DEWAELE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWAELE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.994.315

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 06.10.2014 14643-0199-012
21/01/2014
ÿþVoo

behou ean f Belgl.

staats

Mod PDF 11.1

(Ï 1r ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle fn ter griffie van de akte

~ÛNTTEUR 8i=F PT'

NEERGELEGD EGD TER GRIFFIE; VAN DE

-~#- 201 4 ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

!/II/I/!/I//III/IIII/II/III//I//II/I/iiI/i/i/iiii/ BRt1GE (AFDELING BRUGGE)

)H sI '~" ,r-,,pp: 3 Q DEC. 201 ' ~

*1402107 *

Griffie De griffier.

L

Ondememingsnr

0424.994.315

Benaming (voluit) DEWAELE INVEST

(verkort) : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

L...~..........

Zetei: Korte Zilverstraat 14 / 03-01

8000 Bruaae

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 21 december 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de ;vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEWAELE INVEST beslist heeft

;1. het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) te verhogen met één miljoen vijftigduizend euro .(1.050.000,00 EUR) om het kapitaal van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) .te brengen op één miljoen honderdduizend euro (1.100.000,00 EUR) door `inbreng in geld, volgestort, en het creëren van tweeduizend honderd -(2.100) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de ,bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de resultaten ;van het lopende boekjaar pro rata temporis.

;De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de oude aandelen, te weten tegen vijfhonderd euro (500,00) per aandeel.

overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening nummer BE64 0017 1405 3452 bij de naamloze :vennootschap BNA Aaribas Fortis ten name van de besloten vennootschap met :beperkte aansprakelijkheid DEWAELE INVEST, zoals blijkt uit bewijzen van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 9 december 2013 dat aan .de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris :te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van één miljoen vijftigduizend euro (1.050.000,00 EUR) volledig werd onderschreven en dat :het kapitaal aldus werd verhoogd tot één miljoen honderdduizend euro (l.100.000,00 EUR), verdeeld in tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderdduizend euro (1.100.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ tweeduizend tweehonderdste (1/2.200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

2. De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in ;overeenstemming met de voorgaande besluiten, na aanpassing van de tekst 'inzake de statutaire zaakvoerder, na invoering voor een uur voor het `houden van de jaarvergadering, na invoering van bepalingen inzake het ;stemmen langs elektronische weg vóór de algemene vergadering, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

schriftelijke besluitvorming en de elektronische algemene vergadering, na

actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na

schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de

statuten aan het Wetboek van vennootschappen.

UITTREKSEL STATUTEN

NAAM: DEWAELE INVEST

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Korte

Zilverstraat 14/03-01.

DUUR: onbepaald

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:.alle activiteiten, in de meest ruime

zin van het woord, die verband houden met:

a) het verlenen van elke vorm van advies en of studiewerk betreffende bedrijfsbeheer, bedrijfsorganisatie, marktstudie, personeelsselectie;

b) het beheer van vermogens en beleggingen, zowel van roerende als onroerende goederen, in binnen- en buitenland;

c) de handel en alle financiële verrichtingen betreffende de aan- en verkoop, de ruiling, in consignatie nemen van alle roerende en onroerende goederen;

d) het verwezenlijken van alle studies nopens deelnemingen, fusies, beheer, aan- en verkoop van maatschappijen.

Dit alles in de meest ruime zin.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderdduizend euro (1.100.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ tweeduizend tweehonderdste (1/2.200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: Mevrouw Vanoverschelde, Christiane Honorine Vitaline, wonende te 8000 Brugge, Korte Zilverstraat 14 bus 0301, die heeft verklaard deze benoeming te aanvaarden.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien vai de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening aan de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de-venndotschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd,

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd;

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering.

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 20.09.2013 13588-0158-012
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 02.07.2012 12247-0402-012
20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 15.09.2011 11545-0212-012
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.10.2010 10600-0230-013
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 09.10.2009 09813-0305-012
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 25.09.2008 08750-0250-012
07/02/2008 : BG058853
02/07/2007 : BG058853
04/10/2006 : BG058853
04/11/2005 : BG058853
03/08/2005 : BG058853
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0137-012
23/06/2003 : BG058853
14/11/2002 : BG058853
09/06/2000 : BG058853
06/08/1999 : BG058853
06/05/1999 : BG058853
01/01/1996 : BG58853
01/01/1992 : BG58853
01/01/1992 : BG58853

Coordonnées
DEWAELE INVEST

Adresse
KORTE ZILVERSTRAAT 14, BUS 03-01 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande