel zij ook worden gebruikt.

- De aan  en verkoop van computermaterieel met inbegrip van alle toebehoren en periferie, wat dit alles ook mogelijk zijn, en de reparatie ervan.

- Het bouwen en onderhouden van websites, wat dit ook moge zijn. Hosting. Het opzetten van reclame en publiciteitscampagnes voor rekening van derden.

-Personen- en goederenvervoer, taxi. Koerier  en pakjesdienst.

- De aankoop en verkoop van voertuigen en dito onderdelen, welke deze ook mogen zijn, zowel nieuw als tweedehands ; aankoop- en verkoop van petroleumproducten, en aanverwante producten, welke deze ook mogen zijn ; Onderhoud van alle voertuigen, welke deze ook moge zijn ;

- Veiligheidscoördinatie, energiedeskundige ;

- De aanleg van tuinen, zwembaden, sauna's, jacuzzi's, en alles wat erbij zou kunnen horen, of er deel van zou kunnen uitmaken. Het onderhoud van -deze installaties en het leveren van toebehoor. Tuinbouwtechnieken, tuinarchitectuur.

- Alle onderhoudswerken die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, en wat zij ook mogen behelzen.

- Het organiseren van web shop om vermelde activiteiten uit te voeren,

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middei van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, aile handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, De vennootschap mag financiële middelen ter beschikking stellen van zustervennootschappen of van vennootschappen die met haar op één of andere manier verbonden zijn.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de venncotschap bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

Het is verdeeld in vijfentwintig (25) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

Artikel 15 : Benoeming - Ontslag

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, wordt zij bestuurd door één of meer

zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Van zodra de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is geworden, kan zij worden bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke -

of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik S vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod i1.1

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Artikel 18 : Intern bestuur

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19 : Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap,

Artikel 20 : Biizondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 22 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 23 : Biieenroepinq - Bevoegdheid - Verplichting

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Artikel 24 : Vertegenwoordiginct van de vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Van zodra de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is geworden, kunnen rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

Artikel 26 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan de in pand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Artikel 29 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het met het bestuur van de vennootschap belaste orgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

Artikel 30 : Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige ' provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van ten minste een vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bedrag heeft bereikt van het verschil tussen, enerzijds, achttien duizend vijfhonderdra vijftig ---------18.550,00) en, anderzijds, tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00),

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Van zodra de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is geworden, wordt jaarlijks van de nettowinst ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Over de bestemming van de winst beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt omtrent de winstverdeling geen overeenstemming bereikt, dan wordt de winst of verlies automatisch overgedragen naar volgend jaar.

Artikel 32 : Ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Eggermont Boekhouding Fiscaliteit, met zetel te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 243, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het': rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het ocg op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

' Geassocieerd notaris Wim Taelman

Hiermee tegelijk neergelegd, vóór registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 W, Venn.

Gecoàrdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEWA

Adresse
MARKT 23 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande